-
IMF beklentisi :
EKONOMİK ÇARK !!!!!!!
Mevsim yaz, aylardan Ağustos ayı...
Riviera kıyısında küçük bir kasaba, yaz sezonu, ancak yağmur yağıyor, yani kasaba bomboş.
Herkesin borcu var ve kredi ile yaşıyorlar.
Şans eseri bir otele zengin bir Rus geliyor ve resepsiyona 100 $ bırakıp, odaya bakmaya çıkıyor.
Otel sahibi parayı hemen alıp, et marketine olan borcunu ödüyor.
Market sahibi 100$ kaparak, hemen toptancıya olan borcunu vermeye gidiyor.
Toptancı büyük bir sevinçle parayı alıp, kriz nedeniyle kredili hizmet veren son defa birlikte olduğu
fahişeye götürüyor.
Fahişe parayı alıp aynı otele giderek oraya olan borcunu ödüyor....
Ve o anda Rus müşteri odadan geri dönüyor ve odayı beğenmediğini söyleyip 100$ parasını alarak kasabayı
terk ediyor.
Rus müşterinin bu ziyaretinden somut olarak hiç para kazanan olmuyor, ancak
TÜM KASABA BORÇLARINDAN KURTULUYOR VE GELECEĞE ÜMİTLE BAKIYOR!!!
-
acaip hayvanlara benziirrrler
-
[QUOTE=Astatin;110461]acaip hayvanlara benziirrrler[/QUOTE]
hayvanda daha ter belirtisi bile yok
-
[QUOTE=Leblebi;110428]sistemi olanlar 5 veya 15 dakikalık son sinyali yazarsa memnun olurum.[/QUOTE]
5dk 41,525 :yü:
15 dk 41,725 :yü:
-
[QUOTE=Astatin;110456]benide çarpcaklar galiba...IMF biel üstümüze oynuyo beaaa...Polonyaya krediyi onaylayacak zamanı buldu totoşlar[/QUOTE]
polonya borsasını takıp etmek lazım sımdı onaylandıktan sonra nolmus acep?
-
neyse yafu sanırım tehlike geçti.kafamı kumdan çıkarabilirim galiba :p
-
gokan pozisyonunu yaz lutfen sensiz olmuyooo :D
-
[URL=http://img21.imageshack.us/my.php?image=screenhunter3z.jpg][IMG]http://img21.imageshack.us/img21/3428/screenhunter3z.jpg[/IMG][/URL]
-
polonya borsasının kodunu bulamadum yafu
-
[quote=fXci;110468]polonya borsasının kodunu bulamadum yafu[/quote]
DUTE (Dubra tepişka :..::..:)
-
-
bu kez final 525 den takviye ful artı full şort..yad
-
Sistem çarpmalar başladı demekki işin sonu yakın.
-
altına dikkat eden var mı acaba?
-
hadi artık yaww AYU çağı başlasın...biz 43000 kapatak..DJ %2 eksi yapsın yarın 41000 görelim falan
-
bende noldu dedim meğersem tribişon konuşuyormuş
-
[quote=VOBiX;110458]Grafikelri sağ tıklayıp internetten çek diyerek alabilrisiniz. Takasları foreksten siteyeceksiniz.[/quote]
belli bir güne kadar çekiyor...
teşekkürler yine de.
-
bu sefer ciddi ciddi satış geliyor sanki ?
-
[quote=TIFIL;110473]altına dikkat eden var mı acaba?[/quote]
dönüşün çok yakın olduğunun sinyalidir o altındaki hareketler...
-
bir arkadaş sadece bu adamın ne zaman konuşacağını takip ederek trade ediyor
havadan 500 puan götürüyor
-
Çarpılmamak için kesin dönüş sinyali gelene kadar beklemek lazım.
-
[QUOTE=unlimitted;110476]belli bir güne kadar çekiyor...
teşekkürler yine de.[/QUOTE]
Saatlik peryotların altındakileri zaten belli güne kadar çeker. Tam olmaz. Yeni çubuk geldikçe en baştakini siliyor programalr otomatik olarak.
-
altın 920 yi kırdı gibi ama gel gorki dolar düşüyor
bakalım baybars haklı çıkacakmı
-
[quote=activex31;110482]altın 920 yi kırdı gibi ama gel gorki dolar düşüyor
bakalım baybars haklı çıkacakmı[/quote]
baybars bu trendde çok iyi ters indikatör oldu
bu saatten sonra haklı olsa kaç yazar elbet dönecek birgün
-
FDJ bizim zirve yaptığımız yerde ama biz 500 puan aşağıdayız..satış baskısı var (Copy Right: Gökhan)
-
Gokhan nerde işlemlerınıde göremiyorum Tera geçmıyor ekrandan :)yatdı yıne pusuya tılkıler vadısı mısalı :)
-
[quote=SaNCaKTaR;110485]Gokhan nerde işlemlerınıde göremiyorum Tera geçmıyor ekrandan :)yatdı yıne pusuya tılkıler vadısı mısalı :)[/quote]
800 den şort ykalasan sende yatardın:..::..: ben 525 den yakaladım..beton çivisi ile çakılmış gibi koltuğa yapışığım
-
43 bin altına sarkarsak çok net bir sinyal gelecek ve haftaya taşınarak ciddi bir potansiyel elde edilebilir bence..
-
vay anasını .... hayatımda hiç açmadığım kadar pozda kısayım .. 43825-43800 -43600 ...den satışlarım var ...en kötü günümüz bugün olsun .... hahaha:D
haziran vadede 20.000 de falan uzlaşacağım bu p____ lerle... :D:D
-
-
[QUOTE=Astatin;110486]800 den şort ykalasan sende yatardın:..::..: ben 525 den yakaladım..beton çivisi ile çakılmış gibi koltuğa yapışığım[/QUOTE]
sıkı tutun patroon ....:o :o :o
-
MBM yok galiba..ben diyeyim yerine... 60 dklıkda feci uyumsuzluk var
-
[quote=selçuklu;110490]sıkı tutun patroon ....:o :o :o[/quote]
yaw sende birşeyler çiziktir...yılanın mavi kuvvetler yani ayu dostu olanından..timsah olabilir, sıçan olabilir çiz bişi işte..yoksa biz "sıçan" olacağız:D
-
sistem sinyalleri bende şu şekilde 5 dk satta ..... 5dk üstü yıllığa kadar alda .. hahahhahahahha :D :D :D
-
[quote=selçuklu;110488]vay anasını .... hayatımda hiç açmadığım kadar pozda kısayım .. 43825-43800 -43600 ...den satışlarım var ...en kötü günümüz bugün olsun .... hahaha:D
haziran vadede 20.000 de falan uzlaşacağım bu p____ lerle... :D:D[/quote]
yılanın başını solucanken ezecen yoksa sahibine diklenir böyle :)
-
dow bu akşam ters / yüz kapayacak diyorum..
kısa kalıcam gece kesinleşti artık,hatta haftasonuda kısa..
-
iş bankasının alıp sattığı endeks kontrat miktarı sadece bugün için 100.000i geçti.
şaka gibi...
-
GOkhan dan yorum beklıyorum ama sınmış kıs kıs gülüyorrrr
-
EFG doymuyor almaya ya...hala alıyor...ne işkembesi varmış arhadaş...yedi yedi hala yiyor...bunun kusması nasıl olur acaba????????
-
[quote=SaNCaKTaR;110497]GOkhan dan yorum beklıyorum ama sınmış kıs kıs gülüyorrrr[/quote]
yerine ben yapayım
175 long 200 short 175 long 275 short 250 275 short.
alayı full.
:D