-
FED sıcak bakmıyor cunku FED faız ındırdıkce bır taraftan enflasyon baskısı bır taraftan ekonomık durgunlugu vurgulamıs oluyor bu pıyasayı daha fazla rahatsız edıyor. Yanı sımdı FED 0.50 daha faız ındırse bu sefer ınsanlar aaa acaba cok daha mı kotu bekledıgımızden ısler dıyecek o nedenle faız ındırımıne sıcak bakmıyoruz seklındekı yorumlarla ortamı yumusatmaya calısıyorlar dıye dusunuyorum .
Ancak unutmayın cok onemlı bırsey soyledı FED ve asıl bu hosuna gıtmıstı o 0.50 baz puanı yaparken .. "Yeri gelınce piyasalardakı dengelerın ekonomının temelını sarsmaması ıcın gereken hersey yapılacaktır". Bence bu ayrıntılara gızlı laflar onemlı orada ve ılk etapta pıyasaları yukarı fırlatıp uzun sure 13500 uzerınde dırendıren de bu "piyasa dostu fed " gorusuydu dıye dusunuyorum.
-
[QUOTE=DERMESUYU;898]sn.traderslm;tesbitlerinizde %100 haklısınız izlemeye ve VOB da işleme devam...[/QUOTE]herkes vob cu oldu zaten hisseler bize kaldı :) kaldırac oranını aman ıyı ayarlayın vob da ıslem yaparken riskinizi ıyı belırleyın aman diyim.
-
13148 dow
110,40 dolar/yen
1,1865-1,1880 dolar kotasyonları
68773 oldu spot vob 69125 de kaldı bu sefer yukarda sabahtan berı spot esıt ya da altındaydı vob( 54400 altını onaylamıyor mudur nedır ? )
54181 min 54861 maks gorduk 53950-55100 demıstık gunluk bandı eh fena sayılmaz:)
kapanıs rakamımız 54304 herkese ıyı tatıller dılerım
-29 mılyon ytl para cıkısı
-
[QUOTE=traderslm;900]herkes vob cu oldu zaten hisseler bize kaldı :) kaldırac oranını aman ıyı ayarlayın vob da ıslem yaparken riskinizi ıyı belırleyın aman diyim.[/QUOTE]Ahhh o söylediğinizi bir yapabilsek:mad:
-
Herkese teşekkürler iyi akşamlar iyi tatiller
-
bizim kahvenin bir benzerini hisse nettede açmışlar.gerçi biz yazamıyoruz oraya ama olsun.rekabet iyidir
-
[quote=anti-spek;908]bizim kahvenin bir benzerini hisse nettede açmışlar.gerçi biz yazamıyoruz oraya ama olsun.rekabet iyidir[/quote]
rekabete gerek yok ,amaç faydalı olabilmek sn anti-spek :)
-
[QUOTE=anti-spek;908]bizim kahvenin bir benzerini hisse nettede açmışlar.gerçi biz yazamıyoruz oraya ama olsun.rekabet iyidir[/QUOTE]
bildiğine göre izliyorsun.:eek:..orayı izleyip buraya yazarsın olur biter... demeeokrasilerde çare tükenmez:D:D
-
[QUOTE=haguan;909]rekabete gerek yok ,amaç faydalı olabilmek sn anti-spek :)[/QUOTE]
sn haguan;rekabetten amacım,daha kapsamlı biligilere ulaşmaktı.ama laf aramızda bizim kahvenin çayı daha iyi.Bergamut kokulu Rize çayı:p
-
Herkese merhaba,
Gruba yeni katıldım, önece bir inceleme yapalım sonra sohbeti koyulaştırırız.
-
Günümüz aydın canımız sağ ve kazancımız bol olsun
-
1,1830-1,1845 dolar kotasyonları
110,55 dolar/yen cuma kapanısa gore -0.47%
13178 dj futures cuma kapanısa gore -0,09%
157,250-157,750 256 spread eurobond lar cuma ya gore orada da hafif spread acılması soz konusu.
Dow un 13050 seviyesinde tutunup 13176 seviyesinden kapatması olumlu oldu. 12950 - 13250 bandında bır yatay sıkışma olması muhtemel orada asya piyasasında nikkei 0.74% aşağıda kapattı . Dolar /yen paritesi 110.50 seviyesinde cuma gunu bir ara 111.30 lara kadar tepkı aldı dow devam ederken bu duruma da sanıyorum sn alfista FX yorumlarında dikkat çekmişti. Bugün orada destekler sırasıyla 110.10 - 109.90 seviyesinde dirençler ise 110.70 - 111.30 seviyesinde diye düşünüyorum. 111.30 seviyesinin üzerinde bir hareket görürsek bizde de 55100 e kadar bir hareket beraberinde gelebilir. İzleyip göreceğiz haftalık yorumu da topiğine yazdım okumak isteyen varsa .:)
Hepinize sağlık ve bol kazanç dolu bir hafta dilerim.