[QUOTE=mbm;110864]banada dünün altını görmesi lazım gibi geliyor....:)[/QUOTE]
bakalım....lelele
Printable View
bakalım....lelele
[URL="http://img25.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1q.jpg]"][URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1q.jpg][/URL][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/8189/screenhunter1q.jpg[/IMG][/URL]
sistemlerde değişiklik yok aynen devam.
[quote=MMO;110855]Herkese günaydın bol kazançlı bir gün dilerim üstatlar sistemlerinizin son durumu hakkında bizleri bilgilendirirseniz seviniriz teşekkürler.[/quote]
Ben Üstad falan değilim ama düşüncemi yazayım dün kapanışta minik al sinyali geldi acılışta al sinyali oluştu şimdi al devam ediyor ama sabah kong layan 1oo -200 neyse alıp cebine koysun flat flat beklesin derim +.
Yav arkadaşlar eksi kapayacaz.Boşuna uğraşmasın kimse.Yav darbe yendi dün.Tepki bekliyorsunuz alın işte tepki.Kocaman trendi kaçıracaksınız.En az 5000 10000 puanıvar buranın.Azıcık düştü diye bittimi yani.3 katrilyonla düzeltme olmaz.İlk defa borsa oynamıyoruz.Dün de gelmedik.
[QUOTE=urungu;110859]Bugün endeksin düşüşünü engelleyecek en büyük olay herkezin düşüş beklemesi..
Herkez düşüş beklerken endeks düşmez... Herkez yeniden normale dönüyor muyuz demeden düşmeyeceğiz!!!
Fakat düşüşten kaçış yok ne olursa olsun endeks gerileyecektir orta vedede...[/QUOTE]
Tarımdışı istihdam verileri var olumlu gelecek.
kafamdaki senaryo akşama kadar aşagı yukarı sallayıp yeni dip görecegimiz....
eger fdow 8300 altını görürsede geceye yarım uzun girme yönünde....
senaryonun önemi yok...adı üstünde ssenaryo......:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110868]Yav arkadaşlar eksi kapayacaz.Boşuna uğraşmasın kimse.Yav darbe yendi dün.Tepki bekliyorsunuz alın işte tepki.Kocaman trendi kaçıracaksınız.En az 5000 10000 puanıvar buranın.Azıcık düştü diye bittimi yani.3 katrilyonla düzeltme olmaz.İlk defa borsa oynamıyoruz.Dün de gelmedik.[/QUOTE]
kayahanı geri getirecek nitelikte bir düşüş olacak diyorsun yani.
dünden terminal hediyesi kalan uzunları kapadım 41925 ten ve dünkü hatanın yarısını telafi etmiş olduk..
dün gece benim için berbat geçti,diziyi bile izleyemedim ağız tadıyla..sabaha kadar bloomberg izledik büyük bir karın ağrısıyla..
dünden 42500 - 42150 aralığında kaldı tüm ortalamalar.tümünü aşıp yeniden yukarı denemesi çok zor..geçersede yeniden oha dedirtecek seviyeleri gösterirler..
yön aşağı,ama flat..
Garan düşecek.
15.000 puanı 2 ayda çıktı yukarı emme sadece 1 günde 2.800 puan düştü geri...elbette alacaklar biraz...
fekat 2 aylık çıkışa 1 günlük hatta tek seanslık hatta 2 saatlik düzeltme dünyanın hiçbir borsasında görülmemiştir.papua yeni gine de belki...
özetle...daha aşağıda yol olmalı...
BENCE...
[quote=YAVUZHAN;110872]dünden terminal hediyesi kalan uzunları kapadım 41925 ten ve dünkü hatanın yarısını telafi etmiş olduk..
dün gece benim için berbat geçti,diziyi bile izleyemedim ağız tadıyla..sabaha kadar bloomberg izledik büyük bir karın ağrısıyla..
dünden 42500 - 42150 aralığında kaldı tüm ortalamalar.tümünü aşıp yeniden yukarı denemesi çok zor..geçersede yeniden oha dedirtecek seviyeleri gösterirler..
yön aşağı,ama flat..[/quote]
Yön aşağı ve short olacaksınız.Ne bekliyorsunuz.Durmayın işte.Düşecez.
[quote=QUEEN;110863]42150 sonra 41850 sonra 1500 point yukarı senaryodur....[/quote]
Kraliçem,
Tahminlerinizin tutmamasını diliyorum..Hatta allah seni kahretmeye o nasıl tahmin diyorum...yaw bu arada yeni avatarını beğenmedim ha haberin olsun
[quote=SEYYAH;110874]15.000 puanı 2 ayda çıktı yukarı emme sadece 1 günde 2.800 puan düştü geri...elbette alacaklar biraz...
fekat 2 aylık çıkışa 1 günlük hatta tek seanslık hatta 2 saatlik düzeltme dünyanın hiçbir borsasında görülmemiştir.papua yeni gine de belki...
özetle...daha aşağıda yol [COLOR=red]olmalı...[/COLOR]
BENCE...[/quote]
he -malı....azgın boğalar için bu should+have+done olacak bi kaç saat sonra...yaw pambık...:)
Yav kazanmanız için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Hala koca düşüşü izliyorsunuz.Çıkarken izle düşerken izle nereye kadar.700 puan gap yedim.Şu anda kara geçtim.4 kademe kitlediler garantiye.
ho ho ho..AYU baba gelmiş...Noldu yaw FDAX süper niye negatif ayrıştık.. :) :) ee şimdi bi de dax fdax kadar iyi açılmazsa burayı 41000 üzeerind ekim tutacak... :)
Yav burası birşey değil daha.Esas show akşam burada.
[quote=Astatin;110877]he -malı....azgın boğalar için bu should+have+done olacak bi kaç saat sonra...yaw pambık...:)[/quote]
o ne lan? spot yükselemiyor...
kepazelik :..:
sat geldi
Bu işler senaryola olsa oscar adayı olunur.:(
kısa devam... yeni dip lazım.. 41000 altı gibi....
spot ve vadeli 15 ler satta.. bozmam kısamı...
sabahki hareketide umursamam...
su akar yolunu bulur.......
Garan 10 kademe sabah sabah.Daha ne istiyorsunuz.Şimdi dax düşecek voba verecekler izleyin görün.Tecrübe bunlar.
benım fıkrım asıl dönus gunu bugundur..stres testı falan tırt yukarı gıduyoruz dusncesı pompalanmıs ve basarılı olmstr bence sabah sabah..bugun yedıre yedıre düsecegımız bı gun beklıyorum..dun fake di belkı ama gecen dusus de bole baslamıstı..ve tabı yukselıs de..kesın dusecek derken kacbın puan yukarı gttık.spot cıkıslar hala öncü sinyal olarak calısıyo sanki..
+.iyiki iddaya girmemişim
Bu kadar basit olay.No panik42000short devam.
spot para cıkıs 32 trılyon..bole sabahın körü cıkıslar genelde kalıcı bı durum olustırabılıyo.tabi izliyoruz..
makası kullandılar...yoksa var ya alayı gelse tutamazdı şu anda vadeliyi...spot darmadağın...
ee makas ne oldu ? makas yok artık???
ya dün şelaleyi boşuna süs içinmi koyduk :P
garan ın diibi gozukuo..4 kademe
kısalar kapandı flatım.
artı makas için bütün şartlar tamam...:..:
garan taban oluru acaba
Short devam.
725 long.
trend diye bir şey vardı değilmi :)
vob güzelleşti... dow gibi oldu...
Ben flat evimi almaya gidiyorum hadi iyi günler.Düşeriz.
[quote=QUEEN;110900]vob güzelleşti... dow gibi oldu...[/quote]
aynen katılıyorum...
para yapma zamanıdır! böyle günleri gerçekten çok özlemiştim.
[QUOTE=Larossıan;110883]Bu işler senaryola olsa oscar adayı olunur.:([/QUOTE]
APSD de oluyor senaryolar dün senaryo 7 vardı bugün için :dü: diyor. Daha önce ise hep seanyo 1 vardı :yü: diyordu.
spottaki hareket süper