-
Sayın saraylı kolay gelsin. yazılarınızı ilgi ile takip etmekteyim. sizin yaptığınız bilgi aktarımını kolay kolay kimse yapmaz bu yüzden gönlünüze yüreğinize elinize sağlık. bu kadar yazdıktan sonra eğer normal karşılarsanız bi konuda yardımınızı rica edecektim. ben matrikste değişken hareketli ortalama kullanıyordum. 9 ve e 150 ortalama idi. bi dostumuz bunların yanına 2 det daha ekle dedi ve ekledim. yani toplam 150-400-450 olmak üzre 3 uzun periyot var. ama önceden formül bölümüne AL İÇİN Cross(MOV(c,2,var),MOV(c,150,var)) SAT İÇİN Cross(MOV(c,150,var),MOV(c,2,var)) formülü ile sinyal oklarını koymuştum ama şu an 3 adet periyot olduğu için bütün periyotların oklarını aynı grafik üzerinde görmek istiyorum ama beceremedim. araya or koydum olmadı. bu formülü formülüze etme şansımız var mı??? şimdiden kolay gelsin saygılar sunuyorum.
-
bak böle bi şey demiş
[quote=saraylı;320190]Arkadaşlar,
Ben MS kullanıyorum,
[B][COLOR=Red]Matriks ile ilgili soruları ,kullananlara sorarsanız memnun olurum,[/COLOR][/B]
ben kullanmadığım platformu bilemem tabi,:::
şu anda bu topik ,
BRS sistemi sonucunun verildiği,
bir formata döndü,dolayısıyla ew,KTA,PY,RK,Disiplin ,....v.s. gibi konularla ilgili bilgi paylaşımı için lütfen eski topiklerimi okuyunuz...
şimdi hasat zamanı ,ekim zamanı değil...:::[/quote]
[quote=minnoş;320489]Sayın saraylı kolay gelsin. yazılarınızı ilgi ile takip etmekteyim. sizin yaptığınız bilgi aktarımını kolay kolay kimse yapmaz bu yüzden gönlünüze yüreğinize elinize sağlık. bu kadar yazdıktan sonra eğer normal karşılarsanız bi konuda yardımınızı rica edecektim. ben [COLOR=Red][B]matrikste [/B][/COLOR]değişken hareketli ortalama kullanıyordum. 9 ve e 150 ortalama idi. bi dostumuz bunların yanına 2 det daha ekle dedi ve ekledim. yani toplam 150-400-450 olmak üzre 3 uzun periyot var. ama önceden formül bölümüne AL İÇİN Cross(MOV(c,2,var),MOV(c,150,var)) SAT İÇİN Cross(MOV(c,150,var),MOV(c,2,var)) formülü ile sinyal oklarını koymuştum ama şu an 3 adet periyot olduğu için bütün periyotların oklarını aynı grafik üzerinde görmek istiyorum ama beceremedim. araya or koydum olmadı. bu formülü formülüze etme şansımız var mı??? şimdiden kolay gelsin saygılar sunuyorum.[/quote]
-
iyi akşamlar
umarım herkes kardadır bu gun
pala neler yapmış bu gun hayret ettim
umarım çok çarpılan olmamıştır
yurtdışı sanırım kötü kapatacak
yarın pala yine süpriz yapabilir
çunki süprizleri sever o
saraylı kareşim sinyaller için teşşekkürler sinyaller için
tabiii foruma katkıda bulunan herkese teşekürler
[quote=Astatin;320439]Saraylı Uncensored:..::D
[IMG]http://i52.tinypic.com/357q8i0.png[/IMG][/quote]
astatin kardeş grafik müthiş keşke anlık yayınlasanız en azından rakamları alan alır satan satar...
özür...özel msj gönderebilmek için böyle yazdım..
-
[quote=maykey;320501]astatin kardeş grafik müthiş keşke anlık yayınlasanız en azından rakamları alan alır satan satar...[/quote]
bu grafik saraylının grafiğinin hormonlu reproduksiyonu, sonraki mesajımdan da görüleceği üzere.. saraylı yayınlıyor zaten sinyallerini, onu takip edebilirsiniz
-
[quote=zozo;320491]bak böle bi şey demiş[/quote]
sağol zozo,.brv
okunmak ve anlaşılmak güzel şey...:rolleyes:;)
-
maykey,
burası seans topiği değil,:rolleyes:
böyle 10 tane gönderi yapma buraya,:mad:
kirlilik olmuş boşuna...
ben bile bu topiğe yazarken ,düşünüyorum...:)
-
[SIZE=3][B][I][U][COLOR=#0000ff]Trend Analizi:[/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][I]BRS...........81.275........:yü:[/I][/B][/SIZE]
[SIZE=3][I][COLOR=blue][B][U]Kapanış,Yüksek ,Düşük:[/U][/B][/COLOR][/I][/SIZE]
[I][B]K.........82.125[/B][/I]
[I][B]Y.........82.300[/B][/I]
[I][B]D.........80.525[/B][/I]
[B][I][SIZE=3][COLOR=blue][U]Kırılma Noktaları :[/U][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[I][B]82.250..................:yü:[/B][/I]
[I][B]81.550...................:dü:[/B][/I]
[I][COLOR=blue][B][I][SIZE=3][U]Pivot ,Destek ve Dirençler:[/U][/SIZE][/I][/B][/COLOR][/I]
[I][B]4.Direnç : 86.975[/B][/I]
[I][B]3.Direnç : 85.200[/B][/I]
[I][B]2.Direnç : 83.425[/B][/I]
[I][B]1.Direnç : 82.775[/B][/I]
[I][B]Pivot : 81.650[/B][/I]
[I][B]1.Destek : 81.000[/B][/I]
[I][B]2.Destek : 79.875[/B][/I]
[I][B]3.Destek : 78.100[/B][/I]
[I][B]4.Destek : 76.325[/B][/I]
[I][B]Haftalık Pivot:81.300[/B][/I]
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
-
BRS sistemi nedir ,formülü nedir,
ABS sistemi nedir ,formülü nedir,
gibi konular üzerinde spekülasyon da lütfen yapmayalım,
borsa ve vadeli piyasalarda spekülasyon yapabilirsiniz,
bismillah deyip topiğe gelen sistemlerin kodunu istiyor,
burda benim hiç değilse belli bir süre, bu yayını yapmak istediğim arkadaşlar var,
bunun için şimdiye kadar korumaya çalıştığım ahengin devam etmesi gerekiyor,:cool:
anlaşıldığını umuyorum...:rolleyes:;)
-
saraylı hocam,sizinle tanışmak sizden bire bir ders almak imkan dahilinde olsaydı... keşke...
-
bu piyasada kaybettiklerimi sadece maddi değil manevi anlamda da kaybettiklerimi ancak sizin gibi birinden öğrenerek kazanabilirim..o da bu yaştan sonra bire bir ders alınarak olur herhalde...
-
[quote=skender0909;320518]bu piyasada kaybettiklerimi sadece maddi değil manevi anlamda da kaybettiklerimi ancak sizin gibi birinden öğrenerek kazanabilirim..o da bu yaştan sonra bire bir ders alınarak olur herhalde...[/quote]
skender,
Benim önceki yazdıklarımı okursanız,
size fayda verir,
benim bire bir ders verme gibi bir durumum yok,
zaten topiklerimde verdiğim bilgilerle buna gerek te yok,
tekrar yazıyorum:
-ayda 5000 puan getirili bir sistem kurun,zor değil,
-trend/yatay hareket ayrımına dikkat edin,bunu ya NK ile ya da tg lerle yapın,
-Para Yönetimi &Risk Kontrolü 'ne önem verin,
-Disiplin sahibi olun...
şunu da unutmayın:bu işte sahip olduğunuz sermaye önemli değildir,sahip olduğunuz bilgi önemlidir..:cool:
-
[quote=skender0909;320517]saraylı hocam,sizinle tanışmak sizden bire bir ders almak imkan dahilinde olsaydı... keşke...[/quote]
daha önce sölemiştim size devri daim makinesini okuyun diye sistemle ilgili bi şeyler öğrenmek ve trade etmek istioyorsanız orası zaten ders niteliğinde... çaba lazım okumak lazım..:o:)