-
[quote=adalı54;110293]Histem olarak yazıyorum zurnanın zırt dediği yerler buraları galiba
Sistem olarak uzun devam diyor[/quote]
valla ilginç bir şekilde ben daha gider hissine kapıldım bugün..
demekki dönüş yakın :)
genelde olmazdı böyle çok çıktık düşeriz hissine kapılırdım ama piyasa benim dediğim seviyeden anında kopardı yukarı % 1..
-
[quote=fXci;110286]deşme yaramı midem bulandı full flat yamtmaktan :( dün aynaya baktımda gerçekten karpuza dönmüşüm yuhav . dalgılıçlık elbisesi olmaycak çistem dal diycek dalamaycam .dng Allah belamı verecek[/quote]
Ya yüzmesini bilmeyen nasıl dalacakki.:..::..::..:
-
[quote=Larossıan;110297]Ya yüzmesini bilmeyen nasıl dalacakki.:..::..::..:[/quote]
yüzme bilmeyen zaten dalmış demektir su üstünde kalabilmek mühim :)
-
[quote=YAVUZHAN;110296]valla ilginç bir şekilde ben daha gider hissine kapıldım bugün..
demekki dönüş yakın :)
genelde olmazdı böyle çok çıktık düşeriz hissine kapılırdım ama piyasa benim dediğim seviyeden anında kopardı yukarı % 1..[/quote]
.lelele
-
[QUOTE=Larossıan;110297]Ya yüzmesini bilmeyen nasıl dalacakki.:..::..::..:[/QUOTE]
tüple dalacak ilk zamanlar herşey süper gidecek emma mena mor derinlere daldımmı vurgun yiyecek :(
f(x) = BxK
x=O
-
öncü göstergem bundan sonrası köpük sinyali vermeye başladı..
ancak tüm periyotlarda ortalamaların üzerinde olduğumuz için temkinli olmak lazım..
-
bende hisselerimi belirlemiştim..ama temmuzu bekliyorum..[B]garantibnk,vakıfbnk,tebnk,dyhol...[/B]bunları 3 ay önce belirlemiştim..ama temmuzdan önce asla almam...kanımca imkb-100 temmuza dogru tekrar tekrar 21-23.000 arasında son dibi yapacak..aynen 2001 deki gibi...
-
1200 puan makas konusuna bi çare yok mu
imkb yetkilileri buna bi önlem almayacakmı
-
Arkadaşlar lütfen stop koymayı unutmayalım
-
5 kakalık çistem halen ralli modunda yuhav deli mi ne
-
[quote=abka;110302]bende hisselerimi belirlemiştim..ama temmuzu bekliyorum..[B]garantibnk,vakıfbnk,tebnk,dyhol...[/B]bunları 3 ay önce belirlemiştim..ama temmuzdan önce asla almam...kanımca imkb-100 temmuza dogru tekrar tekrar 21-23.000 arasında son dibi yapacak..aynen 2001 deki gibi...[/quote]
inşallah dogru cıkarda bızde nasıplenırız surda N kaldı .brv.brv
-
[QUOTE=truva;110303]1200 puan makas konusuna bi çare yok mu
imkb yetkilileri buna bi önlem almayacakmı[/QUOTE]
haziran vade sonu için 20 ay var belki çok düşükler hesap ediliyor ondan aşağıda olabilemezmi?
-
[QUOTE=temese;110287]geçmiş olsun[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;110288]geçmiş olsun dikkat edin saglık gbisi yok burundan ameliyat olmustum bende anca toparlanabildim..[/QUOTE]
[QUOTE=MMO;110289]üstat geçmiş olsun umarım iyisindir.[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;110291]geçmiş olsun abi :([/QUOTE]
[QUOTE=simba;110282]Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum,sağlık herşeyden önemli burada daha çook fırsatlar var yeterki biz iyi olalım.En kısa zamanda aramıza dönmeniz dileğiyle[/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110281]Baskı var diyecem ayıp olacak..dng.dngGeçmiş olsun bull market.[/QUOTE]
Geçmiş olsun dileğinde bulunan ve bulunamayan değerli forumdaşlar, hepinizden Allah razı olsun, durumum iyi değil aslında, ekran beni fena yoruyor, az sonra çıkıcam forumdan, eksik olan ilacımı tedarik etmeye çalışıyorum buldurdum aldıracağım, en kısa zamanda aranıza dönmeyi istiyorum, hepinize sevgiler...
-
Türkiye'de piyasalar açısından IMF anlaşması büyük önem taşıyor. Son olarak
gündemde olan anlaşma ise en çok 2001 krizinin ardından 15 mayın 2001'deki
anlaşmayla karşılaştırılıyor.
2001'deki anlaşmaya bakıldığında borsa, dolar ve tahvilde şöyle bir tablo
ortaya çıkıyo:
[B]BORSA:[/B]
IMF anlaşmasından önce borsa 7 bin seviyesinden 13.300 seviyesine kadar
yükseliyor. Yüzde 90 prim yapıyor. Anlaşma sonrasında ise yüzde 48 düşüyor.
[B]DOLAR[/B]:
Anlaşmadan önce yüzde 16 düşüyor. Anlaşma sonrasında üç ayda ise yüzde 40
yükseliyor.
[B]TAHVİL:[/B]
Anlaşma öncesi yüzde 276 seviyesinden anlaşma gününe kadar yüzde 72 düşüyor.
Anlaşma sonrası yüzde 77'den yüzde 100 seviyesine kadar yükseliyor.
-
[quote=abka;110302]bende hisselerimi belirlemiştim..ama temmuzu bekliyorum..[B]garantibnk,vakıfbnk,tebnk,dyhol...[/B]bunları 3 ay önce belirlemiştim..ama temmuzdan önce asla almam...kanımca imkb-100 temmuza dogru tekrar tekrar 21-23.000 arasında son dibi yapacak..aynen 2001 deki gibi...[/quote]
Bi dahada davosa gelmem gibi olacak
ama bi daha bu fiatları bulacağımıza artık inanmıyorum
Kuş uctu geliyor bana
-
43250 den uzuna veda..flatim..dünkü zararlar çıktığı gibi,iyi karda oldu...sistem hala al da..sat gelinceye kadar beklerim..
-
sn bull market geçmiş olsun
-
[quote=bull market;110308]Geçmiş olsun dileğinde bulunan ve bulunamayan değerli forumdaşlar, hepinizden Allah razı olsun, durumum iyi değil aslında, ekran beni fena yoruyor, az sonra çıkıcam forumdan, eksik olan ilacımı tedarik etmeye çalışıyorum buldurdum aldıracağım, en kısa zamanda aranıza dönmeyi istiyorum, hepinize sevgiler...[/quote]
allah şifa versin. allah yardımcın olsun dualarım sizinle
-
bull market geçmiş olsun.
-
flat olarak bile geriliyoum pozisyonda olanlara allah sabır versin
-
43200 üzerini satıyorum yavaş yavaş.
kaldıracı en az önümüzdeki hafta sonuna kadar taşıyabilecek gibi ayarlıyorum.
stop yok bu sefer..
-
satan kalmayacak tavan olacak bizde malda kalacaz diye korkuyorm
-
43375FULL SHORT yeniden.Maliyet azaltıyoruz.En son short.
-
çünkü;6 mayıs sabahından beri 5 daklıklarda ilk uyumsuzluklar oluştu..ama bilirsiniz uyumsuzluklar adamı yer...
-
[quote=fXci;110307]haziran vade sonu için 20 ay var belki çok düşükler hesap ediliyor ondan aşağıda olabilemezmi?[/quote]
fdax ile dax suan fiyat olarak aynı sayılır
fdji dji arasında %0,005 lik fark var
bizde %3 fark biraz uçuk degil mi
-
%90 çıkıp %48 inse gene aynı yere geliriz.:D:D:dü:
-
5 kaka
mavi çızgının üstü ralli mod oluyor
[IMG]http://i42.tinypic.com/scrfyw.png[/IMG]
-
[quote=abka;110319]çünkü;6 mayıs sabahından beri 5 daklıklarda ilk uyumsuzluklar oluştu..ama bilirsiniz uyumsuzluklar adamı yer...[/quote]
çiğ - çiğ yer hemde :)
-
En büyük şelale niagara diye biliyorum.Ha işte ondan istiyorum full short.400 500 puan ver efg elini ayağını öpem.:..::DBaskı var 400de.:D:D:DBen böyle diyim de longlar kazansın bari.
-
itiraf edin ! herkes short bekliyor! değil mi?
-
[quote=GOKHANFINDIK;110324]En büyük şelale niagara diye biliyorum.Ha işte ondan istiyorum full short.400 500 puan ver efg elini ayağını öpem.:..::DBaskı var 400de.:D:D:DBen böyle diyim de longlar kazansın bari.[/quote]
takip ediliyorsun demek . çok tehlikeli bi durum .lelele
-
[quote=abka;110325]itiraf edin ! herkes short bekliyor! değil mi?[/quote]
yok abka her yukselışte shotları giye giye shortsuz kaldık ortalıkta sadece tribunden seyredıyoruz N almaya elimiz gider N de satmaya çekirdeklerı aldık çitliyoruz.:..:
-
43400 long kapattım
üstüne çıkarsa yeniden long
43225 altına gelmeden short açmam
izleyelim biraz
-
[quote=SaNCaKTaR;110326]takip ediliyorsun demek . çok tehlikeli bi durum .lelele[/quote]
Beni vobta fbi bile takip edemez.:..::..::..:
-
[quote=abka;110325]itiraf edin ! herkes short bekliyor! değil mi?[/qNE BEKLEMESİ YİNE SHORT AÇTIM BİLE (SAÇMALADIĞIMIN FARKINDAYIM AMA )
-
yok abi imf ye kadar flat ben ısrarcıyım
-
Size birşey diyim bundan 10 gün önce bir grafik bakıyordum matrikste gelecekte ne olabilir falan diye.Bir nokta kırılmıştı imkbde.Grafiği nerden geçirirsem geçiriyim kendimi avutup burası olabilir tepe diye düşünüyordum.Ama içimin bir köşesinde çok önemli bir yer geçilmiş diye bakıyordum.Grafiğe baktığımda aynen şunu görmüştüm imkb35000 görecek.Bunu ama ne foruma yazabildim korkudan ne de uygulayabildim.35000 e geldik şimdi o grafiğe yine bakıyorum.Benim algılamam 36000 gibi biryer diyor.Ama ben yine kendimi kandırıyorum tabi.Grafik 35000 gibi göstermişti ozaman.Şimdi yine 35000 diyor.
-
400 long 450 yine short.Longlar çok az geldi.Ben 400 ü kaldırmasam bu 500 e zor gelirdi.Bir 500 puan efg baba ayaklarını yıkarım.
-
[quote=abka;110325][B]itiraf edin[/B] ! herkes short bekliyor! değil mi?[/quote]
[B]itiraf ediyorum[/B] ben flatim :D
neye bakıpta shortlıycaz ya da shortlanır ki?
çok yükseldik mi diyeceğiz? bunun üst sınırı yok ki...uyumsuzluk mu diyeceğiz.bunu daha evvel burada yazmıştım RALLİ-ŞELALE modları ne aşırı alım-satım dinler ne uyumsuzluk.
SHORT yapan adam bence kumar oynuyor...ve kumarda hep kasa kazanır...dün günsonu az verince bile forumda bi anda shortlamalar başladı.bende diyorum ki kazın ayağı öyle değil.herkes bu yükselişe inanana kadar çekecekler yukarı.hala SHORT çu varsa yukarıya da BENZİN var demektir...
ki zaten görüldüğü üzere tam gaz gidiyor...SHORT çular yandım anam diye bağırana kadar almaya devam edecekler...
-