-
[quote=seagate;429213]astatin abey
13696.00 +46.30 (+0.34%)
dow beyle üwwwwww ön sayfadada bi grafik buldum üwww çok güzel çizmiş etiketlemiş kafamızı garıştıriiiii[/quote]
:D fıtırlar daha da zıpladı memü...bilançoleyin geldi herhal:D 2300 ü geç 2000 pianı alsak eyiydi:mad:
-
abi tepeden düşmüş 2000 küsür pivan sonra geldi aldılar bunu alan kim niye aliyir 10 dan bangaları biz bişe bilmiyik abey
almaya başlarsa ben gaçarım abi niye aliyir diye düşinmiyim artık :D
dwitterda biri şey yazmış üstten kapatma isteği ?
buda aklımda :) kafam 1 milyon üwwwwwww
rally pehhh
BULLETIN IBM posts higher profit; shares advance after hours
-
owwwwwwwwwwww
günaydın bişiler ters üwwwwwwwww
1:02a
BREAKING
Japan's Nikkei Average ends down 2.1% at 10,486.99
-
[quote=seagate;429264]owwwwwwwwwwww
BREAKING
Japan's Nikkei Average ends down 2.1% at 10,486.99[/quote]
endeksler psikopatlaştı seagate patron, ben bi kahve alıp geliyorum :)
-
abdde oylama var borç tavanı
nikei göçmüş yarında 3 yapar pehhhh
acayip bi dönem pehhhhhhhhh cörtcüler imha dönemi
-
[quote=seagate;429276]abdde oylama var borç tavanı
nikei göçmüş yarında [B]3[/B] yapar pehhhh
acayip bi dönem pehhhhhhhhh cörtcüler imha dönemi[/quote]
:Dew sel 3 mü yüzde 3 mü:..:
hacı nikke inin günlük grafına bi açıp baksana..bizimkinin gıymetini bilelim..insani açılış-gapsiz olan gün sayısı çok çok az:odüşsün abicim düşsün..daha 10 tolardan sony alacağuk
-
owwwwwww
108.100 göstertti abicim
burdan dönmesin skender aşşağı bu 108.100 ü açaydın eyiydi
5 dk da bi zayıflık bilen yok ayrıca bilemüümm patronlar bülür
-
[quote=seagate;429264]owwwwwwwwwwww
BREAKING
Japan's Nikkei Average ends down 2.1% at 10,486.99[/quote]
hemen hemen her graş, beklenmedik anda başlar ...ama bu her beklenmedik anda başlar demek değil :)bu aralar böyle çok yardımcı olacak derin analizleri çok sık yapıyorum ama şdare edin..hehehehe
-
astatin abeyim 5 dk veya 1 dk ile gidelim abey :D ne o 15 dk felan üwww
sistemler sende üwww
5 de yollar açık patron üwwwwwwwwww sikinti yok
-
[quote=seagate;429284]astatin abeyim 5 dk veya 1 dk ile gidelim abey :D ne o 15 dk felan üwww
sistemler sende üwww[/quote]
memügeyt,
sistem tarafının en bohtan tarafı bu..hareketin tipine göre sistemin performans yapacağı periyot değişiyi..misal dünkü gibi asansör hareketlerde 1-5 dk iyi iş yapıyor 15 dk çarpılıyor... hareket asansör değil hafif dalgalı steady trend olduğu zamansa 15 çok iyi 1 -5 dk çarpılıyor:p
-
zaat 12:30 a gadar doplantuda olacağum. foruma ve geyüklere erişimim gısıtlı olacahtur.
debrih ederüm
-
5 de hala sikinti yok skenderin yollar açık gibi
-
sikinti varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yada
öyle göstertiyirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hacim 1milyarı geçti
-
[IMG]https://pbs.twimg.com/media/BBSIrx1CUAIfpT3.jpg:large[/IMG]
Gedik Yatırım @GedikYatirim
ISCTR 6.60'daki tarihi zirvesini kırınca açık yapanlar artmış ama hisse 11 seansta % 11 yükselerek onları cezalandırmış
-
[quote=seagate;429301][IMG]https://pbs.twimg.com/media/BBSIrx1CUAIfpT3.jpg:large[/IMG]
Gedik Yatırım @GedikYatirim
ISCTR 6.60'daki tarihi zirvesini kırınca açık yapanlar artmış ama hisse 11 seansta % 11 yükselerek onları cezalandırmış[/quote]
adamlar pusuda bekliyolar :)
-
astiyi doplantıda yediler diyolar :) çok vahşi geçmiş toplantı :D
-
hmmmm .. zayıfladım çok ..
-
[quote=selçuklu;429327]hmmmm .. zayıfladım çok ..[/quote]
patron hoşgeldin :) altınlar sağlammı
-
[QUOTE=fotomidyat;429329]patron hoşgeldin :) altınlar sağlammı[/QUOTE]
hoşbulduk fotopatron ... altın işlem yok patron .. .. dax takılıyorum şu sıralar ... altın dipleme gelse şu tolunay penceresinde .. alırım belki ...
-
[quote=selçuklu;429327]hmmmm .. zayıfladım çok ..[/quote]
Hoşgeldin patron..arayı açma :D
-
[QUOTE=flexy;429331]Hoşgeldin patron..arayı açma :D[/QUOTE]
ara açıldı patron ... koşuyorum işte yetişebilirsem .. üüğğü :o:o
-
[quote=selçuklu;429332]ara açıldı patron ... koşuyorum işte yetişebilirsem .. üüğğü :o:o[/quote]
patron bırak gavur endekslerini yurda dön :)))
-
Aha selçuklu the king gelmiş.......Ahcı nerdesin yaw...Görmeyeli kilo verip daha zeki ve çevik olmuşsun hadji teprik ederim...Abi ciddi bir sorum var..Şu grafa bir ew sayımı mimkin mi?
[IMG]http://i50.tinypic.com/2a6487s.png[/IMG]
-
hele şükür stop noktası oluştu benim için...108.775 dedimi stop olurum.hehehe..kıpraşmadım hiç. bugün trade edesim yok nedense...tabi stop olsamda komaz vaziyetinin etkisi de yok değil hani...
-
[quote=seagate;429204][IMG]https://pbs.twimg.com/media/BBFJTq0CMAAjZgw.png:large[/IMG]
twitterda gördüm bu grafiği abicim
yorum alabilirmiyik ben anlamiyimmm
bu grafiğe göre rallinin ömrü öyle 16 bin felan değil gibi üwwwwwwwwwww[/quote]
abey bu ewci kimse benim gibi düşünüyor(yada ben onun gibi.hehhe). emme nereye kadar...ona göre son 5 e gidiyoz ya işte onun 5 i benim 3 üm...yani tom emmi abc düşüp (12.035 e değmeyen), sonrada abc yükselip (zirveyi geçecek şekilde) noktayı koyacak.. tabiki bence.hehehe
-
oo selçuklu patron nabiin
abiler bu hakkaten boqunu çıkarttı böyle bişe yok.. verip alıyo gene ranacakmıdır nedir *********** ******** bunallımmm
hacim 2 yi geçti
-
DAX nereye geldi
skenderin spotunda kıpırdama yok
Ben flatladim
[B][U][I]notmot artmadan short neyim yasağı goyuyorum kendime... pehhh
çinki vermiyor bu normal değil...[/I][/U][/B]
[U][B]cört defterini gapadım bugunki işlemler sebebiynen *****[/B][/U]
-
-
[quote=abicim;429357]abey bu ewci kimse benim gibi düşünüyor(yada ben onun gibi.hehhe). emme nereye kadar...ona göre son 5 e gidiyoz ya işte onun 5 i benim 3 üm...yani tom emmi abc düşüp (12.035 e değmeyen), sonrada abc yükselip (zirveyi geçecek şekilde) noktayı koyacak.. tabiki bence.hehehe[/quote]
Ağa bu eleman yaklaşik 1.5 senedir sürekli tepeye 2 koyup duruyor
azulu AYU kendisi
-
bangaların ağırlıklı ortları 10 üzerinde pehhhh
tikkat
-
saatlere dikkat
hiç birşey tesadüf değildir
[IMG]http://f1301.hizliresim.com/15/r/j8qq7.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=selçuklu;429332]ara açıldı patron ... koşuyorum işte yetişebilirsem .. üüğğü :o:o[/QUOTE]
abiiiiiiiiiiiiii
pala 3 den 5 e atladı abiiiii selçuklu abiii yedi bizi abiiiiii 4 iptal oldi üwwwwwww
-
[quote=seagate;429488]abiiiiiiiiiiiiii
pala 3 den 5 e atladı abiiiii selçuklu abiii yedi bizi abiiiiii 4 iptal oldi üwwwwwww[/quote]
hacı şöyle yapalım...
KISA VADELİ PLAN:
-Global graş olsun, şortcular az bitlensin. Bu esnada Sony hisseleri de 10 tolara düşsün.
KISA ORTA VADELİ PLAN
-SNE hisselerinin 10 tolara düşmesinden önceki hafta lotodan bana 5 milyon çıksın.
-Ben 9 dolardan 2 milyon dolarlık SNE hissesi alayım.
-VOB Da 85000 den 200k USD lik şortlayayım
UZUN VADELİ PLAN
-SNE hisseleri 100 dolara çıksın..Ordan 18m tolar kazanayım.
-VOB nasılsa ranmıştır 200k USD batmıştır.
-Nette 17.8 m dolar karda olurum..
bi VOB dan emin değilim planın geri kalanı tutar bence:::
-
[quote=seagate;429488]abiiiiiiiiiiiiii
pala 3 den 5 e atladı abiiiii selçuklu abiii yedi bizi abiiiiii 4 iptal oldi üwwwwwww[/quote]
daha gorkunçuda olabilir..:D
[IMG]http://i45.tinypic.com/2aklkjq.png[/IMG]
-
hatta daha da grkunçu..hehehe.. 3 grafa sığmadı..
[IMG]http://i49.tinypic.com/s1jipf.png[/IMG]
-
yada herkes bu kadar uzaycı olduğuna göre belki de graşın zamanı gelmiştir...hehehe..
yaw bu arada 108900 şortlar hala duri...pala hamdinin 2300 puan, 1000 puan tekliflerini red etmiştim..şu anda 300 puan teklifini red ediyorum...gorkuyorum
-
[QUOTE=Astatin;429498]yada herkes bu kadar uzaycı olduğuna göre belki de graşın zamanı gelmiştir...hehehe..
yaw bu arada 108900 şortlar hala duri...pala hamdinin 2300 puan, 1000 puan tekliflerini red etmiştim..şu anda 300 puan teklifini red ediyorum...gorkuyorum[/QUOTE]
aynen ya uzaycı olduk ikna olduk şaka gibi
aralık gontratında henüz işlem olmamış du siftah yapim
pala makası yemiş gene bi ***nelik var
-
aralıkta siftah yaptım :D üwww skender aldı 110000 lerden adam aliyir yoksa ranacakmı ?
skender gene ****nelik peşindeee nettttttttttttt
dax enkaza döndü ver babam ver skenderrrrrrrrrrrr peki ?
-
bide şöle bişi var.. 1dk dan 1 aya kadar tüm periyotlarda sistem alda..ü[url]www..ehehe[/url]
-
yannız memü,
pargalıya üzüldüm yav... sen o kadar kendini yetiştir çalış didin güçlü başbakan ol.. sonra dilin az uzun diye kelleyi ver.. gerçi bir başka tarihciye göre dili uzun olduğu için değil, hürrem e yazıldığı için kellesi gitmiş ama öyleyse bile yazık hacı...ü[url]www..[/url]
Hepimiz pargalıyız hepimiz İbrahim.......