herkese günaydın, bol kazançlar.
Printable View
herkese günaydın, bol kazançlar.
[QUOTE=nyse-dj;33314]bu dususun en az yarisi sahte idi gorun bakin 1-2 gune kalmaz geri alirlar.mesela yarin bence dow toparlanacak geceye kadar belki arti olmaz ama iyilesebilir. cunku datalar kotu degildi.dunyanin en gelgec borsasi yine biz olarak kaliriz bol keseden cik bol keseden dus. evcilik oynuyorlar gercek para ile. sonra zarar yaz millete kakala.[/QUOTE]
bakin dow aynen dun 17.00 dedigim gibi hatta fazlasi olmus. hadi ne olacak simdi. onun icin dikkatli olalim.
sistemli aldıgım uzun pozumu sistemsiz acılısta kapadım bizim piyasaya guvenemedigimden
günaydın...
geceden yarım kısayı 47900 den flatladım...48125 den tekrar kısaldım bu yarımı...
225 puanını kurtardık......
kalan yarı bekliyor...kısalmak için.......
48125 realiz flat short ıcun beklyorum
arkadaslar gedikte dun okadar kar yaptım.. gune baslama portfoyum 8000 ytldi kar yapınca 14000 ytl ye cıkardım.. dun bu hesaba yansımıstı ve flat oldum..
bugun ebrokerdan bakıyorum dunkı gune baslama tutarı 8000 ytl var hesabımda kar falan yok bu neden ?
48100 kalan yarımda kısa...
kısalar tamamlandı...
900 civarı destek.. burayı kırarsa kaldığı yerden devam eder aşagı.....
çok pis youn işlem yapıom ama bu borsa gitmez:)
47975 flat.... 900 altı full kısa olurum yine
dediğim gibi 47900 tam kısa....
075 puan kaynadı arada.....:)
off garan kademesi tam mal vermelik :)
sn.cakartalı hesaba yansıma konusunda bazen gecikme olabiliyor. benim karımı bir gün sonra gördüğüm olmuştur bazen.