benim drençde 67150 sn Sazan...
Bende flatladım...
Printable View
benim drençde 67150 sn Sazan...
Bende flatladım...
Bugünkü hareketler yarını bilmekten çok DOW'a mesaj yazmaya dönük gibi geldi.
Bak biz düşüşün ne kadarını geri aldık, sen de yapabilirsin şeklinde. (Bu mesajı yazmak için de ciddi para harcadılar. Neyse gün ola hayrola.)
İyi akşamlar.
sazan abi fdow sayım abi .. nası olmuş abi 9300 projected ::: ... üvvvv .. ingaaa .
abi dopiği girletmiyom dimi abi .. :o:o:o... ? ..
[QUOTE][IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/3330.jpg[/IMG][/QUOTE]
Selçuklum,
EW sayımlarını koyman, bu işi öğrenmek isteyenler için bence çok iyi olur.
Bol miktarda örnek en güzel ögrenme şekli.
Ayrıca sayımların da çok güzel. :) (Sanırım ben de böyle sayardım)
Fakat 4. dalga olarak gelişen running triangle eğer gerçekleşirse, (nadir olduğu için düşük olasılıklı) gerçekten şok olurum. (Öngörünün kralı olur :eek:)
[QUOTE=sazan;244894]Selçuklum,
Fakat 4. dalga olarak gelişen running triangle eğer gerçekleşirse, (nadir olduğu için düşük olasılıklı) gerçekten şok olurum. (Öngörünün kralı olur :eek:)[/QUOTE]
sn sazan
minumum 69675 görüleceği 71 üzerine kadar da uzanabilecek bir yapı,itki ya da zigzag ve sonrası düşüş olanaksız mı?
saygılar
[quote=temese;244944]sn sazan
minumum 69675 görüleceği 71 üzerine kadar da uzanabilecek bir yapı,itki ya da zigzag ve sonrası düşüş olanaksız mı?
saygılar[/quote]
Sevgili Temese,
Olanaksız diye bir şey yoktur. Sadece olasılığı yüksek ve düşük şeklinde tariflemek daha dogru olur. Sonuçta olasıdır. Ancak sanırım yaşlandığımdan sadece rakamlarla konuşmak algımı güçleştiriyor.
Lütfen hangi grafik için konuştuğumuzu (Xu030 yada X30yVade , rakamlarınız her ikisine de uyuyor,) hangi zaman dilimi için konuştuğumuzu Günlük, 60 dk, 15 dk vb belirtiniz ve mümkünse bu seviyelere ulaşması için nasıl bir dalga yapısı öngördüğünüzü ve mevcut dalga sayımınızı yine mümkünse grafik üstünde etiketlendirerek veriniz. Bende yardımcı olmaya çalışayım. :)
Fakat 4. dalga olarak gelişen running triangle eğer gerçekleşirse, (nadir olduğu için düşük olasılıklı) gerçekten şok olurum. (Öngörünün kralı olur :eek:)[/QUOTE]
teşekkür ederim sazan abi ... sizlerden öğreniyoruz işte bişeyler .. :o:o .. senin ayrı dopik açman iyi oldu ... hörmetler saygılar sazan abi .. +.+.
[QUOTE=sazan;244947]Sevgili Temese,
Olanaksız diye bir şey yoktur. Sadece olasılığı yüksek ve düşük şeklinde tariflemek daha dogru olur. Sonuçta olasıdır. Ancak sanırım yaşlandığımdan sadece rakamlarla konuşmak algımı güçleştiriyor.
Lütfen hangi grafik için konuştuğumuzu (Xu030 yada X30yVade , rakamlarınız her ikisine de uyuyor,) hangi zaman dilimi için konuştuğumuzu Günlük, 60 dk, 15 dk vb belirtiniz ve mümkünse bu seviyelere ulaşması için nasıl bir dalga yapısı öngördüğünüzü ve mevcut dalga sayımınızı yine mümkünse grafik üstünde etiketlendirerek veriniz. Bende yardımcı olmaya çalışayım. :)[/QUOTE]
üstad
malum grafiklerle aram yok
benim bilgisayarda var bir problem onlarla ilgili
bir yeri düzeltiyoruz diğer taraf bozuluyor
kendini kasıyor falan
neyse
yakınvade için sormuştum 15 ya da 60 dk lık
71 üzeri kırılan trendin pullback seviyeleri
o sebebten sormuştum
saygılar..
fdow sayım son duurm ... exx olabilir ... korkuyorum sazan abi .. üvvvv
[QUOTE=selçuklu;245177]fdow sayımda son durum ... pek ümidim kalmadı ama ... ümidin bittiği yerde .. bişeyler olabilir belki .. ehehuhe :::::::D:D
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/27/1617.jpg[/IMG][/QUOTE]
Sevgili Selçuklu ,
Grafik için sagol. Sabahtan 16:14'e kadar olan toplantım henüz bitti ve geldiğimde sistemimin (Sazan Classic) short sinyali vermiş olduğunu gördüm (68.05'den). Analiz vs henüz geldiğimden hakgetire. Yorgunluktan Atom altı parcacıklara ayrılmış olduğumda bu gün benden birşey çıkmaz.
yuppiii.Sazan C. de şortmuş...müsterihleştim az daha
[IMG]http://i48.tinypic.com/4kv28h.png[/IMG]
Yuppi Asdadin'in ziestem de shortmuş. :..:
Ders : Nerede çokluk orada üüüüwwww.