o kardemir dipte öyle bir bakıyorduki beni al diye, aldım. he he.
Printable View
o kardemir dipte öyle bir bakıyorduki beni al diye, aldım. he he.
mbm 48400 üstesinde systems long olcak bende ordan gelceyim yanına
[QUOTE=hexen;33555]mbm 48400 üstesinde systems long olcak bende ordan gelceyim yanına[/QUOTE]
py oyuna girince bende al sata girdim...
tabi 5 alda 15 satta olunca mecbur kaldık birazda..
al sat yaptıgım için poz yazmıyacagım.. sisteme oturana kadar......
48100 uzun en son......
fdow yeni tepe yaparak saatlik aşagı uyumsuzluk potasına girdi...
biz 15 daklık hala satta...
o yüzden 48100 uzunları 48300 den verip kısaya döndüm........
sn hexenin dediği gibi kritik yer 48400-500 civarıydı...
oraya yakın kısalmak lazımdı.... 300 den kısaldık...
uyumsuzluktan sonra fdowu aşagı bekliyorum artık... numarasını yaptı ve uyumsuzluk potasına soktu kendini...
48250 shorts amma 48400 gecer stop and long olcayım
gazino işine döndü bu iş
[QUOTE=hexen;33559]48250 shorts amma 48400 gecer stop and long olcayım[/QUOTE]
haklısın dostum...48400-500 üzeri stop yapıp uzunlamak lazım...
altı kısaya devam.......
fdax 15 daklıkta feci uyumsuz aşagı...
çakmaları lazım daxları.. bu grafiğe göre......
fdow zaten saatlik aşagı uyumsuz luk potasında...
[B]48400-500 geçilene kadar[/B] 48300 kısaya devam......
[quote=Vob Trader;33537]ronaldo pis dağıttı 48 e kadar:D
oha dsi ***** ortalığın
pis longum başlarım böle işe :D
puahahaha[/quote]
şu hale bakın adam resmen sövüyor,site yönetimi uyarı yapmak yerine a g nin yerine *** koyuyor. vobtrader senin anan bacın yokmu. belkide şu an forumu okuyor. demek istediğim forumdaki bayanların hepsi bizim bacılarımız. rezil adam.
bu mesajdan sonra siteden çıkacağım ve bana yazılanları okumayacağım. arkamdan ne yazarsanız iyi veya kötü hepsini size 100 katı iade ediyorum.
[COLOR=red]sayın yönetim benim üyeliğimi iptal edermisiniz.[/COLOR]
[QUOTE=xxxx;33563]şu hale bakın adam resmen sövüyor,site yönetimi uyarı yapmak yerine a g nin yerine *** koyuyor. vobtrader senin anan bacın yokmu. belkide şu an forumu okuyor. demek istediğim forumdaki bayanların hepsi bizim bacılarımız. rezil adam.
bu mesajdan sonra siteden çıkacağım ve bana yazılanları okumayacağım. arkamdan ne yazarsanız iyi veya kötü hepsini size 100 katı iade ediyorum.
[COLOR=red]sayın yönetim benim üyeliğimi iptal edermisiniz.[/COLOR][/QUOTE]
lan anamı bacımı karıştırma harcarım seni birine mi küfür ediyoz orda sen günlük hayatta bağlaç gibi aq demiomusun. gerçek hayatta çık karşıma delikanlıysan. rezil sensiz *****
[QUOTE=xxxx;33563]şu hale bakın adam resmen sövüyor,site yönetimi uyarı yapmak yerine a g nin yerine *** koyuyor. vobtrader senin anan bacın yokmu. belkide şu an forumu okuyor. demek istediğim forumdaki bayanların hepsi bizim bacılarımız. rezil adam.
[COLOR=red]sayın yönetim benim üyeliğimi iptal edermisiniz.[/COLOR][/QUOTE]
sen diğer siteden benim kavga ettiklerimden birisin buradan yeni üyelik alıp ortalığı karıştırıosun akıllı ol
xxxx Aarkadaşa katılıyorum
Ayrıca rahatsız olduğumuz mesajı yönetime nasıl bildirebiliyoruz ben bulamadımda
Aynı arkadaş sabah sabah bizede dünden kalma hısmından dolayı ***** diye yazmıştı
Kötü söz sahibine aittir diyede cevaplamamıştım