625 long !
400 stop !
Printable View
625 long !
400 stop !
[quote=GOKHANFINDIK;110213]Akşam görecek herkes bugün dönüş günümü değilmi nasıl çakıyorlar izleyin.Bu borsa dönecek bugün.Eksi kapayacaz ve ağızları açık kalacak herkesin.Ben yıllardır aynı izliyorum bu hareketleri.İmkb eksi kapayacak ve 3.5 milyar ytl hacimle olacak bu ve satış baskısı ile bitecez.Yarın da dow düşecek geberecez mayısta.Açılışta olan gaplerden korkun.[/quote]
Gökhanım dediğinin olmasını canı gonulden isterim ama nafile zarflıyorlar yine bın yada 1500 puan düşmesi normal zaten makastan yıyorlar o zaman bunlar şam şeytanı olmuşlar senden başkası zor baş eder tbr.
[quote=YAVUZHAN;110215]625 long !
400 stop ![/quote]
750 flat !
gökhan işi :)
Bu başın sağ kulakları epey ilginç oldu.Baksanıza kulaksız kalacak garibim.Boşluklu açtığımız için böyle kalacak hayat boyu sakat şekilde.üüü:..::..:Eksi kapatmalıyız başka yolu yok.
Akşamı merakla bekliyorum düşmemiz lazım.Bugün pek işlem yapmam gibi.Şimdilik 4000 adet gibi birşey.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110219]Akşamı merakla bekliyorum düşmemiz lazım.Bugün pek işlem yapmam gibi.Şimdilik 4000 adet gibi birşey.[/QUOTE]
imf haberi gelirse ne [B]p[/B][nokta][B]o[/B][nokta][B]h[/B] yicez .dng
bundan 10 gün önce ımf haberi gelirse nereye giferiz deseler en iyimserler bile anca buraları söylerdi sanırsam
[quote=SEYYAH;110214]ANNA nıda al git :..:[/quote]
.lelele.brv.lelele
Buralardan sonra ne mo.. yiyecekler bakalım.:p
spot hacim 1 kat:)trilyona yaklastı
[quote=chn69;110221]bundan 10 gün önce ımf haberi gelirse nereye giferiz deseler en iyimserler bile anca buraları söylerdi sanırsam[/quote]
en iyimseri bile söyleyemezdi bence bu seviyeleri :)
[quote=YAVUZHAN;110225]en iyimseri bile söyleyemezdi bence bu seviyeleri :)[/quote]
halil söyledi sanırım .brvda kimde ıplemedi ben dahilll
[QUOTE=Larossıan;110223]Buralardan sonra ne [B]mo[/B].. yiyecekler bakalım.:p[/QUOTE]
şu kelime için bir çözüm bulmak lazım..
madem benim nick fxci
f(x) = bxk
x=o
desek olayı çözerik
:)
usd/jpy uyuz pariteydi bugun güzel parite oldu geceden beri euro/yende bekliyorum cacık olmadı daha ya
forumda genel olarak vob un bu yükseliş hareketine hayretletle bakıldığını ve buna bir anlam verilemediğini görüyorum... bazı şeyler anlaşılmaz yaşanır bu vob da böyle bişey iyi kötü herkesin bir sistemi var sistem ne derse onu yapalım... longsa long sortsa sort... daha gerisinin ne önemi var? isterse 60,000 e gitsin isterse 10,000 e düşsün... bence en büyük hata burayı anlamaya çalışmak olur... diye düşünüyorum
[QUOTE=SaNCaKTaR;110226]halil söyledi sanırım .brvda kimde ıplemedi ben dahilll[/QUOTE]
Allah aşkına o keltoşu boşverin ya geçen sene borsa 4000 küsürlerden beri
bakmayın düştüğüne akümülasyon yapıyor, akü doluyor diye diye ne hale geldi millet
şimdide bozuk saat hesabı oldu, 4-5 günden beri çöküş düşüş falan diyor dediği yerden yüzde kaç çıktığımızın hesabı yok.
en çok kendime kızıyorum 1-2 aylık aradan sonra ocak şubat gibi tekrar voba başladığımda uzun vadeli analizi yaptım hatta analiz deposunada attım tobo var diye boğazı 28500 de orayı geçerse 36000 garanti diye,
gel görki bu yükseliş ralli modunda olunca staretjimizede uyamadık:mad:
sistemden asıl bu havada para kazanılır yakında yataya bağlayınca sistemler çuvallayacak
44975de ilk shortlarım duruyor hadi bakalım bekliyoruz :)
[QUOTE=cırcır;110231]sistemden asıl bu havada para kazanılır yakında yataya bağlayınca sistemler çuvallayacak[/QUOTE]
aynen katılıyorum nokta
düşüş başlayınca sabahları yukarı gaplar çalkalamalar falan ayıda adamakıllı oturamayacak, boğalarda, bende öyle bekliyorum.
43 üstüne yolculuk başladı..
iyi işlediler 600 - 900 arasını..
Full long.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110235]Full long.[/QUOTE]
gokhan dışarı çektiğin paralarla milkshake ısmarlarsın artık .dng
matriks dondu kesin birşey olacak şimdi
DAX 5 dk. bir ikili tepe olabilir mi diye göz ucuylan bakıyorum.düşüş beklemeye korkar olduk.sadece bakıyorum olabilir mi diye.SHORT falan yapmışlığım yoktur :cool:
[quote=cırcır;110231]sistemden asıl bu havada para kazanılır yakında yataya bağlayınca sistemler çuvallayacak[/quote]
Benim 5 dklık yatay takmıyor hiç onun için fazla aldırıp sattırmaz ya herru ya merru der.:..:15 dklık desen ayrı bir alem kanının son damlasına kadar çarpışır.
1400 altta vob.İnada gerek yok.Düşmüyorsa düşmüyor.Bunlar sanırım farkı eşitleyip dönderecekler aşağı.Şu anda spot voba talep çektiriyor.
[quote=marakes;110224]spot hacim 1 kat:)trilyona yaklastı[/quote]
bencede bugün acaip bir rekor kıracaklar daha bu saatte bukadar hacim az değil...
Set kuruyorlar 875 e.Bakın py arıyorsunuz ya.İşte şu 875 ten alım yapan el varya.İşte o py.ÇÜnkü düşerken millet alım yapıyor.Bu borsa kolay yer aslında.Ama iyi okumak lazım çok.Bu alış baskısını 700 lerde hissettim elim gitmedi longa.Geldim buradan longladım.Bakalım kısmet.
euro/yen ' e fırçayı atınca kendine geldi meret afferim kızıma..
Efg falan dinlemem ful short.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110244]Efg falan dinlemem ful short.[/QUOTE]
gökhan 2satır once yazdıgını oku sonra bunu oku nasıl birşey bu
gokhan şimdide dowa uyum saglamıyor ne iş
Gece shortum kesin de yarına bakarız.
Fdji 8492
43000 gecilirse hic şaşırmam
full long..925 efg ile şaka olmaz.Dolar eurodolar düşerken düşüyor.Anlaştık derlerse şaşırmam birazdan.Farkı kapayacaklar netleşiyor.
Bu kadardır izliyorum avrupa birliği müzakere tarihi alınacak derken bile böyle ralli yapmamıştık.Bundan büyük nasıl haber olabilir acaba.100 milyar dolarlık anlaşma?
[quote=furkan;110245]gökhan 2satır once yazdıgını oku sonra bunu oku nasıl birşey bu[/quote]
gökhanın her 2 dakikada yazdığı şey tutuyor da, bu tutmayınca şaşırdın hee? :..:
[QUOTE=unlimitted;110252]gökhanın her 2 dakikada yazdığı şey tutuyor da, bu tutmayınca şaşırdın hee? :..:[/QUOTE]
tutup tutmaması sorun degilki..saatte 1 yazsa tutmasa "ulen niye tutmadı" mı dicem :)
AMRON RA nın direncine yakın future dow