-
[quote=cansalk;110737]yavv zaten banka kurumundan vob mu yapılırr yaa..zaten kala kala 3 5 buyuk kurum var gıt onlardan yap.zaten bu piyasanın bole olmasına sebep bankalar değilmi kendı musterısıne mal aldırır port mal cızerler sonrada yanabıca baska ayaktan mal caktırırlar ee sonra ne oldu bankalar piyasa yapıcısı yokk yyaa piayasaa tokattcısıı kardesımm tokatcıı..bu piaysa da hala daha seker den calışan bınde 5 veren kek dolu ıken bunlarr cok ekmek yer dahaaa mıllete muustahkk kardesımm mustehakk..[/quote]
bankadan sık işlem yapmam, ilk banka ıle voba gırmıs fahıs komısyon gorunce de bır kac ay sonra cıkmıstım, az işlem yaptıgım ıcın ve piyasa fiyatı vermedıgım ıcın komısyona calısmıyorum, ama bu yaptıkları tek kelıme ıle namussuzluk!
-
[quote=ANNA ZIESTENIM;110742]niye ihanet ediyosun bana[/quote]
Anna bildiğim kadar etmez be ya.:..::..:
-
[quote=traderx;110732]haydi geçmiş olsun yarın 1000 puan yukarı gap bende kafasına kafasına çakarım ordan:D:D:D[/quote]
Bugün 43700 800 ken çakma 1000 puan gap yukarı bekle.Ölme eşşeğim ölme.:..:üüü
-
[QUOTE=tuareg;110741]Ayrıntılı bilmiyorum, namusla falan ilgisi var, yöreden birileri varsa aramızda anlamını acıklayabılır, yalnız o hareket kan dökülmesi adam öldürülmesini onlemek ıcın yapılıyor.[/QUOTE]
eşarp yere atılınca kan dökülmesi nasıl önleniyor anlam veremedim hiç.. yani kavga bitmezse namusunuzu ben bitiririm demek mi istiyor acaba..:..: şimdi burada eşarp namus oluyor sanırım...:)))heyk
gerçi benim gördüğüm en doğudaki il Ankara..mantıklarını hiç anlamaya çalışmayayım en iyisi..:)))
-
[QUOTE=ANNA ZIESTENIM;110742]niye ihanet ediyosun bana[/QUOTE]
hayalmı görüyorm yoksam ANNA benlemi konuşuyo :eek: :eek: :eek: .heyk nasıl yani ya
-
[quote=GOKHANFINDIK;110744]Saçmalamayın.Onun nedeni bankanın o andaki sisteminin geç olması.Senin verdiğin emir bankanın gösterdiğinden gitmez.Doğru olan fiyattan gider.Tefecilikle ne alakası var.Adamlar kendi içlerinde mi vob oynatıyorlar.Fiyat geç göstermiş orada.[/quote]
İlk olarak ben de öyle sandım ama alım 41600 satıs 41900, alım 41350 satıs 41550, bu nasıl gecıkme ve tam 5 dakıka sureyle, ve bu ılk kez oldu, daha once boyle yaptıklarına hıc sahıt olmadım
-
[quote=jerfin;110736]gerçekten ilginç.. mantığını anlayamadım ama..:confused: yoksa mantık aramamalı mıyız..:..:[/quote]
[url]http://www.haber7.com/haber/20090507/Korucu-koy-yakma-saldiri-ve-iskence.php[/url]
ayrıntılar burda,konu çok basit değil ama iğrenç. vahşet katliam ......kelimeler yetersiz...
-
[quote=ANNA ZIESTENIM;110742]niye ihanet ediyosun bana[/quote]
o ne lan :eek:
nooluyor orda? nooluyor orda?
fXci anna hortladı :eek:
-
tövbe yarabbim gece vakti ne oluyor sinir ağlarını kullanarak fx sistemi yapan ruslar varda
bizim sistemlerin ruhu var konuşup fırça bile atıyor, kuçu kuçunun ruhu sisteme kaçmış arada gidip geliyor:D
-
[QUOTE=Larossıan;110681]Ne işse bir virüs geldi Allahtan korumalar iyi çökertmedi.:mad:[/QUOTE]
Sesini çıakrtma. Evde yok sanar gider....
-
[quote=cansalk;110737]yavv zaten banka kurumundan vob mu yapılırr yaa..zaten kala kala 3 5 buyuk kurum var gıt onlardan yap.zaten bu piyasanın bole olmasına sebep bankalar değilmi kendı musterısıne mal aldırır port mal cızerler sonrada yanabıca baska ayaktan mal caktırırlar ee sonra ne oldu bankalar piyasa yapıcısı yokk yyaa piayasaa tokattcısıı kardesımm tokatcıı..bu piaysa da hala daha seker den calışan bınde 5 veren kek dolu ıken bunlarr cok ekmek yer dahaaa mıllete muustahkk kardesımm mustehakk..[/quote]
Vob komisyonu ise binde5 olamaz tavan komisyonun binde1dir.Hissede ise binde 2 dir.O yazdığınız onbinde 5 olmalı.Bankalarla çalışanlar sermayeyi kediye yükler çoğu zaman.
-
Bu bir rituel sevgılı jerfın, anlamını tam bılmedıgım ıcın yorum yapmam ucuzluk olur, ama bu tür rituellerın geleneksel derın anlamları vardır, sadece onu bılırım.
-
[QUOTE=activex31;110692]Arkadaşlar bir şey soracam
Kayahan geldimi bugunlerde :-)[/QUOTE]
Dip olmadı ki gelsin. En azından 35,000 altına inmeden gelmez o....
-
[QUOTE=SEYYAH;110752]o ne lan :eek:
nooluyor orda? nooluyor orda?
fXci anna hortladı :eek:[/QUOTE]
abi anlamadım valla ruhmu ,tanıdıkmı .. eeer gerçek annaysa tövbe billa ihanet etmem .dng
ülem yoksa yarın beni yukarı gapta yakalaycaktı bu enayi hep yatay vakti bana uyuyo nede olsa gene uyar dedi bende uymadım tam tersi lönk girdim diyemi hortladı acema
-
[QUOTE=jerfin;110698]benim tahminim o dolar grafiği büyük bir OBO yapacak gökhan.. biz de bu arada üçüncü bir dip..:))) önceki dibin aşağı geçileceğini sanmıyorum.. ama önceki dip 22.500 (xu100) yakınlarına kadar ineceğiz.. temmuz-ağustos gibi o bölgede oluruz sanırım.. sonrada ver elini yılsonu rallisi.. çok mu şey istiyorum..:..:[/QUOTE]
Alçalan takoz var gibi. Dikakt etmek lazım.
-
ben zannetmiyorumki bir kız alma gelin verme davasından 44 kişi öldürülsün toprak rantı vardır kesin. kız davasıda tuz biber, paranın gözü kör olsun bunu yapanalr birde akrabaymış ölen ve öldürülen akraba.
-
[quote=tuareg;110750]İlk olarak ben de öyle sandım ama alım 41600 satıs 41900, alım 41350 satıs 41550, bu nasıl gecıkme ve tam 5 dakıka sureyle, ve bu ılk kez oldu, daha once boyle yaptıklarına hıc sahıt olmadım[/quote]
tabıkı banka sıstemınden olur.sıstemasırı yuklenmeden ana surver catladı tabı.o anda fıyat versen bıle bu gecen fıyattan değil kendı sıstem saatı olan gounen fıyattan gecer sen ıstersen yırtınn parcala kendınıı hıcbırd-seydee yapamazzsın.hatta kendıı eşleştirir fiyatı.
bak ben basımdan gecen bır baska olay dısket seansı varken sısteme satıs emrı yolladım x kagıt ıcın aynı anda kurumda yabancı ordıno ındırıryo aynı kagıda daha borsa acılmadan benım malım gıttı daha ne dıyeyım sana.ıtıraz ettım sız satma emrı yollamıssınız dendı derınlıklıı ekranda sorun olmus data gelmemış dedıler cıktı lar ısın ııcındennn....
-
ben yatar 2gecedir mesai yapıyorum euro/yenden dolayı flatlayıp yatıyorum herkese i geceler..en kotu 40800e sarkarız oradan tekrar topuk
-
[quote=GOKHANFINDIK;110755]Vob komisyonu ise binde5 olamaz tavan komisyonun binde1dir.Hissede ise binde 2 dir.O yazdığınız onbinde 5 olmalı.Bankalarla çalışanlar sermayeyi kediye yükler çoğu zaman.[/quote]
kım dıyoo onu yavvv afyonn emırdag da tek kurum var o da bankaa seker arada sor bakalım bın mı onbınmııı saka gelıyoo szee sakaaa
-
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Süresiz emir koyduk diyelim sisteme.Stop emri.Araya seans kapanışı girdi ve 42.000 den 42.500 e kadar dediniz emre.Fakat seans 42.800 den açıldı diyelim.İşlemin gerçekleşmesi için 42.000 in yanması mı gerekiyor ekranda.Hiç başıma gelmediğinden aklıma düştü.
Bol şanslar...
-
[QUOTE=tuareg;110728]Herkes nefesını tutmuşken bugun ılgınc bırsey anlatayım, ben hem sanko hem de bır bankadan işlem yapıyorum, bankadan az ıslemım olur, uzun surelı tasırım, dun bankadan yaptıgım shortlar dısında poz yoktu, bankadan shortlar 42000 ortalama, hızlı dusunce kardan kapayayım dıye bekledım, sankodan ıslemler 41950 gecerken bankadan 42300 gecıyordu, sanko 41600 geldıgınde banka 41950... ve bu tam bes dakıka devam ettı.
Olay şu, eger piyasa fiyatı verırsen alım satım farkı yaklasık 350 puan...
Tefecılıgın de bır raconu vardır, bunlar işi iyice iğrencleştırdıler.[/QUOTE]
Nedense bu banka Garanti Bankası gibi geldi bana. Bir garip sistemi varmış Yazılımı kendimize ait diyorlarmış.
-
[QUOTE=SEYYAH;110731]afiyet ossun al makineside senin olsun...ben pek sevmem...
ben colacıyım abi günde 1,5 LT kesin içiyorum...cola içmediğim zaman yediğim yemeğin tadını alamıyorum.hatta bazen su içmediğim günler oluyor ama cola içmediğim bir gün hatırlamıyorum.
sağolsun içindeki şeker beni iki katıma çıkardı.120 kg ya bişey kalmamıştır sanırım.ALLAH tan selvi boyluyuk ordan yırtıyoruk :..:[/QUOTE]
Pammık bir an önce bırakmaya bak. Eyi değil. Ben de dört beş yıl öncesine kadar günde 2,5 lt devirriyordum. Suyun yerini almıştı ama şimdi sosyal içici oldum.
Bu arada nazar değmiş senin DYHOLlere tabana yapıştımışlar. Getti koskoca servet. .kom
-
[quote=VOBiX;110765]Nedense bu banka Garanti Bankası gibi geldi bana. Bir garip sistemi varmış Yazılımı kendimize ait diyorlarmış.[/quote]
:..::..: banka adı vermek ayıp olur ama yoncalı bırseylerı var:..::..:
bu arada fdow kacta hala merakla bır vatanseverden yanıt gelır beklentısındeyım.
-
yavv zatenn guvende yok kurumlara banka dıyoz hızmett yok caycı olmayan adam oturmus bıze yorum veryo.aracı kurum tehlıkelı korkuyoz zatıı 3 5 kaldıı.olee ıp ustundee cambazz yapıyozz vallaa
-
[quote=tuareg;110767]:..::..: Banka adı vermek ayıp olur ama yoncalı bırseylerı var:..::..:
Bu arada fdow kacta hala merakla bır vatanseverden yanıt gelır beklentısındeyım.[/quote]
8.421-8.424
-
[quote=tuareg;110767]:..::..: banka adı vermek ayıp olur ama yoncalı bırseylerı var:..::..:
bu arada fdow kacta hala merakla bır vatanseverden yanıt gelır beklentısındeyım.[/quote]
8424 -59:dü:
-
[QUOTE=cansalk;110763]kım dıyoo onu yavvv afyonn emırdag da tek kurum var o da bankaa seker arada sor bakalım bın mı onbınmııı saka gelıyoo szee sakaaa[/QUOTE]
gökhan doğru söylüyor cansalk.. VOB da tavan oran binde 1.. hissede ise binde 2.. binde 5 hiçbir yerde yok..
-
[QUOTE=tuareg;110767]:..::..: banka adı vermek ayıp olur ama yoncalı bırseylerı var:..::..:
bu arada fdow kacta hala merakla bır vatanseverden yanıt gelır beklentısındeyım.[/QUOTE]
testten önce -%1,20 iken şu anda 8421 -%59
-
test sonuclar acıklanmadan once kactaydı? aksam piyasayı hıc ızleyemedım:(
-
kriz bitmedi ancak paranın gideceği adres ne faiz, ne dolar, ne gayrimenkul, yine borsa geri çekilmeler alım fırsatıdır bence...
-
[QUOTE=cansalk;110763]kım dıyoo onu yavvv afyonn emırdag da tek kurum var o da bankaa seker arada sor bakalım bın mı onbınmııı saka gelıyoo szee sakaaa[/QUOTE]
Sankoya, TERAya telefon edin sözleşmeleri kargo ile yollasınlar. Noterden imza sirküelri ve kimlik onayı ile geri gönderin. Her şey elektronik ortamda zaten.
-
tesekkurler sayın traderx, ben yazarken yanıt vermıssınız.
-
ee bır telefonla arayın dedıgım kurumu oya hanım dıye bır bayan var sorun sıze zahmet.bın mı onbın mı allahtan int dıye bır sey cıktıda uyandıkk yoksa.teke gıbı soyuyolardı ınsanlarıı
-
[quote=cansalk;110763]kım dıyoo onu yavvv afyonn emırdag da tek kurum var o da bankaa seker arada sor bakalım bın mı onbınmııı saka gelıyoo szee sakaaa[/quote]
Binde 5 komisyon oranı yasaktır.Veremezler.Bu konuda tartışma yersiz.Aracı kurumlar vergi öderken bile bu denetimden geçemezler o şekilde.Aracı kuruluşlar birliğinin spk nın yasası var.Binde 2 yi geçemiyor hisse komisyonu.
-
izmirin ortasında bizim garanlardan deniz yatırım [B]binde 4[/B] kesmiş
-
[QUOTE=tuareg;110767]:..::..: banka adı vermek ayıp olur ama yoncalı bırseylerı var:..::..:
bu arada fdow kacta hala merakla bır vatanseverden yanıt gelır beklentısındeyım.[/QUOTE]
Biz kapnırken 8434 imiş şimdi 8421
-
[quote=mavi;110764]Saygıdeğer Arkadaşlar,
Süresiz emir koyduk diyelim sisteme.Stop emri.Araya seans kapanışı girdi ve 42.000 den 42.500 e kadar dediniz emre.Fakat seans 42.800 den açıldı diyelim.İşlemin gerçekleşmesi için 42.000 in yanması mı gerekiyor ekranda.Hiç başıma gelmediğinden aklıma düştü.
Bol şanslar...[/quote]
Short stopu yada long emri verecekseniz 42000 görmeden 42025 e de atlayabilir.O emrin anlamı 42000 veya üstünde herhangi bir fiyatta görürsen 42500 e kadar çiz demektir.Yani yanmasına gerek yok.Orada önemli olan 42000 ve üstü fiyattan işlem görmesidir.
-
[QUOTE=traderx;110779]izmirin ortasında bizim garanlardan deniz yatırım [B]binde 4[/B] kesmiş[/QUOTE]
Ben işe başladığımda binde 8 komisyonlu müşteriler vardı. Eskiden kalma hesapalrmış müşteri de ilgilenemyince kalmış öyle hepsine tek tek dilekçe dolduruyordum komisyon oranını indirin diye. Benim bıraktığımda vob ve hisse komisyon oranı binde iki idi.
-
[quote=mavi;110764]Saygıdeğer Arkadaşlar,
Bol şanslar...[/quote]
Bilen yokmu? Yarın Aracı kuruma soralım bakalım.
[I]Ben yazarken,[/I]
[I]Yanıt Sayın GOKHANFINDIK'tan geldi...[/I]
-
[quote=cansalk;110768]yavv zatenn guvende yok kurumlara banka dıyoz hızmett yok caycı olmayan adam oturmus bıze yorum veryo.aracı kurum tehlıkelı korkuyoz zatıı 3 5 kaldıı.olee ıp ustundee cambazz yapıyozz vallaa[/quote]
Şimdi takasbank var spk var.Eskisi gibi değil ortam.Zor üçkağıt.Vobta özellikle ben 1 lirayı bile anlarım.Bir gün hesaba 2 5 lira değişik bir rakam girdi.Hesabını sorduğumda aracı kurum üç gün hesap verdi vobaşı takasbankı aradı.Zor kurtuldular elimden.