-
[QUOTE=xxxx;33563]şu hale bakın adam resmen sövüyor,site yönetimi uyarı yapmak yerine a g nin yerine *** koyuyor. vobtrader senin anan bacın yokmu. belkide şu an forumu okuyor. demek istediğim forumdaki bayanların hepsi bizim bacılarımız. rezil adam.
bu mesajdan sonra siteden çıkacağım ve bana yazılanları okumayacağım. arkamdan ne yazarsanız iyi veya kötü hepsini size 100 katı iade ediyorum.
[COLOR=red]sayın yönetim benim üyeliğimi iptal edermisiniz.[/COLOR][/QUOTE]
kimsin ulan sen
-
[QUOTE=chn69;33566]xxxx Aarkadaşa katılıyorum
Ayrıca rahatsız olduğumuz mesajı yönetime nasıl bildirebiliyoruz ben bulamadımda
Aynı arkadaş sabah sabah bizede dünden kalma hısmından dolayı ***** diye yazmıştı
Kötü söz sahibine aittir diyede cevaplamamıştım[/QUOTE]
olum engellesenize beni yazılarımı görmessiniz. ne nankör adamsın sen.kardeş ben de antalyalıyım. gel görüşelim tanışalım ben çok zarardayım bana da yardım et dediğin günleri hisse nette ne çabuk unuttun. gelmiş burda ahkam kesion bana. engelleyin beni görmeyin yazılarımı allah allah. ya sayı ilemi yolluolar sizi buraya
-
sen kaç yaşındasınki bana olum diyosun
ayrıca ben kimseden yardım dilenmedim hayatımda
sana yazma şansı veren yönetimde suç aslında
-
engelleme yerini bulamadım
bu konuda bana yardım edersen seni okumama serbestliğine ulaşabilirim
ben 39 yaşındayım
çoluk çocukla işim olmaz
biraz adam ol önce
-
[quote=artanis;33485]Arkadaşım ortamı bozma böyle konuşmalarla amaçtan sapıyorsun diğer forumdaki gibi olmasın sonra[/quote]
Sen yenisin galiba yazıyor sen de.
-
[QUOTE=chn69;33569]sen kaç yaşındasınki bana olum diyosun
ayrıca ben kimseden yardım dilenmedim hayatımda
sana yazma şansı veren yönetimde suç aslında[/QUOTE]
tabi canım o zaman ben müneccimim senin antalyalı olduğunu, eski yapı kredi yatırım civarında oturduğunu talya otelin olduğu cadde(Fevzi Çakmak) adının cihan olduğunu. ve bur da battığını. hepsini sihirli küremden görüorum. yalan bari konuşma. yaşım 23. sana ne istersem onu derim. çünkü saygı hak edene verilir.
-
arkadaşlar tam hatırlamıyorum fakat galiba HACI BEKTAŞ VELİ hz sözü olsa gerek " iyiliğe karşı iyilik herkesin işi fakat kötülüğe karşı iyilik er kişinin işi"
" eline beline diline sahip ol " bu söz hz ali efendimize ait
lütfen ortamı germeyin herkesi sakinliğe davet ediyorum
-
Küfürlü mesajları ve ortamı geren tavırları onaylamıyorum. Sn. vob trader lütfen sakin olun, bu kadar agresif davranmanıza gerek yok...
-
ben burda istediğimi yazarım. ben şahsa küfür etmedim asla etmem de . kullandığım tek kelime aq oda bağlaç olup dilime dolanmış. ayrıca benim yazılarımı okumak istemeyen beni yasak listesine koyar ve benim yazılarımı asla görmez işine baksın herkes.
-
dax ve fdow uyumsuz..
fdowunki saatlik...
dakikalar içinde çalışması beklenmemeli..saatlik peryotta yön aşagı yani...
biz 15 dakikalıkta sattayız hala..spot dahil....
deniz feneri ile ilgili dava açılmış türkiyede... siyaset karışır.. ucu partiye dokunurmu..
karışık durum......
kısaca 48500 stopla 48300 kısaya devam.....
dün vadeli uyumsuzluk grafini atmıştık sn hexenle... teknik olarak tepti.. buna baglı olarak....
bundan sonra aşagı devam olması lazım bütün bunlardan sonra...
ama py kısalara kolay ekmek yedirmek istemezsede milletin kafasını karıştırabilir...
o durumda stop 48500 olup tekrar altı kısadır....
ben yeni dipler bekliyorum...
-
Arkadaslar ekim kontrat kactan islem göyrüyor su anda? Tesekkürler (evet ben de yeniyim:))
-
adımı nikimden zaten bulabilirsin
ayrıca antalyalı olduğumda diğer sitede yazıyor
ama oturduğum yer konusunda çuvalladın
16 tane aracı kurumla çalıştım
ama yapı kredi yatırım ile hiç işim olmadı
tamam kardeş sen istediğini yap
site yönetimi sana izin verdikten sonra biz ne diyelim
az sonra çıkıcam netten
arkamdan yazarsan misliyle iade ederim
ramazan da boşu boşuna günaha sokma beni
3 kuruşluk oruç tutuyoruz onun sevabıda sana gitmesin