-
akşam bu dowa çok sevinmeyin dedik........
burda önemli olan dün niye 3000 puan çaktı bizimkiler...
bilmediğimiz bir şeyler var...
sagolsunlar yukardan kısalttılar bizi...... :)
her peryot satta.......oleyyyyyy
48000 üzeri kısa vadede flat stopu...
-
[QUOTE=ktasyurek;33509]sn.cakartalı hesaba yansıma konusunda bazen gecikme olabiliyor. benim karımı bir gün sonra gördüğüm olmuştur bazen.[/QUOTE]
ama karlar dun hesaba yansımıstı sn ktasyurek bugun dunkı nakıt tutarı var. normalmi yani.sanki dün hic yasanılmamıs gıbı
-
[QUOTE=hexen;33502]48125 realiz flat short ıcun beklyorum[/QUOTE]
+.+.+.
tebrikler hexen dostum...
sonrasında kısa varmı..flat devammı
-
[QUOTE=mbm;33510]akşam bu dowa çok sevinmeyin dedik........
burda önemli olan dün niye 3000 puan çaktı bizimkiler...
bilmediğimiz bir şeyler var...
sagolsunlar yukardan kısalttılar bizi...... :)
her peryot satta.......oleyyyyyy
48000 üzeri kısa vadede flat stopu...[/QUOTE]
47925 poz kapa uzun 48150 kısa ve hala beklemece aradaki 25-50 likleri yazmıom bugün az yazcam işlem yapcam biraz:) bugün 46700 görmeyi umut ediorum:)
-
halen pozitive uyumsuz ben flat ... 47300 long accayım.. systems halen short47300 asayası short
-
[QUOTE=mbm;33513]+.+.+.
tebrikler hexen dostum...
sonrasında kısa varmı..flat devammı[/QUOTE]
halen flat mbm :) shorts kavustun 47300 kırar asaya hızlanır ozaman
-
sn.cakartalı cari hesap-takas hesabı ayrımından kaynaklı bir şey olabilir ama bilemiyorum tam olarak :S
-
dax yuvarlanırsa allah kulu tutamaz burayı
-
arkadaslar size dansoz dow ile belesci vobun hikayesini anlatacagim. bunlar cok iyi dostlarmis yedikleri ictikleri ayri gitmezmis. sonra birden ayrilmaya karar vermisler ama yinede akillari birbirlerinde kalmis.....arkasi yarin...
-
[QUOTE=cakartalı;33503]arkadaslar gedikte dun okadar kar yaptım.. gune baslama portfoyum 8000 ytldi kar yapınca 14000 ytl ye cıkardım.. dun bu hesaba yansımıstı ve flat oldum..
bugun ebrokerdan bakıyorum dunkı gune baslama tutarı 8000 ytl var hesabımda kar falan yok bu neden ?[/QUOTE]
benimde aynı cakartalı 2.seyans bak ozman yatar margins var
-
47350 longs yaptım amma system short halen
-
yurtdışı ile ayrıştığımızın resmidir....
kısaya devam.....
47900 stop...ordan başa baş çıkarız gibi.....