kısacılarda bir ümit var. yarın fdow eksi açar fazla yükselmez. bizden sonra 280 puan yükselmiş bir dowf var. bugün herkes nereden kısa yaptıysa kazandı ama kolay ekmek yok. yarın aldığımızı verecez kendimizi kandırmayalım :)
Printable View
kısacılarda bir ümit var. yarın fdow eksi açar fazla yükselmez. bizden sonra 280 puan yükselmiş bir dowf var. bugün herkes nereden kısa yaptıysa kazandı ama kolay ekmek yok. yarın aldığımızı verecez kendimizi kandırmayalım :)
[quote=xxxx;33451]kısacılarda bir ümit var. yarın fdow eksi açar fazla yükselmez. bizden sonra 280 puan yükselmiş bir dowf var. bugün herkes nereden kısa yaptıysa kazandı ama kolay ekmek yok. yarın aldığımızı verecez kendimizi kandırmayalım :)[/quote]
efg nin sattığı 12000 kontrata bakıyorsanız yanılıyorsunuz. sabah tekrar alır efg bu üüü
[QUOTE=xxxx;33452]efg nin sattığı 12000 kontrata bakıyorsanız yanılıyorsunuz. sabah tekrar alır efg bu üüü[/QUOTE]
bakmıyorsak......
umrumuzda olmuyorsa efg ve o kadar yazının içinde hiç adı geçmemişse.....
[quote=mbm;33453]bakmıyorsak......[/quote]
siz bilirsiniz ama bakarız sabah
[QUOTE=xxxx;33452]efg nin sattığı 12000 kontrata bakıyorsanız [B]yanılıyorsunuz. [/B]sabah tekrar alır efg bu üüü[/QUOTE]
efg ye bakmıyoruz biz....
şimdi yinede yanılırmıyız yanılmazmıyız.....
bu arada sayın mbm tradelerinizi ilgiyle izliyorum başarınızdan dolayı kutlarım
[QUOTE=xxxx;33457]bu arada sayın mbm tradelerinizi ilgiyle izliyorum başarınızdan dolayı kutlarım[/QUOTE]
bende hoşgeldiniz anlamında yazdım zaten....:)))
hayırlı olsun sn xxxx..
[quote=mbm;33456]efg ye bakmıyoruz biz....
şimdi yinede yanılırmıyız yanılmazmıyız.....[/quote]
önemli olan sistem tabii ama kendimizi kandırmanın alemi yok. temennim,uygun yerden karlı pozisyonları kapatmak. bende kısayım bu arada
arkadaşlar yarın sabah future artı olursa en az 1200-1300 çıkarız aksi durumda cüzi miktarda artış gösteririz ama endeksin 37 altına ineceği düşünen arkadaşlarda yanılır. kendi iç dinamiklerimize döneriz. çok kısa zamanda...
[quote=mbm;33458]bende hoşgeldiniz anlamında yazdım zaten....:)))
hayırlı olsun sn xxxx..[/quote]
sağolasın,hoşbulduk.
2 gün önce üye oldum ama yazma hakkım yoktu sağolsun HELLİM sorunu çözdü. gelir gelmez çok yazdım biliyorum. burada stopp loss uyguluyorum.:))) herkese iyi geceler
[QUOTE=xxxx;33459]önemli olan sistem tabii ama kendimizi kandırmanın alemi yok. temennim,uygun yerden karlı pozisyonları kapatmak. bende kısayım bu arada[/QUOTE]
Hoçgeldiniz.. Hoşgeldinizde biraz hızlı geldiniz:)
Kurumların günlük pozisyonları hiç önemli değildir. Bahsettiğiniz kurum yaklaşık 20000 adet 47.400 maliyetle kısa pozisyonda vade başı itibariyle.. Yarın döner alır. Trade yaparken kurumların günlük pozisyonları her zaman yanıltıcıdır..
Sistem al derse alınır. Sat derse satılır.
Sizce Doçe bugün o kadar dolar kontratını neden aldı?
yarın ola hayrola diye bir ara çok sık kullandıgım bir laf vardı...
sabaha kadar bu lehmanı daha çok alırlar satarlar....
boşuna üzmeyin kendinizi..
ne lehmanmış bu...
saat 9,30 da fdow hangi seviyede.. yönü ne tarafa..önemli olan bu..oda açılıştaki yarım dakika için...
bugun niye 3000 puan çaktılar... yarım dakikadan sonrada bu önemli olur......