-
[quote=QUEEN;110819][IMG][URL="http://img24.imageshack.us/my.php?image=93129084.jpg"][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/3883/93129084.jpg[/IMG][/URL][/IMG][/quote]
yani bugün 1000 pointika falan daha yapsak, akşam kendime marmara balıkçısında ziyafet ihtisas edeceğim..o geldi aklıma yni..ama sen diyorsunki kinaye ederektenbugün şortcuları yerler..bende yemzler diyorum ama önemi yok...sistemden dönenin kaşığı kırılsın
-
[QUOTE=Astatin;110825]yani bugün 1000 pointika falan daha yapsak, akşam kendime marmara balıkçısında ziyafet ihtisas edeceğim..o geldi aklıma yni..ama sen diyorsunki kinaye ederektenbugün şortcuları yerler..bende yemzler diyorum ama önemi yok...sistemden dönenin kaşığı kırılsın[/QUOTE]
dün yuttuğumuzu çıkaracaklar diyorum...:p
-
tek korkum var...bobineri de şortmuş...
-
Ben gny.Bugün 1000 puan alayım bütün forumu yemeğe götüriyim.
-
Günaydın Bol Kazanclar Arkadaşlar
-
[quote=GOKHANFINDIK;110828]Ben gny.Bugün 1000 puan alayım bütün forumu yemeğe götüriyim.[/quote]
Günaydın
inşallah her kez bol kazanır bugun dunku tren seyretmem nedenı ıle eşlık edemedım sızlere son anda bındık trene ondada zarar edıcez gıbı yukarı acız gozukuyor :mad:
-
Bugün sistem olarak hepimiz sattayız ama histem olarak al da gibiyiz bende minik bir al sinyali var gibi bakalım piyasa neler yaptıracak bize
Bu arada Hayırlı Cumalar
-
patron nerdesin..üüvvvvv:) :)üvvvv açılışta yukarı gap var:( am açılışı acemiler kapanışı proflar yapar derler bu alemde :) :)
-
düşerek acarsak toplarız,yukardan acarsak satıs gelır mı o bellı degıl..ama aolcaksa bgun olr olr realıze..sımdı mıllete stres testı de bıttı daha da sarscak bıse yok dusncesı vermeye çalışıyo da olabılrler.bızde dun hısselerde de endekslerde de ortalamalar cok yukarda kaldı,boslugu doldurmak ısteyebilrler gıbı duruyo zemın buna uygun..
-
300 400 puan artı açacaz bence.750 olabilir.Fiyatlar aynı yerde ama biz fazla düştük ondan alacaklar.Bİr de psikolojik olarak yeşili görenler de alım yapar.Ayrıca acaba döküldük mü diye atlayanlar da olur.Her halukarda yön aşağı artık.Bugün ne kadar işlem yaparım bilmiyorum.Ama fdow bugün alacağım evi almamama neden olacak.Ama daha iyisini mayıs sonunda alacam gibi.Hiç affetmem beklerim mayıs sonuna kadar.Dünkü sabrın aynısı bende var da.Her zaman olmaz.Burası bugün yıkılacak bence.İmkb düşecek yine.Bu ara astatin düm tek demişsin.Benim bu haftaki şarkım düm tek tek.Akşama kadar onu dinliyorum.Bir de avatarım maymun.
-
[quote=unlimitted;110618]msn'den yazıştığım bir arkadaşa demiştim ki, 2 gündür o 800 puan düşüşlerini hazırlık için yapıyorlar.
neden?
son hareketi de o şekilde yapacaklar ve long olanlar "geri alacaklar nasıl olsa" diye bakacak öyle, flat olanlar 800 puan kapmak için longlayacaklar, ama nafile. düşüş devam edecek.
yarın da yukarı gapli açılacağımızı düşünüyorum. hatta açılıştan sonra biraz yukarı gideceğini düşünüyorum. ama 43 binlere kadar değil.
mal böyle kitlenmez çünkü. bu hareket iş bankasının şubat kontratına yaptığından (20 dakikada 12bin kontrat vermesi) öteye gitmez bence.[/quote]
hala aynı düşüncemi muhafaza ediyorum...
[quote=GOKHANFINDIK;110632]O yapılan seviye ile bunun arasında uçurum var.Hemde bu seferkinde hacim çok yüksek.Bu tarz şeyler ancak kendini kandırma olabilir.Mal böyle kitlenmez dediğin 2800 puan mal düşmüşüz daha nasıl kitleyecekler.Daha önceki gördüğümden hiç farkı yok bunun.Mayıs ayı düşüş başlamıştır.[/quote]
kendimi kandırmayı seviyorum ben. :))) (bu da kandırmaca:..:)
[quote=furkan;110634]beni düşünüosun heralde :) sarıkızım sagolsun vob -10000olsada cok onemli degl kontrat az ama uzunları daha bozmadım[/quote]
aynen öyle. sana söylediğim hazırlık mevzusunu da hatırlamışsındır. 3. kez yaptıklarında düşüş 800 değil 1.800 puan olur demiştim.
[quote=GOKHANFINDIK;110676]Benim aklıma okan tekstil geliyor.Bu arada duydunuz mu efg 100 000 longmuş.Moda oldu bu 100 000 olayı.Efg long diye düşmezmişiz tühh.[/quote]
EFG ile şaka yapılmaz. bi yerde okumuştum bunu. sabah gazetesi miydiiii, bi sitede yalvarış sesleri miydiiii, nerdeydi ki acep.
neyse, okumuştum işte. :..:
hiç geyiğe girme. tesadüfen de olsa 2.500 puan almış bi adamla, kapanışa doğru shortlamış adam arasında dağlar kadar fark vardır.
son söz: daha önce de belirtmiştim. borsa bir dalga hareketi olduğu sürece herkesin haklı olduğu zamanlar gelecektir. yorumlarda vade belirtilmediği sürece, o yorum geyikten öteye gitmez...
düşüş bildim. 2.500 puan kafama yedikten sonra ama!
herkese günaydınlar...
-
900 den sırf psiliğine 1 adet kısa daha :)
-
41175 lönks 41850 flate geçirdim ANNA ya selamlar
-
gökhan yazmadan ben yazayım.
gökhan 850den fullll long! :..::..:
-
Bakın, bütün piyasa düşecez düşüncesine girdi. Hafif hafif yukarı çekip, sert düşürecekler..
Bugün gün sonuna kadar yukarı yapabilirler.. Hatta yüzde 2-2.5 yükselebiliriz...
-
41850 üstünde ANNA suyuzeyinde olur ozman 42750 hedefler cadı
-
875 900 long 42000 975 short.Vallahi o 475 adeti nasıl aldım nasıl yedirdim.5 dakika da ben de bilmiyorum.Full short devam 200 puan maliyet düştü.Unlimited sen zaten yine kendini kandırıyorsun.Borsa dönüş dün gerçekleşti.Bunu herkes biliyor.500 600 puan da artsın meret.
-
wala bende 5 dklık bile al vermedi...şorta devam..ısrarıı gösternek açısından sembolik 1 şort daha 925 den
-
günaydınlar herkese
dün akşam kapanışta yarın sabah yukarı gap var dediğimde bütün ayuların hadi len dediğini duyar gibi olmuştum:..:
-
[quote=Astatin;110836]900 den sırf psiliğine 1 adet kısa daha :)[/quote]
Asti inatlaşma derim ben (sistem ise başka da ) .dng
-
Uzlaşma 650 puan üstte ben de 400 puan zarar var.Bugün epey kar edecem.
-
.lelelesistem acılış itibariyle ala gecti
-
fdowun bugun 8300 altına hareket etmesi lazım...
normal şartlar altında......
yukarısı zor....
biz sattayız.. 15 dahil...
tekrar al verene kadar beklerim...
bu ara dalgaları bilmek ve yakalamak imkansız........
sistemde beklemek en iyisi......
-
[quote=GOKHANFINDIK;110845]Uzlaşma 650 puan üstte ben de 400 puan zarar var.Bugün epey kar edecem.[/quote]
trede ıle mı gokhan yon varmı ?
-
short devam hatta 42binden ilaveler konuldu
dün shortları açtığım yer beni longa çevirir (42400)
böyle bir anıydı deriz
-
günaydın,kolay gelsin herkese..
-
uygun bir yerden emrimi girdim şimdi evden çıkıp işe gidecem akşama kadar piyasayı izleyemeyebilirim bakalım döndüğümde işlemim gerçekleşmiş olacakmı bu sefer işallah güzel bir sonuçla karşılaşırız herkese bol kazançlar diliyorum arkadaşlar.
-
Yav abicim demiştim vardı yoktu.Bunları bırakın.Para kazanın piyasada.Spot 500 600 artı açmayacak diye düşünüyorum ben.Hem çok güzel imkanlar var bugün.Aşağıdevam edecez.Spot eksi bile açabilir.Öyle atlamayın hemen.Bu piyasada yön aşağı net.Alın işte tepki bekliyordunuz.Hiç kıpraşmayın işte shortlayıp.Daha ne istiyorsunuz.
-
[quote=GOKHANFINDIK;110841]875 900 long 42000 975 short.Vallahi o 475 adeti nasıl aldım nasıl yedirdim.5 dakika da ben de bilmiyorum.Full short devam 200 puan maliyet düştü.Unlimited sen zaten yine kendini kandırıyorsun.Borsa dönüş dün gerçekleşti.Bunu [B]herkes[/B] biliyor.500 600 puan da artsın meret.[/quote]
yine derken?
bu enteresan bi ironi oldu bak. düşecek diyen benim zaten?
ama zamanı değil diyen de benim.
he zati sen demiştin di mi, benim yazdıklarımı hiç anlamıyordun. :..:
-
[quote=SaNCaKTaR;110848]trede ıle mı gokhan yon varmı ?[/quote]
Tabelada görmedinizmi en iyi alıcı olduk yine.Sonra boşaldı orası.Tek işlem 200 puan kar.Hem o kadar adeti nasıl çaktım ben de bilmiyorum.Spot 500 600 yukarı açmaz bence.Longlama zamanı değil.Yav tepki tepki diyordunuz.Alın tepki işte.
-
Herkese günaydın bol kazançlı bir gün dilerim üstatlar sistemlerinizin son durumu hakkında bizleri bilgilendirirseniz seviniriz teşekkürler.
-
[quote=unlimitted;110853]yine derken?
bu enteresan bi ironi oldu bak. düşecek diyen benim zaten?
ama zamanı değil diyen de benim.
he zati sen demiştin di mi, benim yazdıklarımı hiç anlamıyordun. :..:[/quote]
Ok....
-
aha burayada yazıyorum... fdow 8300 altını görür bugün....
vadeliye karışmam... ben kısa devam şimdilik........
-
Bu mu Saruman..Yapabileceğinin hepsi bu mu... :)
-
Bugün endeksin düşüşünü engelleyecek en büyük olay herkezin düşüş beklemesi..
Herkez düşüş beklerken endeks düşmez... Herkez yeniden normale dönüyor muyuz demeden düşmeyeceğiz!!!
Fakat düşüşten kaçış yok ne olursa olsun endeks gerileyecektir orta vedede...
-
[QUOTE=mbm;110857]aha burayada yazıyorum... fdow 8300 altını görür bugün....
vadeliye karışmam... ben kısa devam........[/QUOTE]
vadeli biraz daha yukarı gitsin benim emirler gerçekleşsin ondan sonra yerin dibine kadar yolu var.dng
-
[QUOTE=mbm;110857]aha burayada yazıyorum... fdow 8300 altını görür bugün....
vadeliye karışmam... ben kısa devam şimdilik........[/QUOTE]
bana vadeli yukarı gidecek gibi geliyr
-
spot kapanışı 42018 dii..
-
42150 sonra 41850 sonra 1500 point yukarı senaryodur....
-
[QUOTE=QUEEN;110861]bana vadeli yukarı gidecek gibi geliyr[/QUOTE]
banada dünün altını görmesi lazım gibi geliyor....:)