-
[QUOTE=Astatin;110492]yaw sende birşeyler çiziktir...yılanın mavi kuvvetler yani ayu dostu olanından..timsah olabilir, sıçan olabilir çiz bişi işte..yoksa biz "sıçan" olacağız:D[/QUOTE]
ahanda dow haftalık .... bu grafa göre .. haziran kesmez .. ekim vade kısa olmak gerekir .. ... :D :D :D :D
[URL=http://img22.imageshack.us/my.php?image=adszqha.jpg][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/1108/adszqha.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=SEYYAH;110498]EFG doymuyor almaya ya...hala alıyor...ne işkembesi varmış arhadaş...yedi yedi hala yiyor...bunun kusması nasıl olur acaba????????[/quote]
aynı anda kusuyordur o zaten..
-
Kendime ben de inanamadım 43100 gördük vermedim 200 300 400 500 600 700 derken inanıyordum pozisyonuma ve bekledim taa 700 e gitti oha falan oldum.Var bir bit yeniği.Önceki tepe görmeden vermeme kararı aldım.Hiç pozisyon bozmadım.Baktım veriden sonra güzelce yerleştirdiler.450 den long yaptım ama hepsi gerçekleşmedi.Sonra 475 e daha az adet verdiğim için sonra da 450 deki adetler gitti.Ben de az kısa kaldı sonra 375ten hepsini ekledim.Tam 100 e geliyor elim gidiyor gidiyor geliyor.Dedim bu sefer alacam 125 ten longladım.175 ten güzelce yedirdim.Geceye böyle kalacam çok yüksek ihtimal işlem yapmam artık.Momentum azalıyor hacim azalıyor.Yemeyin bunları artık düşerken maliyet düşürcez diye longlayanların sesini çok duyacaz.İki hafta sonra da battık seslerini duyacaz.O yüzden artık long riskli.Geceye kesin shortum.Kimse bozamaz bunu.Nasdaq iki gündür veriyorlar.Düşüşü önceden görüyor.Full shorttttttttttt.Bugünkü kar da çift haneli oldu.Baskı var vobta.Öyle bakmayın farkın azaldığına gel gel bunlar.
-
43100 son bu delik deşik olacak birazdan.Delecekler orayı.
-
-
Acaip hayvanlara benziyoruz eheheheheh:)
-
-
DAx kimmiş FDJ kimmiş be...saldırın yiğitler...Yürüyün be Fatih in torunlar (Eyy gidi VOB TRADER..özledim valla onun mesajlarını)
-
-
[QUOTE=Astatin;110505]Acaip hayvanlara benziyoruz eheheheheh:)[/QUOTE]
dow grafiğini sevdinmi patron .. hahahhahaha :D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110503]43100 son bu delik deşik olacak birazdan.Delecekler orayı.[/QUOTE]
teprik ederim hacı .... .brv
-
-
[QUOTE=enorton;110379]Tekrar merhaba saat 14.00 de geçen günkü hareketi yapıp tekrar 1000 puan basarlar mı ne dersiniz?[/QUOTE]
Evet dediğim oldu yaklaşık 800 puan bastılar bu sefer, ben dünden kalan 41675 longları 14.20 de 43200 den shorta cevirdim, sonra 43600 long ve en son 43350 short. Şu aradaki tüm işlemlerim zararlı oldu ama sonunda doğru yönü bulduk sanırım...
-
Tek isteğim su efgnin acaip zarar yazması :d
kıl olmayan varmı acaba su kuruma
-
spot kapanışına bakacağız...
eğer bugün aldığı marjı geri verirse ki büyük kısmını verdi sıfıra yakın veya eksi kapanırsa...
fişi çektiler deriz...
dönüp geri alırlarsa ayıları yine doğrarlar...
-
Buyrun doya doya alım fırsatı veriyorlar.Alın hadi.
-
[quote=Larossıan;110511]iş bitmiştir[/quote]
Üstat sistemler ok verdi mi?
-
[quote=aykilic;110513]Tek isteğim su efgnin acaip zarar yazması :d
kıl olmayan varmı acaba su kuruma[/quote]
Ben aşığım ona.Onlar olmadığında gördük aralıka ayının son gününü.O yüzden onlarsz olmaz.
-
[QUOTE=aykilic;110513]Tek isteğim su efgnin acaip zarar yazması :d
kıl olmayan varmı acaba su kuruma[/QUOTE]
Efg nin bugünkü maliyeti 42880 gözüküyor...
-
-
EFG nin .......size bir şey olmasın
-
[quote=GOKHANFINDIK;110517]Ben aşığım ona.Onlar olmadığında gördük aralıka ayının son gününü.O yüzden onlarsz olmaz.[/quote]
BENDE SANA asıgım gokhan long cort zart zurtuna :D
-
vermeye erken basladılar ben seasn son 15 daka falan gelır satıs dedım ama..sfrlayıp eksıye de geceıblrler dısarıya gore..
-
-
aaaa bu ne yaww..ne kadar ayuupp.eksi mi kapatcak ne bu VOB
-
42500 den geri dönmesi lazım yoksa fren tutmaz
-
[URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=7mayss.png][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/96/7mayss.png[/IMG][/URL]
bugün benim çok iyi geçti...dün uzundum zaten...sistem dün beni üzmüştü..ama kerata bugün mutlu etti
-
arkadaş insanın dengesini bozuyorlar..
gelde burdan sat yada al...
bıraktım ben bu işi ellemiyorum
-
[quote=aykilic;110521]BENDE SANA asıgım gokhan long cort zart zurtuna :D[/quote]
sizi başgöz edelim o zaman.kökhan zati bekar sende bekar bir hatunsan :..:
erkeksen başka kapıya git :..:
-
Banko lafımı da özleyen varmı.Bu gece bank düşüş.
-
42400 saatlik ortalama buranın delinmesi yarına kalır artık..
-
-
Short devam.Bu para 3 yıl yeter bana.
-
dönüş teorisi net olarak kendini gösterdi..daha önce teoriyi açıklamıştım..34000 altında imkb-100 bitmiştir..
-
[quote=sovalye;110531]400 short[/quote]
naaptın abi? çek vur beni daha iyi :eek:
gerçi bende 200 den SHORT ladım üüü
yannız 43.200 den :..:
-
Çok rahat bir gece olacak..DJ naaparsa yapsın (ki eksi yapacak) burası iflah olmaz..ee hep pozitif ayrış hep pozitif ayrış nereye kadar....birazda negatif ayrışalım...full +full şort, don-gömlek şort, negatif uyumszuluk falan falan...ula bu ayular ne stres yapmış iki haftadır bende..ver küsküyü ve küsküyü :)
-
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110532]Short devam.Bu para 3 yıl yeter bana.[/QUOTE]
Fakir fukarayı unutma... Özellikle çocukları...
-
larossian abi 15 lik sistem ne der
-
demin dinledim ihale yapmıslar..sonucunu bile anlamak ıcn uzman gerekms...ne garip memleketiz..hicbiseyden net sonuc cıkmaz mı bızde