al iste yine ayni tezgah sattigim yerden 200 puan asagida ! burada kar gordunmu CAKACAKSIN.Sistem o oldu artik.
Printable View
al iste yine ayni tezgah sattigim yerden 200 puan asagida ! burada kar gordunmu CAKACAKSIN.Sistem o oldu artik.
ben uyarımı yaptım gaza gelmeyin dedim baştan :)
long kapatanlar kapattıgı yerden short acmalıydı bence :)
ben uyarımı yaptım gaza gelmeyin dedim baştan :)
long kapatanlar kapattıgı yerden short acmalıydı bence :)
47250 yarısını kısalmıştım...
47150 dende kalan yarısını kısaldım....
nedenlerini yukarıda yazdım....
47250 yarısını kısalmıştım...
nedenlerini yukarıda yazdım....
[QUOTE=mbm;17543]47250 yarısını kısalmıştım...
nedenlerini yukarıda yazdım....[/QUOTE]
Ben bu sefer kısalmayacağım, uzunda bekleyeceğim. Al sat yapmaktan sürekli zarar yazdım geçen hafta...
[QUOTE=mbm;17543]47250 yarısını kısalmıştım...
nedenlerini yukarıda yazdım....[/QUOTE]
Ben bu sefer kısalmayacağım, uzunda bekleyeceğim. Al sat yapmaktan sürekli zarar yazdım geçen hafta...
[B]PY aynı hareketi yapmaktan vazgeçmedi ben de sisteme uymaktan vazgeçmiyorum... Long devam ediyorum...[/B]
[B]PY aynı hareketi yapmaktan vazgeçmedi ben de sisteme uymaktan vazgeçmiyorum... Long devam ediyorum...[/B]
[QUOTE=enorton;17544]Ben bu sefer kısalmayacağım, uzunda bekleyeceğim. Al sat yapmaktan sürekli zarar yazdım geçen hafta...[/QUOTE]
daha spotlar aşagı gelmedi kanımca... saatlik uyumsuzluktan dolayı....
vadeli 46975 altında satta bende....
rahatladım biraz....
[QUOTE=enorton;17544]Ben bu sefer kısalmayacağım, uzunda bekleyeceğim. Al sat yapmaktan sürekli zarar yazdım geçen hafta...[/QUOTE]
daha spotlar aşagı gelmedi kanımca... saatlik uyumsuzluktan dolayı....
vadeli 46975 altında satta bende....
rahatladım biraz....