[quote=selçuklu;335305]boşver onu patron..alamadık o 1000 puanı üwww[/quote]
Aslında haklısın patron..her şey boş...alamadık o 1000 puanı üwww
Printable View
[quote=selçuklu;335305]boşver onu patron..alamadık o 1000 puanı üwww[/quote]
Aslında haklısın patron..her şey boş...alamadık o 1000 puanı üwww
ne 1.000 pıvanı hangi 1.000 den bahsediyorsun sen?
son 3 günde kavıt üstünde 3.000 puana yakın kar gördüm almadım uleynnnn...çok pişmanım gerçekten şimdiki aklım olsa alır arkama bakmadan gaçardım :D:o
[quote=Astatin;335297]Alacaktık o 1000 puanı PAMBIK..Senkronu kaybettik..Açılış stresli olacak:D:([/quote]
Bu aralar kendimi çok demode giyiniyor hissediyorum..bi d etraş olmam lazım sanki..üww..alamadıkya o 1000 puanı **
[quote=unlimitted;335299]ben size diyorum bırakalım şu VOBu, VOBORSA ailesi olarak uzaya roket göndermeye odaklanalım. 1 sene içinde göndermezsek na buraya yazıyorum ilkokul diplomamı yırtarım :D
ula göndereceğimiz roketin üzerine alacağımız reklam parası bile 7 sülalemize yeter uğraştığımız şeye bak :D[/quote]
:D:D:D:D:D Öyle abuk bi durum ki, vobun gönderdiği tik datayla oluşan veri matriksin metaya aktardığı veriden daha düşük performansa yol açıyor :)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=5CL6nbaRiBY&feature=related[/URL]
Günaydınlar sabahı bekleyen,
Bu çetin savaşta aldığı yaralara rağmen kılıcını her daim sallayan,
Elindeki en büyük motivasyonu umudu olan,
Don Kişotlar...
Günaydın...
üwwwww ingaaaaaa short badem olacak gibi görünüyor 15 likte alt kanal kırılmassa :(
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/16/1428.jpg[/img][/url]
[quote=TÜRKOĞLU;335307]ne 1.000 pıvanı hangi 1.000 den bahsediyorsun sen?
son 3 günde kavıt üstünde 3.000 puana yakın kar gördüm almadım uleynnnn...çok pişmanım gerçekten şimdiki aklım olsa alır arkama bakmadan gaçardım :D:o[/quote]
oohhhhhooo biz kağıdı demiyoz hacı..cebe giren ama sonra hızla kaçan...aammmaannn neyse..bu eski, hüzünlü ve klasik bir hikaye...
ama olay 1000 puan olayı değil...ona bağlı olarak kaybedilen senkron.. üwwwüüüalacaktık o 1000 puanı.... Yani bu "Sen Viyana yı almazsan onlar İstanbul'u alır" gibi bir şey...::: iyi laf oldu ha bu
yaw asteto,seni bolşevik isyanında önce zehirleyip sonna boğup sonna kafanı ve bilumum uzuvlarını kesip öldürüp,sonna da o kestikleri uzuvla sarayın koridorlarında top oynamadılar mıydı..:)
nerden hortladın gene 100 sene sonna.?:)
[QUOTE=Astatin;335312]oohhhhhooo biz kağıdı demiyoz hacı..cebe giren ama sonra hızla kaçan...aammmaannn neyse..bu eski, hüzünlü ve klasik bir hikaye...
ama olay 1000 puan olayı değil...ona bağlı olarak kaybedilen senkron.. üwwwüüüalacaktık o 1000 puanı.... Yani bu "Sen Viyana yı almazsan onlar İstanbul'u alır" gibi bir şey...::: iyi laf oldu ha bu[/QUOTE]
boşver onu patron..alamadık o 1000 puanı üwww
[quote=ATHLON;335316]yaw asteto,seni bolşevik isyanında önce zehirleyip sonna boğup sonna kafanı ve bilumum uzuvlarını kesip öldürüp,sonna da o kestikleri uzuvla sarayın koridorlarında top oynamadılar mıydı..:)
nerden hortladın gene 100 sene sonna.?:)[/quote]
teprik ederim..10 numero yorum...valla patron bu resim bana hep komik gelmiştir..hala da komik gelir...bir de ben el selamı veren avatarları seviyrum biliyosun..spak da olsa rasputin de olsa farkmaz:D:D
Gurbaganın sıcak-kaynar suya alıştırılması işlemi başarıyla yürüyor.
Sistemler manyak kar ediyor , ters sinyal geldiğinde karın tamamı ya verilmiş yada hafif zarar bile edilmiş olunuyor.
Üj bej vakte kadar trend kurulduğunda, sizler (ben değil, üüüüüü) ilk karlı durumda sistem tersini demesede karı alacaksınız, trend oluşacak karlar batlaya batlaya giderken , arkasından bakakalacağız. Sonra yine sistem bu işi biliyormuş diyeceksiniz. Tekrar sisteme uyunca çarpım tablosu başlayacak.
Gırın hülem şu gısır döngüyü.
Ölene kadar mokoko. (Sistemlerden vazgeçmek yok) :mad::mad::mad:
[quote=sazan;335320]Gurbaganın sıcak-kaynar suya alıştırılması işlemi başarıyla yürüyor.
Sistemler manyak kar ediyor , ters sinyal geldiğinde karın tamamı ya verilmiş yada hafif zarar bile edilmiş olunuyor.
Üj bej vakte kadar trend kurulduğunda, sizler (ben değil, üüüüüü) ilk karlı durumda sistem tersini demesede karı alacaksınız, trend oluşacak karlar batlaya batlaya giderken , arkasından bakakalacağız. Sonra yine sistem bu işi biliyormuş diyeceksiniz. Tekrar sisteme uyunca çarpım tablosu başlayacak.
Gırın hülem şu gısır döngüyü.
Ölene kadar mokoko. (Sistemlerden vazgeçmek yok) :mad::mad::mad:[/quote]
he işte abi.katılıyorum %100..ama madem çarpılma-trend-çarpılma gibi bulanık bir döngü var, bu döngüyü de sistemlere sokalım diyorum..Monthy Hall paradoksu diyorum...Ama STROBABA yı ikna edemiyorum..üwww