[QUOTE=unlimitted;247563]8.484'te yazan 3'ün 1'i. :D:D:D:D[/QUOTE]
o, 3'ün 1'i değil.. oraya 3 yada 1 etiketi koyacak..:D:D
Printable View
[QUOTE=unlimitted;247563]8.484'te yazan 3'ün 1'i. :D:D:D:D[/QUOTE]
o, 3'ün 1'i değil.. oraya 3 yada 1 etiketi koyacak..:D:D
[QUOTE=saraylı;247558]graftan gördüğüm kadarıyla 8484 e gidebilir diyo,alt olarak ta 12000 diyo..
ikinci dediği ,kulağıma hoş geldi..:D[/QUOTE]
yanlız 9500 kırılırsa 8484 demiş saraylı hocam.. yani benim sayımdan anladığım en kötü olasılık olarak vermiş o rakamı..:o 9500 den de dönme ihtimali yüksek demiş..
biliyorum yeri değil, belki zamanı da değil ama unutup duruyorum.
[URL]http://rapidshare.com/files/394769737/TANRIM.PPS.html[/URL]
içinde VOBcular için çok şey var.
paylaşmak istedim.
ahanda yeni sayımım .... doğruda olabilir yanlışta ... patlıcan moru alt zeminli ewli projeksyonlu :::... sayıma göre poz almayın ... kimseyi etkilemesin aman ha ... tehlikeli bir sayım .... üvvvvvv .:o:o:o
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/3/1943.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;247579]ahanda yeni sayımım .... doğruda olabilir yanlışta ... patlıcan moru alt zeminli ewli projeksyonlu :::... sayıma göre poz almayın ... kimseyi etkilemesin aman ha ... tehlikeli bir sayım .... üvvvvvv .:o:o:o
[/quote]
ben aldım bile pozisyon çok geç artık selçuklu moka batarsam senden bilirim .dng ehuehue :D
[quote=jerfin;247543]beklediğin bi haber falan mı var..:confused:
yada sırf beni korkutmak için mi.....:p:p.boks..boks.[/quote]
bu mesajını kaçırmışım.
beklediğim haber yok. grafiklere baktım da. özellikle €/AUD grafiğine. ondan demiştim.
zaten onda da baya değer kazandı. :)
[QUOTE=unlimitted;247581]ben aldım bile pozisyon çok geç artık selçuklu moka batarsam senden bilirim .dng ehuehue :D[/QUOTE]
sayım doğru çıkarsa ne olacak abi .. kars kaşar peyniriyle balımı isterim .. ... ::::D:D
[quote=selçuklu;247583]sayım doğru çıkarsa ne olacak abi .. kars kaşar peyniriyle balımı isterim .. ... ::::D:D[/quote]
10 numara teprikler :) .brv.brv.brv.lelele+.
[quote=selçuklu;247583]sayım doğru çıkarsa ne olacak abi .. kars kaşar peyniriyle balımı isterim .. ... ::::D:D[/quote]
lafı olmaz lem.
ayın 12'sinde hem istanbul'dan hem ankara'dan uçak kaldırıcaz kars'a günübirlik. atla gel, kaşarını balını al geri git.
kargo parasından yırtmış olurum. ehueheue:..::D
yalnız yanlış çıkarsa ne ısmarlıyosun ::::::
yanlış çıkarsa .. yemek abi .. bebekte ... rakı balık ... saraylı abi ısmarlayacakmış ama ... :p:o:o:D:D
bu yükseklik yataylığı kaldırmaz bence..
71 bine yeni atak yoksa o zaman aşağı gelmesi lazım karın deşen jack gibi :)
sonra tekrar yukarı tabi.. :)
aaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaa! ::::::