kısa devam... geceyede kısa.....
Printable View
kısa devam... geceyede kısa.....
OFFF garan oha.
gokhan senin obonun sağ omuz accuk çelimsiz oldu emma obo oldu gibi..
kaldı boyun çızgısını aşağı kırmak .gırarsa hedefi 38000 felan
gırarsa artıkın mısır patlatırsını bize
32800 kapattıda bir daha yukarı denesin diye.
[quote=trader38580;111145]nerdeyse kapanış olacak başka tahmin olmadı. Kimse kendine güvenemiyor anlaşılan. Korkmayın kaybedene ceza yok..boks.[/quote]
41050:)
40900 desek....
[quote=fXci;111143]peki işlem hacmi şartsız tera kaç yapar komisyon ?[/quote]
bilmiyorum açın sorun.Oha 2000 kontrat buhar oldu.
[quote=chn69;111151]40900 desek....[/quote]
41000 altına bırakmazlar.:)
tuzak değilse şu görüntü vadeli gidemiyor yukarı...gitmesin zaten yere çakılsın...
pastada düşüş senaryosuna uygun DİĞER ALIŞ şişmiş...yükselirken tam tersi idi...
histemde kısaya döndü sistemde kısa
[QUOTE=SEYYAH;111154]tuzak değilse şu görüntü vadeli gidemiyor yukarı...gitmesin zaten yere çakılsın...
pastada düşüş senaryosuna uygun DİĞER ALIŞ şişmiş...yükselirken tam tersi idi...[/QUOTE]
ya tuzaksa .. ya ..... ya ...... ya ...... .dng öfff full flat yine ANNA kızcak fortlak anna
41000 ve altı diye tahmin yaptım ben daha 20 30 dakika önce.Ne çekinecem.Artı yeşil bar bekleyenler düşünsün.Pazartesi de eksiyiz.Geceye full artı full short.Bu yeni moda.
iyi geceler herkese don gömlek kısa.
40950
haftasonuna 0 işlem dünden kısa ..
VOB TRADER huhu senmisin 050 ye çakan marbaş.
[QUOTE=Vob Trader;111158]iyi geceler herkese don gömlek kısa.[/QUOTE]
Hoş geldiniz yazılarınızı özledik
Az kalsın 075 longlayıp 100 den satmayı düşünüyordum.İnatlaşırdım long bile kalırdım o hareketle.Kalkmadı 100.Bozma yok geceye short.
[QUOTE=Vob Trader;111158]iyi geceler herkese don gömlek kısa.[/QUOTE]
patron ... ___ gibi çıkarlarsa .. ___ gibi düşerler ... hahahahhaha :D :D :D :D
Evet bugün de bereket versin.22.iş günü kazanmaya devam.Bu moralle ben nice 22lere çıkarım.Hadi kendinize iyi bakın.İyi tatiller.Gelirim birazdan.
Haftasonu Imf ilen anlaşırlarsa Pazartesiye vob un tavanı 47200 civarında olmakta:), bide haber gelmedikçe borsa strese girer heralde, gelmezse bu sefer gaplı düşüşe hazır olmakda var, en iyisi flat kalmak ama, sistem vadelide en nihayetinde 15 dk lık sat konumunda kapanış yapmak üzere ve ben haftasonuna kısada giriyorum, herkese iyi tatiller, saygılar...
[quote=bull market;111150]41050:)[/quote]
tebrikler.brv.brv.brv
haftasonunada short
hayırlısı artık
herkese iyi tatiller
[quote=unlimitted;111124]son işlem tahmini: 41.475 :)))[/quote]
son işlem tahmini 41.075'e revize edilmiştir.
TİK usulü. :D
[QUOTE=selçuklu;111164]patron ... ___ gibi çıkarlarsa .. ___ gibi düşerler ... hahahahhaha :D :D :D :D[/QUOTE]
o çizgiler ne lo........
kazançcınız bol ve bereketlı olsun dostlar ögrüşmek uzere herşey gönlunuzce olsun flat kaldım. hayırlısı N iş ol olur inşallah iyi tatiller ...svg.
Herkese iyi tatiller hafta sonuna long
[QUOTE=mbm;111170]o çizgiler ne lo........[/QUOTE]
sen bilirsin o çizgileri ... aman abi ... hahahahhahahahahaha :D :D :D :D :D :D
son kısalar 050 den fit flat..geceye huzur ve flat...global çeteyide takdir ettim vallaha..biz kapandık anında dow a basmaya başladılar..kısacılar çok daha şanslı
kısa geceye......
kan kırmızıları pazartesine saklamışlar...:):)
herkese iyi hafta sonları....
hafta sonuna kısa
Herkeze iyi tatiller
Seansa yetiştirmeye çalıştım fakat başaramadım.
Endeks 30 Vadeli Yakın vade grafiğindeki son durum
40.800 civarının üzerinde seyir edildiğinde yeşil bölgede kalırız.
[IMG]http://i42.tinypic.com/nobyfm.png[/IMG]
[quote=Astatin;111174]son kısalar 050 den fit flat..geceye huzur ve flat...global çeteyide takdir ettim vallaha..biz kapandık anında dow a basmaya başladılar..kısacılar çok daha şanslı[/quote]
ben geri uydum sisteme...tokat yiyecektim şans eseri kurtuldum.AL verdi almadım verileri görelim diye.iyikide almamışım 450 puan pataklayacakmış beni.sonra geri SAT gelince aynen SHORT...
SHORT kimisi var mı ya:dü::dü::dü::dü::dü::dü:
[QUOTE=haguan;111177]Seansa yetiştirmeye çalıştım fakat başaramadım.
[IMG]http://i42.tinypic.com/nobyfm.png[/IMG][/QUOTE]
Mor alanda yükselen takoz(kama) var gibi hedefi 37,000!
[QUOTE=trader38580;111167]tebrikler.brv.brv.brv[/QUOTE]
Saol ama bir kademeyle kaçtı tahmin sn. trader38580 :)
Şimdi kısada kaldım ya dedim pazartesi beklentiler değişmezse en muhtemel açılış nasıl olur senaryolayayım, kuvvetle muhtemel düşerek başlayacağız ama öyle abartılı değil, vadelide 500-1000 puanı geçemeyen bir düşük açılış, sonrasında spot piyasayı bekleyeceğiz ve spot açıldıktan sonra pazartesi yataylığına gireceğiz diyorum, eeeeeh, yüksek ihtimal çok sıkıcı bir hafta başı olacak yine, saygılar...
[quote=bull market;111166]Haftasonu Imf ilen anlaşırlarsa Pazartesiye vob un tavanı 47200 civarında olmakta:), bide haber gelmedikçe borsa strese girer heralde, gelmezse bu sefer gaplı düşüşe hazır olmakda var, en iyisi flat kalmak ama, sistem vadelide en nihayetinde 15 dk lık sat konumunda kapanış yapmak üzere ve ben haftasonuna kısada giriyorum, herkese iyi tatiller, saygılar...[/quote]
imf ile anlaşılınca neden tavan olacağını düşünüyosunuzki?
bence haberin içieriği önemli ama olumlu bile olsa 1000-1500 artı olup eksiye geceriz. dün bir provasını yaptılar bence.
[quote=haguan;111177]Seansa yetiştirmeye çalıştım fakat başaramadım.
[/quote]
abi ben senin seçtiğin renklere bile hastayım ya..
bu kadar güzel görsellikte grafikler görmedim ben.
ayrıca belirtmek istedim.
ben uzun kaldım istemeyerek...çarpışırken kapamaya fırsat olmadı seans bitti..hayırlısı...
[quote=unlimitted;111182]abi ben senin seçtiğin renklere bile hastayım ya..
bu kadar güzel görsellikte grafikler görmedim ben.
ayrıca belirtmek istedim.[/quote]
Teşekkürler.
Yapması uzun sürsede takıntı oldu boyamadan gönderemiyorum.
Grafiği boyarken seansa yetiştiremedim.:o
[quote=SEYYAH;111178]ben geri uydum sisteme...tokat yiyecektim şans eseri kurtuldum.AL verdi almadım verileri görelim diye.iyikide almamışım 450 puan pataklayacakmış beni.sonra geri SAT gelince aynen SHORT...
SHORT kimisi var mı ya:dü::dü::dü::dü::dü::dü:[/quote]
histem yaptın yani..way way way....seans sonu barda benim 15 de 60 da alda kapattı sat vermedi..ben de uydum...hikaye budur..fırsatlar tükenmez..uydum derken kısayı flatledim..long girmedim maalesef:( dj toparlıyo uysaymışık diyeceğiz galiba