-
[QUOTE=Astatin;429511]bide şöle bişi var.. 1dk dan 1 aya kadar tüm periyotlarda sistem alda..ü[url]www..ehehe[/url][/QUOTE]
çoh uzaycı olduk nası olduk beyle üwwwwwwwwwww lönklemiyok emmmaaa cörtleyemiyiik de
vay beeeeeeeeee uzaycı olduk yaa herşey mimkin paladan...
PALA 86.500 Destek yapiyir inşaası devam ediyir görüntüsü var sankim
-
[quote=seagate;429513]çoh uzaycı olduk nası olduk beyle üwwwwwwwwwww lönklemiyok emmmaaa cörtleyemiyiik de
vay beeeeeeeeee uzaycı olduk yaa herşey mimkin paladan...
PALA 86.500 Destek yapiyir inşaası devam ediyir görüntüsü var sankim[/quote]
VOB olmuş Rocket Science, herkes de uzaycı olmuş çok mu...
Hala hepimiz pargalıyız hepimiz ibrahim...
-
[quote=seagate;429457]saatlere dikkat
hiç birşey tesadüf değildir
[IMG]http://f1301.hizliresim.com/15/r/j8qq7.jpg[/IMG][/quote]
the global action on the way
-
al sana uzay pehhhhh
haşırt... vay ******************
hacilar 3. noktayıda koydu par günlükte...
risk büyük not artışı üwwwwwwwwwwwwwwwww
gorgu müthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gorgu kaçınılmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
-
hiç istifimi bozmuyorum :D
-
"ilk seans girilen poz ya badem olur yada toz" der eski bir japon atasözü..Haydi hayırlısı :D
-
-
iş 1 gademe düşmüş pehhhh pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
[IMG]http://e1301.hizliresim.com/15/s/j98y8.jpg[/IMG]
-
moodys den bu gadar negatif haberler gelmesine rağmen buralar yıkılmıyosa bi düşünmek lazım :D
-
[quote=seagate;429528]moodys den bu gadar negatif haberler gelmesine rağmen buralar yıkılmıyosa bi düşünmek lazım :D
1.ya alıyor
2.numaradan güçlü gözüküyor
3.pala zorda :D[/quote]
1, 2 ve 3 aynı anda olabiliyo patron.. olmayabiliyoda::: sorunun iptalini reca ediyorum.dngyada soru galsın şıklar iptal olsun...
-
karta nazar değdirdim elimi attığım kuruyor 2 kademe daa düştü :D
şıkları sildim patron üwwwwwwwwwwww
-
[quote=seagate;429530]karta nazar değdirdim elimi attığım kuruyor 2 kademe daa düştü :D
şıkları sildim patron üwwwwwwwwwwww[/quote]
biliyom..o yüzden bende soru kalsın şıklar ipral olsun diye değiştirdim senin mesajla uyumlu olsun diye sonraki mesajımı..digital belge ürettim:::
-
athlon abinin ismi yazıyır ama gonuşmiyir niden üwwwwwwwwwww
-
[quote=seagate;429532]athlon abinin ismi yazıyır ama gonuşmiyir niden üwwwwwwwwwww[/quote]
neiii..nerde yazıur..walla yenı geldım yahu..:)
-
[quote=seagate;429532]athlon abinin ismi yazıyır ama gonuşmiyir niden üwwwwwwwwwww[/quote]
kafede gözü bişilere takılmıştır.. yani... (gözü diye tahmin ediyorum..:::)
-
abi biz direk algılıyoruz olayı haberleri hemen çat çut dibine kadar versin diyoruz..
o yavaş yavaş veriyir galiba üwwwwwwwwwwwwwwww
Şu not dümeni olmayaydı abi buzzzz gibi nett oluşum var tepede üwwwwwwwwwww
-
[quote=ATHLON;429533]neiii..nerde yazıur..walla [B]yenı geldım[/B] yahu..:)[/quote]
[quote=Astatin;429534]kafede gözü bişilere takılmıştır.. yani... ([B]gözü diye tahmin ediyorum[/B]..:::)[/quote]
tahminim yanlışmış..gözü değilmiş bişiye takılan::::::.dng.dng ivrenç günümdemiyim neyim..neyseki kinaye soslu yazıyorumda rtük denveya hellim dne sansür yemiyorum
-
[quote=seagate;429535][B]abi biz direk algılıyoruz[/B] olayı haberleri hemen çat çut dibine kadar versin diyoruz..
o yavaş yavaş veriyir galiba üwwwwwwwwwwwwwwww
Şu not dümeni olmayaydı abi buzzzz gibi nett oluşum var tepede üwwwwwwwwwww
yada vermiyir numara üwwwwwwwwwwwwwwww[/quote]
ay düdünt dü düt... yok hacı direkt algılamıyorum şahsen.. verdiklerinde farkındaysan doğrudan graşieynseynç yazmıyorum... gra..... diyorum...devamı gelmediği için gra da kalıyür
-
-
Kendimi guluçkada bekleyen davuk gibi hissediyorum artık, oto işleme geçen kurumlara transfer olup ormanlar kralı tavşan gibi gezmek istiyorum.Hadi bobi, hadi oğlum..
-
[quote=Astatin;429539][B]gra[/B]...[/quote]
[B]l[/B] selçuklu nerde:p
-
astatin abeyim
saat 11.40 ve 1.7 hacimi geçmiş
vay anasınıı milleti yiyolar not mot diye...
-
[quote=seagate;429542]astatin abeyim
saat 11.40 ve 1.7 hacimi geçmiş
vay anasınıı milleti yiyolar not mot diye...[/quote]
hacı.. o asansör olduğu gün dediydimki, rekor hacim, çok geniş L-H aralığı...end için gerek ama yeter değildir demiş idüm..geniş stopum var 108900 den yaptığım şortlar için...risk ettiğim 1000-1500 puan amma hedefim 10000 puan at least:D ancak ev-çarşı-hesap 3 lemesini de unutmamak lazım..amma velakin o gündne sonraki iki günde H yi yenilememiş olmamız da hoş bişi tabe..
-
eşhedü...nYSe de SONY graşmış ama Nikkei de ranmış...Nikkeinin açılış ve kapanışını gördünnü hacı :)
-
%3den aşşa hareket kabil etmiyom nikeide normal bi gün :)
-
1,840 hacim
-
AA FİNANS HABERLERİ @aa_finans
Babacan:Başta yargıyla ilgili belirsizlikler olmak üzere tedbirler almazsak bu Türkiye ekonomisi için büyük risk [url]http://aafinans.com[/url]
-
-
öğlen olmadı hacim 2 milyartl oldu
bütün emareler ortada..
tek risk.. not **********
ki bu sp de olabilir moodys olmayacaksada... farketmez ************ *******************
-
[quote=seagate;429555]öğlen olmadı hacim 2 milyartl oldu
[B]bütün emareler ortada..[/B]
tek risk.. not **********
ki bu sp de olabilir moodys olmayacaksada... farketmez ************ *******************[/quote]
not yet....(henüz değil manasında veya bir diğer anlamı boğaların yardımına not yet-işebilir:D)
-
bu hengameye rağmen 108 altını istemeyen skender... 86 altını istemeyen pala...
anlamak zor oyun büyük...
kenarda durayim ezilmiyim o hakkı kullandım çinki :D
10 luk bangalar yeşerdi ??????????
-
hacılar vay anasını,ibramı gömüşlerin izliorum.etkılemedı değil...içimde de contradict oldum...şayet süleymanın yerinde olsaydım aynısını yapar mıydım deyu..
-
[quote=ATHLON;429561]hacılar vay anasını,ibramı gömüşlerin izliorum.etkılemedı değil...içimde de contradict oldum...şayet süleymanın yerinde olsaydım aynısını yapar mıydım deyu..[/quote]
HE BE YAW... ONCA EĞİTİM DEVLET HİZMETİ SAÇINI SAKALINI SÜPÜRGE ETMELER... KARŞILIĞINDA DİLİN AZ UZADI DEYU: KELLENİ VERMEK(KAN DÖKÜLMEDEN ÖLMENİN BİR ÇIT ONURSUZLUK ADDEDİLDİĞİNİ DE HATIRLAYALIM)..VE TAŞSIZ,İZSİZ, TÖRENSİZ, 2 ASKER BİR ARKADAŞIN KATILDIĞI YAĞMUR ALTINDA BİR CENAZE TÖRENİ... VALLAH BENİM DE İÇİM CIZ ETTİ...ÜWW
hEPİMİZ pARGALIYIZ HEPİMİZ İBRAHİM..ÜĞK
-
valla dizi geyiğinin dibi olacak ama; bir can borcun olan, yoldaşım dediğin adama, hiçbir durumda böyle bir son reva görmemeli... üstelik yazılı yeminin var onun canını kendimden bile koruyacağıma...diye.... bir kaç sözcük oyunu yaparak yeminin etrafından dolanan kadının lafını alarak da kafanda meşrulaştırarak üstelik...yemin yemindir hacı... yemin ettiysen tutacan yani..yolla sürgüne olsun bitsin demi yani... snıfff..
-
Aftllooo..bu Pargalının sonu konusunu mahi ile de müzakere etmek lazım bence masa başında..ehü.. o da çok üzüldü garip..teskin falan lazımsa bende bol bol teskin var...
-
TCMB/BASCI: TURKIYE'NIN NOT ARTIRIMI IHTIMALI VAR AMA BUNU DUSUNMEMEK LAZIM - BLOOMBERG HT -MATRIKS-
pUHAHAHAHAH
notla yatıp notla kalkıyoruz *****************
a dan z ye herkes not diyor arkadaşşş
ne notmuş ****
2193 ilk seans hacim
-
abey otursa konuşsaydı,evladım senin nie bööle gtün kalktı,havan kime falan dese..o da olmazdı sanırsam ibramın gücü baalantıları gereği,,zaten tarıhte ibramın öldürülüşü,sonnasında gelen çöküşün çorap söküünün ilk hamlesıydı...
velakin ,içim cız etti valla hacılar...ne olurdu da,şu güce sahip olanların egoları da ters indik çalışsaydı güçleriyle yaradılışımızda.ne biliimm
-
[quote=Astatin;429570]Aftllooo..bu Pargalının sonu konusunu mahi ile de müzakere etmek lazım bence masa başında..ehü.. o da çok üzüldü garip..teskin falan lazımsa bende bol bol teskin var...[/quote]
hacı bakma nur cidden üzüldü ha...okan da abd ye geçti...okan liseden arkadaşımdır..namussuz o zamandn beri ne oynadıysa kımı oynadıysa hakkını verdi..helal olsun walla.
-
[quote=ATHLON;429575]hacı bakma nur cidden üzüldü ha...okan da abd ye geçti...okan liseden arkadaşımdır..namussuz o zamandn beri ne oynadıysa kımı oynadıysa hakkını verdi..helal olsun walla.[/quote]
Nur, cip torpido gözlerinin altında yakalandığında üzlmüşten ziyade utanmış gibi duriydii:D
Okan ise ivit rolün hakkını vermiş goç..teprik ederim..ABD ye niye gitmiş ki, adam TR de öyle bir meşhur oldu ki, hangi dükkana gitse paşam deyip el pençe divan larşılayacakalr adamı:D