bugun kimseye ekmek yedirmeme gunu dun yediklerini hazmediyor herkese birer de soda benden.(tabi oruclu olmayanlara ben orucluyum kazanmamaya)
Printable View
bugun kimseye ekmek yedirmeme gunu dun yediklerini hazmediyor herkese birer de soda benden.(tabi oruclu olmayanlara ben orucluyum kazanmamaya)
Bir de pazartesi asya borsaları kapalı bildiğim kadarı ile...
Rtsı %+4
Rtx %+7
[QUOTE=açık-pozisyon;33635]Bir de pazartesi asya borsaları kapalı bildiğim kadarı ile...[/QUOTE]
Pazartesi onlar açık değil ama, biz yurtdışını takibetmeyeceğiz ve yukarı gaplı açılmayacağız anlamına gelmemeli bence, yurt dışı buradan yukarı koparsa bizi açık olan piyasalarla birlikte trade ederler, kapalı kapalı kaldığıyla kalır, sonradan onlarda harekete dahil olur diyorum, saygılar
[QUOTE=mbm;33632]fahri dostum hoş geldin.....
müdahele edeyim dedin ayulara..:D
daxla baglantıyı koparırsak ya.... ayrışacagız gibi....[/QUOTE]
Saol dostum. Bağ koptu dediğimizde tekrar birleşiyoruz.. Bizim günlük grafiklerde hala Temmuzda yükselişin düzeltmesindeyiz. 47000 altı stop kabul edilmeli bence.. TOBO dan İKİLİ DİP yapmamız anlamına gelir. Şimdi uzunlar daha olumlu diye düşünüyorum..
48300 kısayla arkaya yaslandım ben.. stopuda yazdım.. 48500 e...
gerisi hikaye......
hikaye derken py hertürlü oyunu yapacaktır... algılamayı bozacaktır..
göz göre göre kısaltmaz milleti...
forumda bile bu kadar uzun yanlısı hala varken hedefine ulaştı gibi..
hareket yakındır o zaman.....
Benim sistem long dedi hayırlısı.
48250 shorts 47900 realiz and long
Herkes Long sa sistemler longsa sorun yoktur sevgili Mbm..:)
Ben de onlar p.tesi açık değiller diye yukarı ihtimalimiz daha fazla demek istemiştim
longs stop
Bu lehman satılmazsa ne yapacak? hiçbişey, yada küçülecek, bir dünya işçsine iş bıraktıracak, işte bu noktada anlaşmazlık var sanırım, ABD yönetimi bu ekonomik konjenktirde yeni işsizlere ve işsizliğin artmasındansa, kar zarar bakılmaksızın lehman ın satışını destekliyor ve baskı kuruyordur, buna yüzde yüz eminim, sonuçta bu kurum anladım ki satılacak, saygılar.