sanki sabaha ters köşe var..polatta ters köşe yapıcak şimdi cavite..
Printable View
sanki sabaha ters köşe var..polatta ters köşe yapıcak şimdi cavite..
[QUOTE=okansak;110699]Stres testı saat kaçta acaba
stres bastı[/QUOTE]
sonucları fln acıklanacaksa dow fln patlar soyleyim tabi pozisyonel yukarı...
[QUOTE=Astatin;110694]XXÜ-XXXXtronXX
sistemci adamsın çöz şifreyi...:)[/QUOTE]
XXÜ-XXXXtronXX
ÜTÜ-ELEKTRONİK BAKIM ONARIM TAMİRAT SERVİS
[quote=fXci;110702]XXÜ-XXXXtronXX
ÜTÜ-ELEKTRONİK BAKIM ONARIM TAMİRAT SERVİS[/quote]
işte sistemci...:)aile boyu ütücüyüz:..::..:
[QUOTE=okansak;110699]Stres testı saat kaçta acaba
stres bastı[/QUOTE]
tr saati ile gece 12'de açıklanacak..
[quote=jerfin;110704]tr saati ile gece 12'de açıklanacak..[/quote]
Mısırımı patlattım.Çekirdeğimi çıtlatıp izleyecem stress testini..leleleüüü
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110705]Mısırımı patlattım.Çekirdeğimi çıtlatıp izleyecem stress testini..leleleüüü[/QUOTE]
8600e vurursa futursuz.dngayyyyy!!!!
[quote=QUEEN;110706]8600e vurursa futursuz.dngayyyyy!!!![/quote]
vurmaz vuramaz..stres testinin olumlu sonuçları fiyatın içinde..ayrıca sence bugün tepeden %5 basan adam yarın ABD de stres testi iyi çıktı diye burayı taşır mı..taşırsa ne kadar taşır??
stres testinden fdow +100 yaparsa yarın ne olur :)
[QUOTE=QUEEN;110706]8600e vurursa futursuz.dngayyyyy!!!![/QUOTE]
finansallar bugün dow'da en az düşen hisseler... yani stres testinin stresine daha girmemişler..:D:D
[QUOTE=Astatin;110707]vurmaz vuramaz..stres testinin olumlu sonuçları fiyatın içinde..ayrıca sence bugün tepeden %5 basan adam yarın ABD de stres testi iyi çıktı diye burayı taşır mı..taşırsa ne kadar taşır??[/QUOTE]
ya o dedigin adam spotta taban hisselerden almışssa ? yükselişi diger hisselere yayıyorsa ? :)
[quote=furkan;110708]stres testinden fdow +100 yaparsa yarın ne olur :)[/quote]
+100 yaparsa, sabaha kadar fdow düşer 150 puan..:..::..:...bizim içinbence önemi yok..
körükleye körükleye verdiler bugün malı..çek yukarı bas çek yukarı bas şek yukarı bas... sonra en son çek yukarı yaparlarken seans bitti....dng
[QUOTE=Astatin;110707]vurmaz vuramaz..stres testinin olumlu sonuçları fiyatın içinde..ayrıca sence bugün tepeden %5 basan adam yarın ABD de stres testi iyi çıktı diye burayı taşır mı..taşırsa ne kadar taşır??[/QUOTE]
43000den açılbilir... düşüş düzeltme olarak kalır ...bahane çok çıkış içinde düşüş içinde...al verdiler...
[quote=furkan;110708]stres testinden fdow +100 yaparsa yarın ne olur :)[/quote]
Bu stres testi çok stres yaptı bizleri bitsede kurtulsak geriye imf kaldı birazda onun stesi,ne bu ya stres hiç bitmeyeckmi?çaktırmadan bizde stres testinden geçiyoruz
imf yarın belli olcak diye his var içimde sssitresss testine son 15 dk
bak heyecan bastı... bende stres testi sonuçlarına hazırlanıyorum...bayrak flama falan hazır :) hatta bernanke den rica edelim bunu her yıl yapsınlar..bir yurovizyon bir stres testi...
[quote=lasttrader;110715]Bu stres testi çok stres yaptı bizleri bitsede kurtulsak geriye imf kaldı birazda onun stesi,ne bu ya stres hiç bitmeyeckmi?çaktırmadan bizde stres testinden geçiyoruz[/quote]
Stres testi olsa ne olur dowdan yüzde kaç primliyiz, test hikayesini satın aldılar şimdide satarlar.
[quote=fXci;110719]imf yarın belli olcak diye his var içimde sssitresss testine son 15 dk[/quote]
olmaz..bugün forumda bir arkadaş bir haber yapıştırdı..imf başkanı türkiyenin yeni ekonomi yönetimi ile görüşmeyi bekliyoruz demiş....kom
gokhân emma pintisin insan accık mısır verir yüzümüze baka baka yiyon kay kenara :D
benden söylmesi yarın yukarı gider bence bu piyasa, nedenmi bu kadar ralli boşuna yapılmadı, sürekli 2 aşağı bir yukarı modunda olacazki rallinin tadına doyamayanlar mal yesin
piyasa tekrar yukarı dönüyor dedikçe verecekler sopayı verecekler sopayı:D,
yoksa her gün tek tuş bas gitsin mal veremez kimsede alışa emir girmez zaten.
benim devasa obonun boynuna dikkat edelim fazla değil 3 gün üstünde kaldımı bütün bu stratejiler ters yüz olur.
[QUOTE=Astatin;110720]bak heyecan bastı... bende stres testi sonuçlarına hazırlanıyorum...bayrak flama falan hazır :) hatta bernanke den rica edelim bunu her yıl yapsınlar..bir yurovizyon bir stres testi...[/QUOTE]
nefesler tutulduuuuuu:..:
stres test i iyi çıkacak:D
[QUOTE=traderx;110726]stres test i iyi çıkacak:D[/QUOTE]
çok iyi çıktı ki fdow bir anda sevinçten strese girdi..:..:.dng
Herkes nefesını tutmuşken bugun ılgınc bırsey anlatayım, ben hem sanko hem de bır bankadan işlem yapıyorum, bankadan az ıslemım olur, uzun surelı tasırım, dun bankadan yaptıgım shortlar dısında poz yoktu, bankadan shortlar 42000 ortalama, hızlı dusunce kardan kapayayım dıye bekledım, sankodan ıslemler 41950 gecerken bankadan 42300 gecıyordu, sanko 41600 geldıgınde banka 41950... ve bu tam bes dakıka devam ettı.
Olay şu, eger piyasa fiyatı verırsen alım satım farkı yaklasık 350 puan...
Tefecılıgın de bır raconu vardır, bunlar işi iyice iğrencleştırdıler.
yanlış anlamadıysam toplam 10banka için 75milyar dolar gerekiyormus
[QUOTE=jerfin;110727]çok iyi çıktı ki fdow bir anda sevinçten strese girdi..:..:.dng[/QUOTE]
niye öyle diyorsun yahu fdji usul usul artıyor, no stress, don't cry:..:
[quote=fXci;110723]gokhân emma pintisin insan accık mısır verir yüzümüze baka baka yiyon kay kenara :D[/quote]
afiyet ossun al makineside senin olsun...ben pek sevmem...
ben colacıyım abi günde 1,5 LT kesin içiyorum...cola içmediğim zaman yediğim yemeğin tadını alamıyorum.hatta bazen su içmediğim günler oluyor ama cola içmediğim bir gün hatırlamıyorum.
sağolsun içindeki şeker beni iki katıma çıkardı.120 kg ya bişey kalmamıştır sanırım.ALLAH tan selvi boyluyuk ordan yırtıyoruk :..:
haydi geçmiş olsun yarın 1000 puan yukarı gap bende kafasına kafasına çakarım ordan:D:D:D
[QUOTE=traderx;110732]haydi geçmiş olsun yarın 1000 puan yukarı gap bende kafasına kafasına çakarım ordan:D:D:D[/QUOTE]
yok artık daha neler :)
Bir de guncel olan şu katliam, kürtlerde kan davası yaygındır, büyüdügüm yerde kürtler vardı ve geleneklerını bılırım azcık, ıkı erkek kavga ederken kadın gelip de eşarpını yere atarsa kavga biter, bu vahşet geleneğini batı da faşistler, israilde siyonistler uygular, artık yaşadığım dunyadan iğrenmeye başladım:(
bu arada sanko durmuş durumda, gercı flat olmanın dayanılmaz hafıflıgı var ama yıne de merak işte,
fdow son olarak nerelerde fink atıyor acaba??
[QUOTE=tuareg;110734]Bir de guncel olan şu katliam, kürtlerde kan davası yaygındır, büyüdügüm yerde kürtler vardı ve geleneklerını bılırım azcık, [COLOR="Red"]ıkı erkek kavga ederken kadın gelip de eşarpını yere atarsa kavga biter,[/COLOR] bu vahşet geleneğini batı da faşistler, israilde siyonistler uygular, artık yaşadığım dunyadan iğrenmeye başladım:([/QUOTE]
gerçekten ilginç.. mantığını anlayamadım ama..:confused: yoksa mantık aramamalı mıyız..:..:
[quote=tuareg;110728]Herkes nefesını tutmuşken bugun ılgınc bırsey anlatayım, ben hem sanko hem de bır bankadan işlem yapıyorum, bankadan az ıslemım olur, uzun surelı tasırım, dun bankadan yaptıgım shortlar dısında poz yoktu, bankadan shortlar 42000 ortalama, hızlı dusunce kardan kapayayım dıye bekledım, sankodan ıslemler 41950 gecerken bankadan 42300 gecıyordu, sanko 41600 geldıgınde banka 41950... ve bu tam bes dakıka devam ettı.
Tefecılıgın de bır raconu vardır, bunlar işi iyice iğrencleştırdıler.[/quote]
yavv zaten banka kurumundan vob mu yapılırr yaa..zaten kala kala 3 5 buyuk kurum var gıt onlardan yap.zaten bu piyasanın bole olmasına sebep bankalar değilmi kendı musterısıne mal aldırır port mal cızerler sonrada yanabıca baska ayaktan mal caktırırlar ee sonra ne oldu bankalar piyasa yapıcısı yokk yyaa piayasaa tokattcısıı kardesımm tokatcıı..bu piaysa da hala daha seker den calışan bınde 5 veren kek dolu ıken bunlarr cok ekmek yer dahaaa mıllete muustahkk kardesımm mustehakk..
[QUOTE=traderx;110726]stres test i iyi çıkacak:D[/QUOTE]
flatimi bozdum lönk girdim geceye hayırdır :o
ANNA ZIESTENIM CORTTA
Testi beğenmedilermi ne olmazsa yeni test yapardık.Anlayan bir açıklasa rica etsem.
[QUOTE=tuareg;110734]Bir de guncel olan şu katliam, kürtlerde kan davası yaygındır, büyüdügüm yerde kürtler vardı ve geleneklerını bılırım azcık, ıkı erkek kavga ederken kadın gelip de eşarpını yere atarsa kavga biter, bu vahşet geleneğini batı da faşistler, israilde siyonistler uygular, artık yaşadığım dunyadan iğrenmeye başladım:([/QUOTE]
aynen katılıyorum, yaşadığım dünyadan bende iğreniyorum,
44 kişi öldü adamakıllı kimsenin umurunda olmadı atv sadece durumun vehametini anlatan haberler yayınladı,
gelgörki ccn international da en çok okunan 3. haber.
44 kişi ya bu nasıl hayvanlık vahşet aklım almıyor.
[quote=jerfin;110736]gerçekten ilginç.. mantığını anlayamadım ama..:confused: yoksa mantık aramamalı mıyız..:..:[/quote]
Ayrıntılı bilmiyorum, namusla falan ilgisi var, yöreden birileri varsa aramızda anlamını acıklayabılır, yalnız o hareket kan dökülmesi adam öldürülmesini onlemek ıcın yapılıyor.
[QUOTE=fXci;110738]flatimi bozdum lönk girdim geceye hayırdır :o
ANNA ZIESTENIM CORTTA[/QUOTE]
niye ihanet ediyosun bana
Asiret işidir.Aşiret karar verdiyse yapılır .
[quote=tuareg;110728]Herkes nefesını tutmuşken bugun ılgınc bırsey anlatayım, ben hem sanko hem de bır bankadan işlem yapıyorum, bankadan az ıslemım olur, uzun surelı tasırım, dun bankadan yaptıgım shortlar dısında poz yoktu, bankadan shortlar 42000 ortalama, hızlı dusunce kardan kapayayım dıye bekledım, sankodan ıslemler 41950 gecerken bankadan 42300 gecıyordu, sanko 41600 geldıgınde banka 41950... ve bu tam bes dakıka devam ettı.
Tefecılıgın de bır raconu vardır, bunlar işi iyice iğrencleştırdıler.[/quote]
Saçmalamayın.Onun nedeni bankanın o andaki sisteminin geç olması.Senin verdiğin emir bankanın gösterdiğinden gitmez.Doğru olan fiyattan gider.Tefecilikle ne alakası var.Adamlar kendi içlerinde mi vob oynatıyorlar.Fiyat geç göstermiş orada.