[QUOTE=nyse-dj;24882]sanirim bu tren(d) biraz buyuk olacak bu kadar sıkıntıya yani...[/QUOTE]
bence trend deil bisure tirend inancını kaldırmaya calısıcaklar yatay zamanımı geldi acaba
Printable View
[QUOTE=nyse-dj;24882]sanirim bu tren(d) biraz buyuk olacak bu kadar sıkıntıya yani...[/QUOTE]
bence trend deil bisure tirend inancını kaldırmaya calısıcaklar yatay zamanımı geldi acaba
bu kez oldu galiba butun degerler olumlu.lelele
Mass index yine mukemmel çalıştı ve 60 dak.lıklarda 46.700 de,trend dönüşünü önceden haber verdi...
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/7044/aarw1.png[/IMG][/URL]
bende zaman olarak once degil ama fiat olarak tam zamaninda "sizlerden ogrendiklerimle" haber verdim nohamura inanmadi bile. buraya takilan kazanir.(+1000 p.) 13.50 den az once. simdi bir mas cengelide 5 dk likta olusabilir bir sure sonra yarisi olusmus durumda ne dersniniz bu calisirmi.
[QUOTE=nyse-dj;24894]bende zaman olarak once degil ama fiat olarak tam zamaninda "sizlerden ogrendiklerimle" haber verdim nohamura inanmadi bile. buraya takilan kazanir.(+1000 p.) 13.50 den az once. simdi bir mas cengelide 5 dk likta olusabilir bir sure sonra yarisi olusmus durumda ne dersniniz bu calisirmi.[/QUOTE]
he ya :D keşke inansaymışım geç oldu.heyk :D bravo
[QUOTE=nyse-dj;24894]bende zaman olarak once degil ama fiat olarak tam zamaninda "sizlerden ogrendiklerimle" haber verdim nohamura inanmadi bile. buraya takilan kazanir.(+1000 p.) 13.50 den az once. simdi bir mas cengelide 5 dk likta olusabilir bir sure sonra yarisi olusmus durumda ne dersniniz bu calisirmi.[/QUOTE]
tebrık ederım ben 5 dak farketmemıstım 60 dak kullandıgım ıcın , yaklasık 10 bar sonra gerı donebılır fıyat aklımda bulunsun...En azında seans sonuna long kalmam bu sekılde flate gecerım......
bolinger boyle sıkısınca (5 dk) hep boyle oluyor rsi zaten o yone dogru idi. ama 7/8 temmuzu unutmayin son bir saatte korkunc artip ertesi gun muhtesem bir - gap yapmisti. ama oyle olacak diye birsey yok tabi. ben etkilemis olmak istemem kimseyi.
iste mekanik sistemin faydasi belki uc bes kurus kaybettirir mecburen ama sabreden icin ve uyan super. buna bir insan yuregi dayanmaz ancak makine olmak gerekli herkesi bir indirip bir bindiriyorlar.
sizin dokumanlarda okumustum sistemle denemek icin vhf ve trend score kullanimi. vhf izliyorum etkili ama trend score'u da ekledim ama calistiramadim. ozetle bir swing index kullanimi ovuyorlardi.
birde sorum olacak payne rsi aradim ama bulamadim dah ayumusak bir rsi imis.
[quote=nyse-dj;24906]sizin dokumanlarda okumustum sistemle denemek icin vhf ve trend score kullanimi. vhf izliyorum etkili ama trend score'u da ekledim ama calistiramadim. ozetle bir swing index kullanimi ovuyorlardi.
birde sorum olacak payne rsi aradim ama bulamadim dah ayumusak bir rsi imis.[/quote]
Payne rsi arşivimde yok ama bunlar belki işinize yarayabilir:
RSI Wilders
-----------------------------------
len:=Input("Smoothing Period?",1,60,10);
smooth23:=(C+(2*Ref(C,-1))+(2*Ref(C,-2))+Ref(C,-3))/6;
change:= ROC(smooth23,1,$);
Z:=Wilders(If(change>0,change,0),len);
Y:=Wilders(If(change<0,Abs(change),0),len);
RS:=Z/Y;
(100-(100/(1+RS)))-50
-------------------------------------------------
RSI Ehlers
len:=Input("Smoothing Period?",1,60,10);
smooth23:=(C+(2*Ref(C,-1))+(2*Ref(C,-2))+Ref(C,-3))/6;
change:= ROC(smooth23,1,$);
cu23:=Sum(If(change>0,change,0),len);
cd23:=Sum(If(change<0,Abs(change),0),len);
2*(cu23/(cu23+cd23)-.5)
Laguerre RSI
g:=0.5;
L0:=((1-g)*C) + (g*PREV);
L1:=(-g*L0) + Ref(L0,-1) + (g*PREV);
L2:=(-g*L1) + Ref(L1,-1) + (g*PREV);
L3:=(-g*L2) + Ref(L2,-1) + (g*PREV);
cu:= If(L0>L1, L0-L1,0) + If(L1>L2, L1-L2,0) + If(L2>L3, L2-L3,0);
cd:= If(L0<L1, L1-L0,0) + If(L1<L2, L2-L1,0) + If(L2<L3, L3-L2,0);
temp:= If(cu+cd=0, -1,cu+cd);
zzz:=If(temp=-1,0,cu/temp);
100*zzz-50
--------------------------------------------------
[quote=nyse-dj;24906]sizin dokumanlarda okumustum sistemle denemek icin vhf ve trend score kullanimi. vhf izliyorum etkili ama trend score'u da ekledim ama calistiramadim. ozetle bir swing index kullanimi ovuyorlardi.
birde sorum olacak payne rsi aradim ama bulamadim dah ayumusak bir rsi imis.[/quote]
Swing Index ve Accumulated Swing Index hakkında detaylı bilgiyi gönderdiğim Welles Wilder - New Concepts In Technical Trading Systems kitabında birinci ağızdan bulabilirsiniz.
gene daha önce bir mesajımda verdiğim [URL="http://forums.babypips.com/free-forex-trading-systems/10766-trading-systems-new-concepts-technical-trading-systems-j-welles-wilder.html"]trading-systems-new-concepts-technical-trading-systems[/URL] linkindeki forumda yararlı bilgiler bulabilirsiniz.
[QUOTE=hdioxyde;24911]Swing Index ve Accumulated Swing Index hakkında detaylı bilgiyi gönderdiğim Welles Wilder - New Concepts In Technical Trading Systems kitabında birinci ağızdan bulabilirsiniz.
gene daha önce bir mesajımda verdiğim [URL="http://forums.babypips.com/free-forex-trading-systems/10766-trading-systems-new-concepts-technical-trading-systems-j-welles-wilder.html"]trading-systems-new-concepts-technical-trading-systems[/URL] linkindeki forumda yararlı bilgiler bulabilirsiniz.[/QUOTE]
tesekkurler. o kadar cok bilgi oldu ki tesekkurler aslinda bunlar sizin filtrenizden gecenler bir de normalde okumaya kalksak omur yetmez yinede binlerce sayfa. hergun 200 sayfa okumaya calisiyorum yinede. sirada iki kitap kaldi. wilder ve delta.