-
[QUOTE=mavi;33476]Sayın Sentinus,
Çok mavi gördüm sizi dediğinizi duyar gibiyim.Ama olasılıklar işte paylaşayım istedim.Bir daha da gecenin bir yarısında senmisin şurayı geçerse resim çizerim bak diyen.
Bol şans herkese...[/QUOTE]
saol dostum benim grafs aynısı +. amma asayada olan beninm tama destekte
[IMG]http://img239.imageshack.us/img239/6321/xu3015bk3.jpg[/IMG]
-
Sayın hexen,
Seans bitmeden 5.dalga adlı vob grafiğini atmış ve 46.700 aşağı geçilene kadar kısa kapatıp flat kalmakta yarar var demiştim kendi adıma.Fakat uzun girmeye de cesaret edemedim, hazırda ayıların hakimiyeti hüküm sürerken dünyada.Dji bugün devasa bir çöküş yaşayıp müthiş bir kazancı kaçırmak ta vardı.Fakat desteğin kırılmasını görmek istedim işte.Sizi uzun cesaretinizden ötürü tebrik ederim.
-
[quote=Ronaldinho;33409]Seninle çok iyi tanıştık ama bu zamana kadar birşey dememiştim.Bu milletin senin esas yüzünü bilmeyip alçakgönüllü mütevazi biri sanıyor.Sen yetim başı okşasan 2 ay elini dezenfekte eder sabunla yıkarsın.Öyle bir adamsın işte daha yazarız sonra.[/quote]
Arkadaşım ortamı bozma böyle konuşmalarla amaçtan sapıyorsun diğer forumdaki gibi olmasın sonra
-
Lehman hafta başına kadar satılabilir...
12.09.2008
Lehman Brothers´in potansiyel alıcılarla görüşmeler yaptığı ve bu konuda bir anlaşmanın Pazartesi günü Asya piyasaları açılmadan yapılabileceği öne sürülüyor.
Alıcı adayları, ticari bankalar olan Barclays, Bank of America ve HSBC olarak konuşuluyor.
Konuya yakın kaynaklar, Lehman´ın satış konusunda ABD Hazinesi ve Fed ile birlikte çalıştığını, ancak ABD hükümetinin bu satışta mali bir katkı sağlamayacağını söylüyorlar.
Moody´s´in dün Lehman´ın “güçlü bir mali ortak” bulması gerektiğini söylemesinin ardından Lehman hisseleri yüzde 42 düşerek 4.22´ye indi.
Lehman´ın 158 yıllık tarihinde açıkladığı en büyük zararın ardından Moody´s, Lehman´ın kısa sürede “stratejik bir düzenleme” yapmaması durumunda kredi notunu düşüreceğini de açıkladı.
Alıcıların Lehman hesaplarını inclemeye başladıkları da, bu konuda bir anlaşma olmadığı için isimlerini açıklamak istemeyen kaynaklarca ifade edildi.
Lehman´ın hızla düşen hisseleri, piyasa değerini 2.9 milyar dolara düşürdü. Bu durumda Lehman dördüncü büyük ABD aracı kurumu pozisyonunu 3.8 milyar dolar piyasa değeri bulunan Florida merkezli Raymond James´e bıraktı.
-
[QUOTE=mavi;33476]Sayın Sentinus,
Çok mavi gördüm sizi dediğinizi duyar gibiyim.Ama olasılıklar işte paylaşayım istedim.Bir daha da gecenin bir yarısında senmisin şurayı geçerse resim çizerim bak diyen.
Bol şans herkese...[/QUOTE]
Gerçekten çok mavi gördüm sizi... İhtimaller üzerinde çalışmak zor iş yine de bir senaryo olmalı yolu şaşırmamak için. Borsada neyin ne olacağı belli olmaz. Bir tarafa şartlanmak yerine her türlü ihtimali değerlendirmek gerek. Karmaşık düzeltmeler sırasında senaryo yazmak zor iş. Şahsen piyasanın bir tarafa kırılmasını beklerim böyle durumlarda. Slm'lar.
-
Günaydın...
Dax şu anda 60 dak.grafiklerde aşırı alım bölgesinde, S&P ise +100 bölgesinden inmek üzere.
Bizi vob da ise trendli şekilde aşağı gidiyoruz.
Eğer S&P sert aşağı giderse biz aşağı inişe devam ederiz,S&P de eğer tekrar +100 bölgesine dönerse yatay piyasadan sonra [U]geçici yukarı dönme ihtimali kuvvetli[/U], Şu an için her iki taraf için de çok aşırı bir hareket beklemiyorum...
Dax açılışını yüksek yaparak gününü en yükseğinden açtı, buradan muhtemelen kepçeleyip aşağı gelecekler...
Bu arada grafikler çok farklılaşmaya başladı, yurt dışına bakarak değil, kendi grafiğimize bakarak trade etmeliyiz.
-
GND AĞALAR :) dün seans sonu deutsche de kısalarını ışık hızıylan kapadıydın helal olsun adama:)
-
dün yazmayı unuttum bi hsp vardı kapatalım dün bi kaç ***** vardı bana çok yazıon diyen ne oldu %5.5-6 kapicaz dedik kapamadık mı? oyuncuyuz aslanım oduncu deil.
-
bi de teo ağa sana da gücendim dün bi yazın da tebrikli öpücüklü bişiler yazmışsın. sanırım lafın banaydı. seans sonu hani tebrik yazıma istinaden. o bi latifeydi kimsenin tebriğiyle öpücüğüyle ne işim olur benim. o yazıyı başkası yazsa çok pis kalaylardım da neyse sen yazmış ol gene.
-
[QUOTE=Vob Trader;33492]bi de teo ağa sana da gücendim dün bi yazın da tebrikli öpücüklü bişiler yazmışsın. sanırım lafın banaydı. seans sonu hani tebrik yazıma istinaden. o bi latifeydi kimsenin tebriğiyle öpücüğüyle ne işim olur benim. o yazıyı başkası yazsa çok pis kalaylardım da neyse sen yazmış ol gene.[/QUOTE]
Evet lafım sanaydı ,ama bu sevincini çok görmemek gerek, vob da kazanmak zor,sevinmek doğal,Şimdi sana haksızlık yaptığımı düşünüyorum.
Tebrik ediyorum bende seni...
Bol Kazançlar...
-
[QUOTE=teo;33493]Evet lafım sanaydı ,ama bu sevincini çok görmemek gerek, vob da kazanmak zor,sevinmek doğal,Şimdi sana haksızlık yaptığımı düşünüyorum.
Tebrik ediyorum bende seni...
Bol Kazançlar...[/QUOTE]
neyse mesele deil. saol gene de
-
dünden kısalarıma hiç dokunmamışdım uzlaşmalarla gelen karlarla da kısa yapmışdım zaten geceden de kısaydım 49850 bütün kısalarımın maliyetiydi. bugün al ver ver al yapayım diorum. bakalım kısmet