-
[QUOTE=teo;33753]ben fabrikator degılım, bunu daha once de duydum, kım uydurduysa bunu,[/QUOTE]
Boşver bunu konu sen değilsin , esas kızdığım nokta, aracı kurumdakilerin bu tip forumlarda yazı yazmaları, bikaç tane tanıyorum, direk yasak olamaz onlara bu ortamlar tabii, hep seyrediyorlar zatende, yazdılarmı syrettikleri aklıma geliyor ya ona bozuluyorum, açıkça böyle, saygılar.
-
[QUOTE=bull market;33748]Valla bravo sn. mbm, sizin aldığınız yerden dönüyor bu meret, nasıl oluyosa anlamadım gitti.brv.brv,
Kimide vadelide çevirdiği halt yetmiyomuş gibi opsiyona davet ediyo, sen git kurumunda ky hesaplarını avuçlamak için uğraş diyecen.:mad:
Bende uzunlarla haftaya veda ettim, gelecek hafta bi aksilik olmazsa görüşürüz diyorum, iyi tatiller.[/QUOTE]
imamı var.. anlamadım....
varsa pozisyon yazmayacagım bundan sonra
uzun peşindeydim zaten..vadeli her peryotta uyumsuzluktan..
750 aldım...
dow 5 ve 15 daklık destegindeydi tam o sırada
tırstım 775 verdim...kararsız kaldım
sonra 725 bir daha denedim alış.... çevirselerdi orda ,verirdim geri...
sonra foruma yazmaya başladım.. msn deki arkadaşlarada..
fiyatta 47000 oldu bu sırada...yazarken.....
sonrada dokunmadım.....
yazıdan sonra aynı yerde çevirselerdi verirdim geri...aynı yerden veye bir iki kademeye.......
[B]dediğim gibi ima varsa açık söyleyin..bizde yazmayalım aldıgımız sattıgımız yeri...
ciddiyim ben...[/B]
hatta sn jelibon mesaj çekti 750 uzunu niye erken verdin diye.....ilkinde 775 den geri vermiştim..
onu kasdederek
-
-
[QUOTE=mbm;33757]imamı var.. anlamadım....
varsa pozisyon yazmayacagım bundan sonra
uzun peşindeydim zaten..vadeli her peryotta uyumsuzluktan..
750 aldım...
dow 5 ve 15 daklık destegindeydi tam o sırada
tırstım 775 verdim...kararsız kaldım
sonra 725 bir daha denedim alış.... çevirselerdi orda ,verirdim geri...
sonra foruma yazmaya başladım.. msn deki arkadaşlarada..
fiyatta 47000 oldu bu sırada...yazarken.....
sonrada dokunmadım.....
yazıdan sonra aynı yerde çevirselerdi verirdim geri...aynı yerden veye bir iki kademeye.......
[B]dediğim gibi ima varsa açık söyleyin..bizde yazmayalım aldıgımız sattıgımız yeri...
ciddiyim ben...[/B]
hatta sn jelibon mesaj çekti 750 uzunu niye erken verdin diye.....[/QUOTE]
bazı arkadaşları referans alıyoruz burdan, sende birisisin, yazmaya devam.
sevgiler.
-
Neye ima olacak sn mbm, alkışladığım adama ima yı neden yapıyım, seni tanımasam neden buraya yazdığını, nasıl yardımcı olmaya çalıştığını bilmesem yaparım ima :) , jelibon un dediği gibi olduk heralde:), neyse, ben kaçar, esas bahsettiğimden ses soluk yok yaa, iyi niyetliler hemen yazışmaya başlıyor, aracı kurumcu seyret seyret, ondan sonra olaya zıpla, yok opsiyon yapacakmış, keklik var gel opsiyonla, töbee töbeee.
-
burda bazıları 48500 dan veririm bugun dedi.. bazıları mal topluyor milleti silkeliyorlar dedi..
sevgili bullmarket 49500 a gider dedi...
gördüğümüzü teknik olarak hemde stoplarıyla
hemde defalarca yazdık....
ve geregini yaptık...
diğer türlü yazılar için başka amaç taşıyorlar diye düşünürüm...
uzatmayada gerek yok........
-
[QUOTE=bull market;33760]Neye ima olacak sn mbm, alkışladığım adama ima yı neden yapıyım, seni tanımasam neden buraya yazdığını, nasıl yardımcı olmaya çalıştığını bilmesem yaparım ima :) , jelibon un dediği gibi olduk heralde:), neyse, ben kaçar, esas bahsettiğimden ses soluk yok yaa, iyi niyetliler hemen yazışmaya başlıyor, aracı kurumcu seyret seyret, ondan sonra olaya zıpla, yok opsiyon yapacakmış, keklik var gel opsiyonla, töbee töbeee.[/QUOTE]
Bu konuda haklısın sayın Bull
Ben laf olsun diye yazmıştım. Teoyla aramızda daha önce geçen bir sohbete istinaden.. O da zaten anladı ve cevapladı..
Arkadaşta bakmış müşteri var.. İyi komisyon gelir diye bi olta attı sanırım:)
-
Sn. mbm, ben yanlış yaptım, stopumuda aşağıya koydum, doğrusunu direk yazayım, 49500 üde fazla yukarda hedef belirlemekle hata ettim, sonuçta , zarar ettim bugün, fakat oda çok küçük miktarlarda, sonuçta uzun pozisyondayım ve tek hareketimle dünkü kapanıştan fazla uzakta kapanmadık, pozisyonumdada dünden kalan bir farklılık yok, o yüzden ben uzundayken erken stoplamadım aşağıya koydum stopu, neden? dünden uzundayımda ondan, dün topikte değildim yazmadıydım akşama pozisyonumu, işlerim vardı dün öğleden sonra piyasayı takibedemedim, herneyse, hatalıyım ama kendi pozisyonuma göre hatalıyım, zararım çok küçük bugüne, sabahda bir miktar aldıydım ama sonuçtaesas pozisyon stopla ve tekrar al olayı oldu, seviyeleride yazdım :), beni takibeden olduğunu sanmıyorum, kimsede takibetmesin, fikir olsun katılım olsun diye yazıyorum, saygılar.
-
Haa, diyebilirsinizki niçin fikir olacak senin yazın?
Görün işte başarılı trade edenle başarısız trade edeni, en azından bun görmeye işe yarar:), ama dünden yazılarımda piyasayı takibedememekten kaynaklanan eksiklik var bunada hak vermek gerek, takibeden varsa özür, ama kesinlikle tavsiye etmem takibetmeyin:), bunun haricinde katılım yapıyorum, aracı kurumdan burayı dikizlemiyorum, saygılar
-
[QUOTE=bull market;33768]Haa, diyebilirsinizki niçin fikir olacak senin yazın?
Görün işte başarılı trade edenle başarısız trade edeni, en azından bun görmeye işe yarar:), ama dünden yazılarımda piyasayı takibedememekten kaynaklanan eksiklik var bunada hak vermek gerek, takibeden varsa özür, ama kesinlikle tavsiye etmem takibetmeyin:), bunun haricinde katılım yapıyorum, aracı kurumdan burayı dikizlemiyorum, saygılar[/QUOTE]
ben düzenli olarak okurum sizi sn bullmarket..
devam...
sevgiler.....
-
[QUOTE=catedral;33764]Bu konuda haklısın sayın Bull
Ben laf olsun diye yazmıştım. Teoyla aramızda daha önce geçen bir sohbete istinaden.. O da zaten anladı ve cevapladı..
Arkadaşta bakmış müşteri var.. İyi komisyon gelir diye bi olta attı sanırım:)[/QUOTE]
Benimde alerjim var işte sn. catedral, akşam akşam topiğede sinirli halim yansıdı, kusuruma bakma, aracı kurumda sessiz sessiz burası takibediliyor olması bile ne kadar sinir bozucu benim için, saygılar.
-
[QUOTE=mbm;33769]ben düzenli olarak okurum sizi sn bullmarket..
devam...
sevgiler.....[/QUOTE]
Sevgiler benden sn. mbm, bende sizi okurken uyumsuzluklar konusuna dikkat ediyorum, bu hafta sonu haftalık ve aylık uyumsuzluklar nasıl oldu bahsetseniz çok uğura geçerdi, günlüklerde önemli tabii, saygılar.