ralli ralli ralli..yaşasın IMF anlaşması yaşasın iyi stress testleri... 3 defa seans içi dip yeniledi... :) daha niye düşsünkü...vob n %90 ı kısa :) EFG nin zart zurt adet uzunu var :) ralli ralli ralli
Printable View
ralli ralli ralli..yaşasın IMF anlaşması yaşasın iyi stress testleri... 3 defa seans içi dip yeniledi... :) daha niye düşsünkü...vob n %90 ı kısa :) EFG nin zart zurt adet uzunu var :) ralli ralli ralli
[QUOTE=SaNCaKTaR;110984]F.Bahçeli eski basketbolcu Zaza Enden'e vefat eden Moskovalı amcasından [B]100 milyon[/B] dolarlık miras kaldı. Zaza'nın parayı alabilmesi için amcasının vasiyetini yerine getirmesi gerek..
Bazıları doğuştan sanşLı[/QUOTE]
vobta bir ZAZA eksik o da gelsn tam olur
:..:[quote=Astatin;110985]ralli ralli ralli..yaşasın IMF anlaşması yaşasın iyi stress testleri...[/quote]
MaşaLLah kimi şelale kimi raLLi bir kere de dogru yönde hemfikir olsa forum varya bıyıklarımı kesicem ....
Zaza ya amcasının vasiyetı Galatasaraylı olucaksın olurrsa N mukkem olur :..::..:
DAX %5 yapsın 1 milyon çiçek açsın...şincik br ben birde tarderx ni lonkuz
[quote=SaNCaKTaR;110987]:..:
MaşaLLah kimi şelale kimi raLLi bir kere de dogru yönde hemfikir olsa forum varya bıyıklarımı kesicem ....
Zaza ya amcasının vasiyetı Galatasaraylı olucaksın olurrsa N mukkem olur :..::..:[/quote]
ralli :..:
[quote=Astatin;110988]DAX %5 yapsın 1 milyon çiçek açsın...şincik br ben birde tarderx ni lonkuz[/quote]
siz önden gidin asti etrafa bi bakın ayular kaybolmuş mu? ona göre çıkacağım ortaya boğa kılığında.yoksam tekrar ayu olabilirim her an :..:
[quote=SEYYAH;110990]siz önden gidin asti etrafa bi bakın ayular kaybolmuş mu? ona göre çıkacağım ortaya boğa kılığında.yoksam tekrar ayu olabilirim her an :..:[/quote]
şöyle yapalım...sen yine ayu ol..bakalım oralıkda boğa kalmışmı :)
selçuklu patron nerdesin yaw..şu yılanı salsana yine..boa yılanını
[QUOTE=Astatin;110989]ralli :..:[/QUOTE]
evet ralli ralli ralliiiii...lelele:..:
yürüyün boğalar..iki gün önce kaldığınız yerden devam
Saat 14:00e geliyor gene basmasınlar 800-1000 puan diyerek süt danalarına korku salayım biraz .dng
[quote=VOBiX;110995]Saat 14:00e geliyor gene basmasınlar 800-1000 puan diyerek süt danalarına korku salayım biraz .dng[/quote]
GARAN tavan olurmu diyerek, kaşar AYU lara korku salayım bende:..::..:
bu havada şort olunrmu be..parite toparlamış..dax uçmuş...fdj uçmuş..stres testi stresi bitmiş..IMF anlaşması her an kapıya gelebilir... %5 kar realizasyonu olmuş :) :)
pozisyon konuşması...duruma göre anında satarım
dibe göre 800 puan çıkmışız
[quote=Astatin;110997]bu havada şort olunrmu be..parite toparlamış..dax uçmuş...fdj uçmuş..stres testi stresi bitmiş..IMF anlaşması her an kapıya gelebilir... %5 kar realizasyonu olmuş :) :)
pozisyon konuşması...duruma göre anında satarım[/quote]
Yeri gelince ağalar onlara bakarlar ama canları istemedimi hiç biri umurlarında olmaz bildiklerini yaparlar onlara baka baka zaten bu hale geldim. Şu anda normalolarak zaten 45 gormelii idik ama nerdeyiz. Kırpsınlar biraz giderler :..::..:
08.05.2009 07:47:07 IMF İLE YENİ SORUN BELEDİYE HARCAMALARI-REFERANS
dünkü satışalrın IMF ile ilgili kısmı bu olsa gerek.
[quote=VOBiX;111000]08.05.2009 07:47:07 IMF İLE YENİ SORUN BELEDİYE HARCAMALARI-REFERANS
dünkü satışalrın IMF ile ilgili kısmı bu olsa gerek.[/quote]
ayıboluyo.dng
vob da 42.000 i geçemeden geri dönersek şık bir OBO muz olacak..:)
jerfin hadi pozitif ayrışalım artuk yaffuuu
[QUOTE=Astatin;110996]GARAN tavan olurmu diyerek, kaşar AYU lara korku salayım bende:..::..:[/QUOTE]
şrrrr şrrrrr .kom
Ben pozda bekliyorsam bildiğim vardır.Full short devam.Burası çökecek.Vob 700 800 altta olmadan artmaz.Hep böyle düşünün farkı.300 altta iken vob artmaz.Baskı var yazacam ayıp olacak.Yokmu baskı?
dışarıdan negatif yönde ayrıştık.. geçen hafta biz +2 yaparken onlar eksiydi şimdi tersi oluyor...!!
tam ayı piyasası hareketleri başladı.. düşerken şelale, tepki çıkışlarından ıkına sıkına zoraki yükselişler.. boğa piyasasının tam tersi...
[QUOTE=Astatin;111003]jerfin hadi pozitif ayrışalım artuk yaffuuu[/QUOTE]
ben kapattım pozu..:(
Ne o 500 e çıkınca ralli malli?Nereye gidiyoruz.Yapmayın arkadaşlar bu kadar baskıya burası kısa zamanda 37000 yolcusu.Çok düşecez.Ralli falan unutun.
[quote=jerfin;111008]ben kapattım pozu..:([/quote]
çeyrek gece barı gelmeden bişi diyemem..sistem!!! :) bu arad uzuncu traderx ve ben kaldık he
[quote=GOKHANFINDIK;111009]Ne o 500 e çıkınca ralli malli?Nereye gidiyoruz.Yapmayın arkadaşlar bu kadar baskıya burası kısa zamanda 37000 yolcusu.Çok düşecez.Ralli falan unutun.[/quote]
bi yukarı yapsın Gökhanım mallanalım sonra nereye ısterse oraya gitsin
gene numaralarını yapıyorlar.
[quote=Astatin;111010]çeyrek gece barı gelmeden bişi diyemem..sistem!!! :) bu arad uzuncu traderx ve ben kaldık he[/quote]
bende sistem gereği uzundayım.:..:
[quote=VOBiX;111004]şrrrr şrrrrr .kom[/quote]
hım ne anlamadım.dng
evet sıradan alalım, şort kavırları ve hatta lonkları..duyamadm..sistemciler şşşşşş
durmak yok uzuna devam.
shortlar sıkabilir dikkatt
[QUOTE=Astatin;111010]çeyrek gece barı gelmeden bişi diyemem..sistem!!! :) bu arad uzuncu traderx ve ben kaldık he[/QUOTE]
yine sat okunu bekleyemedim..:..::mad:
[URL="http://img22.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1bdm.jpg]"][URL=http://img22.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1bdm.jpg][/URL][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/6826/screenhunter1bdm.jpg[/IMG][/URL]
Asti baksan yemez bu namıssız çok güzel hareket bunlar .hehe
500 long 550 short.Full short devam.Maliyet 100 puan daha iyileşti daha ne istiyim.
[quote=Larossıan;111018][URL="http://img22.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1bdm.jpg]"][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/6826/screenhunter1bdm.jpg[/IMG][/URL]
Asti baksan yemez bu namıssız çok güzel hareket bunlar .hehe[/quote]
hehehehehe :) sistemlerrrrrrrrrrr
İmkb artmaz ilk satışta yerle bir olacaz.Bundan sonraki artışlar cılız olacak.Yok öyle yağma.Dünkü basış dönüştü.
Herkese merhaba bu ebroker yine çıldırttı beni, gedik de sağolsun 1 aydır yukleyemedi şu vst midir nedir... Ben yine kurum arayışına girsem iyi olacak... Dünkü shortlar 13.40 da 41375 den longa cevrildi. Ben cevirdim, 10 dk sonra 41100 e kadar verdiler...
Yalnız 5 lik değmedi daha değmeden uçmaz fazla.