-
[quote=abka;110325]itiraf edin ! herkes short bekliyor! değil mi?[/quote]
ben 43200 üzerinde başladım satışlara..
dün gece bolinger üst banttan taşarak kapanan dow dan soluklanma bekliyorum..
vob kısmında ise sadece öncü göstergem düşmeye başladı,ancak tüm periyotlarda ortalamaların üzerindeyiz..
bölgesel bir plase benimkisi..sistemli bir pozisyon değil..
-
[quote=SEYYAH;110334][B]itiraf ediyorum[/B] ben flatim :D
neye bakıpta shortlıycaz ya da shortlanır ki?
çok yükseldik mi diyeceğiz? bunun üst sınırı yok ki...uyumsuzluk mu diyeceğiz.bunu daha evvel burada yazmıştım RALLİ-ŞELALE modları ne aşırı alım-satım dinler ne uyumsuzluk.
SHORT yapan adam bence kumar oynuyor...ve kumarda hep kasa kazanır...dün günsonu az verince bile forumda bi anda shortlamalar başladı.bende diyorum ki kazın ayağı öyle değil.herkes bu yükselişe inanana kadar çekecekler yukarı.hala SHORT çu varsa yukarıya da BENZİN var demektir...
ki zaten görüldüğü üzere tam gaz gidiyor...SHORT çular yandım anam diye bağırana kadar almaya devam edecekler...[/quote]
trene bakmak para kaybetmekten iyi imiş ıkı gundur sıfır işlem :..:
-
[QUOTE=SEYYAH;110334][B]itiraf ediyorum[/B] ben flatim :D
neye bakıpta shortlıycaz ya da shortlanır ki?
çok yükseldik mi diyeceğiz? bunun üst sınırı yok ki...uyumsuzluk mu diyeceğiz.bunu daha evvel burada yazmıştım RALLİ-ŞELALE modları ne aşırı alım-satım dinler ne uyumsuzluk.
SHORT yapan adam bence kumar oynuyor...ve kumarda hep kasa kazanır...dün günsonu az verince bile forumda bi anda shortlamalar başladı.bende diyorum ki kazın ayağı öyle değil.herkes bu yükselişe inanana kadar çekecekler yukarı.hala SHORT çu varsa yukarıya da BENZİN var demektir...
ki zaten görüldüğü üzere tam gaz gidiyor...SHORT çular yandım anam diye bağırana kadar almaya devam edecekler...[/QUOTE]
[B]demek istediğim;sistemlerin sat vermesini ,ona binaen kısa yapmayı bekliyorsunuz[/B](bende bekliyorum)...yoksa kısa pozisyondasınız demek istemedim...
-
[quote=abka;110325]itiraf edin ! herkes short bekliyor! değil mi?[/quote]
ben longum
-
43500 den kalan kısalarıda stopladım 3 seneden beri vobtayım ilk defa kaybettim
dönem dönem kazandım dönem dönem ufak zarar oldu ama 1 ay öncesine kadar totalde
kardaydım şimdi zararda.
7500 ytl zarar moralim çok bozuk
-
VOB 20 dk'lık.
Sistem sinyalleri. (alltaki grafik getiri eğrisi)
Ne kadar histemle trade edersek edelim, protföyümüzün yarısını en azından sistemle trade edelim. Bu yükselişte EW'ye göre 2 defa kesin bitti dedim. (Shortladım ve stopladım.) Ama sistem kazandırdı. Bu yüzden herkese önerim sistemle oynayıp arada histem karıştırmamak. Histem karıştırma konusunda problemlerimiz varsa bir hesapta sadece sistemle oynayıp (histemsiz), 1 hesapta ise histemle oynamak.
Bol Kazançlar.
[URL="http://img9.imageshack.us/my.php?image=vob15l.png"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/82/vob15l.png[/IMG][/URL]
-
Shortlamak zarar getirir dikkat etmek lazım flatta kalabilirsiniz kesinleşene kadar.44000 dikkat edin drenç var.
-
[quote=traderx;110340]43500 den kalan kısalarıda stopladım 3 seneden beri vobtayım ilk defa kaybettim
dönem dönem kazandım dönem dönem ufak zarar oldu ama 1 ay öncesine kadar totalde
kardaydım şimdi zararda.
7500 ytl zarar moralim çok bozuk[/quote]
bozma moralini,borsada kaybedilen borsada kazanılır..
tabi nerede hata yaptığını araştırıp,bulup bir daha tekrar etmeyerek..
kolay gelsin,başarılar..
-
[QUOTE=Larossıan;110342]Shortlamak zarar getirir dikkat etmek lazım flatta kalabilirsiniz kesinleşene kadar.[/QUOTE]
kaç gündür şortcu falan kalmadı sanırım.
-
[quote=traderx;110340]43500 den kalan kısalarıda stopladım 3 seneden beri vobtayım ilk defa kaybettim
kardaydım şimdi zararda.
7500 ytl zarar moralim çok bozuk[/quote]
herkesin dikkat etmesi gerken şey, yazılan zararın edinilen tecrübeden büyük olmaması gerektiğidir.
umarım zararlarınızı çıkarırsınız.
-
sayın bul market geçmiş olsun
biraz geciktim
acil şifalar dilerim
-
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110347]Baskı var.üüüüüü:..::..:[/QUOTE]
43.700 tepe diyorum. sanki flata devam 43.300 kırılmadan kısa girmem.
-
[quote=GOKHANFINDIK;110347]Baskı var.üüüüüü:..::..:[/quote]
.dng.dng.dng
-
[URL="http://img8.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1d.jpg]"][URL=http://img8.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1d.jpg][/URL][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/2295/screenhunter1d.jpg[/IMG][/URL]
Aynı 5 dklığın matrikse uyarlanmış hali tık yok daha shortlamak sakıncalı yani.
-
sayın traderx 7500 tabiiki büyük zarar geçmiş olsun
geçen senede ben 75 bin zarar yazmıştım
ana para gittiği gibi kalan borcuda banka kredisi ile kapatmıştım
2 yıl daha krediyi ödeyeceğim
kendinizi biraz daha iyi hissetmeniz açısından yazdım
-
[quote=chn69;110351]sayın traderx 7500 tabiiki büyük zarar geçmiş olsun
kendinizi biraz daha iyi hissetmeniz açısından yazdım[/quote]
Sizede geçmiş olsun arkadaşım inşallah yakın zamanda telafi edersin.:(
-
[QUOTE=chn69;110351]sayın traderx 7500 tabiiki büyük zarar geçmiş olsun
kendinizi biraz daha iyi hissetmeniz açısından yazdım[/QUOTE]
geçmiş olsun abi
-
gacırt aininde 500 000 tl gibi zararı vardı yükselişte inşallah telafi etmiştir
-
[quote=Larossıan;110350][URL="http://img8.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1d.jpg]"][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/2295/screenhunter1d.jpg[/IMG][/URL]
Aynı 5 dklığın matrikse uyarlanmış hali tık yok daha shortlamak sakıncalı yani.[/quote]
Dostum grafiklerını sık sık bızımle paylasırsan memnun olurum. teşekkür ederim .
-
Yaktın bizi pambık
[IMG]http://i44.tinypic.com/27ys76v.jpg[/IMG]
-
650 long 675 short trend yukarı ben 25 puan zor kazandım.Allah Allah.Full short.
-
Evet şu saatlerde iyiki buraya bakmaya ve piyasayı göz gözücuyla takibetmeye devam etmişim, uzunları kapadım, artık kaldıracıda ayrladım ve kısa girdim, benden bu kadar, bundan sonra bir müddet düşük kaldıraçla kısa kovalamaya devam edicem, bana iyi oldu bu seviyelere çıkışımız, kısada aklım kalacağına düşük kaldıraçla kısa taşırım içim rahat eder, herkese bol kazançlar saygılar...
-
vay anasını be :) tüm yükselişi izledim inanamıyorum yeni dank etti
-
eee şimdi hangi hissei alırsan 3-5 kar edersin dönemi varsa sırada ayvayı yedik
-
44 te menzil dahiline girdi..
43500 - 44000 aralığını örsünler birazda.
geceye kısa !!!
-
[QUOTE=YAVUZHAN;110343]bozma moralini,borsada kaybedilen borsada kazanılır..
tabi nerede hata yaptığını araştırıp,bulup bir daha tekrar etmeyerek..
kolay gelsin,başarılar..[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;110345]herkesin dikkat etmesi gerken şey, yazılan zararın edinilen tecrübeden büyük olmaması gerektiğidir.
umarım zararlarınızı çıkarırsınız.[/QUOTE]
[QUOTE=chn69;110351]sayın traderx 7500 tabiiki büyük zarar geçmiş olsun
kendinizi biraz daha iyi hissetmeniz açısından yazdım[/QUOTE]
teşekkür ederim
kazanırken iyiydi pek birşey farkında değildikte kaybederken işin farkına varıyoruzki buradan kazanılan para hayır getirmez, çünkü sistem olarak kumardan hiç bir eksiği yok fazlası var, oda kaldıraç olayı
portföyün 4 te 1 gitti, sistem kutunun içindeki oyuncuların birbirinin cebinden parasını alması üzerine kurulu. kendim bu sıkıntıya düşünce daha önce parasını aldığım kişiler ne hissetmiştir diye düşündüm yazcaklar çok ama işte ben çıkıyorum. zararda olanlara sabır diliyorum.
-
[quote=fXci;110354]gacırt aininde 500 000 tl gibi zararı vardı yükselişte inşallah telafi etmiştir[/quote]
Geçmiş olsun herkese.750 long 825 800 short devam.
-
FX2000 programı için eksik dataları edinebileceğim bir site vs bilen var mı?
yoksa illa foreksi arayıp mı alacağız?
-
-
[url]http://www.freestockcharts.com/?Symbol=GLD[/url]
cok güzel bir site arkadaslar ama bilgisayarı cok iyi olmayanlarda sorun cıkartabilir boş vaktinizde inceleyin metastockun web tabanlısı gorsel olarakta cok güzel degisiklik isteyenler için tavsiye ederm..
-
[quote=Astatin;110356]Yaktın bizi pambık [/quote]
lem sıs zati kafam bozuk.dün risk almayalım diye sistemi terkettik dangalaklık paraylan değil tabii....dng.dng
meeel meeel bakıyorum şimdi.kaçan rakam an itibariyle 1.900 pıvan 1 günde...
kafamı duvarlara vuruyorum.
sistemin SAT vereceği falan yok.ara sıra açıp bakıyorum acaba SAT formülünde arıza mı var ya da bizim oğlan açıp sildi mi formülü diye (bekle ki gelsin SAT sinyali) :..: ama yok.formül sapasağlam oarada duruyor.
netgeo WILD seyrediyorum naapıym.sen nasılsın ne yapıyorsun? çoluk çocuk ev halkı nasıl asti? :p
-
buraya kadar geldikten sonra 45.000 göstermeden dönerlerse ayıp ederler yani..:)
-
artık longcularda biraz strese girmeye baslamışlardır :)
-
44975de emir varsa ilk emir benimdir muhtemelen :)
-
Sisteme uyamamanın tek sebebi beyin tek taraflı algılayıp kendini toparlayana kadar(yani jeton düşene kadar)atı alan üsküdarı geçiyor.
-
[quote=jerfin;110368]buraya kadar geldikten sonra 45.000 göstermeden dönerlerse ayıp ederler yani..:)[/quote]
Ayucuk naber.Full short.
-
[quote=SEYYAH;110367]lem sıs zati kafam bozuk.dün risk almayalım diye sistemi terkettik dangalaklık paraylan değil tabii....dng.dng
meeel meeel bakıyorum şimdi.kaçan rakam an itibariyle 1.900 pıvan 1 günde...
kafamı duvarlara vuruyorum.
sistemin SAT vereceği falan yok.ara sıra açıp bakıyorum acaba SAT formülünde arıza mı var ya da bizim oğlan açıp sildi mi formülü diye (bekle ki gelsin SAT sinyali) :..: ama yok.formül sapasağlam oarada duruyor.
netgeo WILD seyrediyorum naapıym.sen nasılsın ne yapıyorsun? çoluk çocuk ev halkı nasıl asti? :p[/quote]
illede sistemin sat versin istiyosan yazşunu versin ondan kolay en var :)
if(c>0,1,0)=1...:..::..::..:
-
[QUOTE=furkan;110370]44975de emir varsa ilk emir benimdir muhtemelen :)[/QUOTE]
ben 45.000 girdim...:..:dng
-