[QUOTE=klakyuvala;21497]arkadaşlar fener taban ama %1 primli nasıl yani ?[/QUOTE]
dün ağırlıklı ortalaması yüksek kaldı. tavan civarından tabana kitlediler o sebeple
Printable View
[QUOTE=klakyuvala;21497]arkadaşlar fener taban ama %1 primli nasıl yani ?[/QUOTE]
dün ağırlıklı ortalaması yüksek kaldı. tavan civarından tabana kitlediler o sebeple
[QUOTE=enorton;21499]Çünkü Taban fiyat hesaplanırken bir önceki günün ağırlıklı ortalaması -%10 olarak alınır. dün ikinici seanstaki AO çok yüksek olduğu için bu seans taban olmasına rağmen artı oldu. ıkinici seans tabanı 87 falan olur galiba...[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;21500]dün ağırlıklı ortalaması yüksek kaldı. tavan civarından tabana kitlediler o sebeple[/QUOTE]
tamamdır cool1 test ettim bakalım bilyomusuuz diye .kom
[QUOTE=enorton;21499]Çünkü Taban fiyat hesaplanırken bir önceki günün ağırlıklı ortalaması -%10 olarak alınır. dün ikinici seanstaki AO çok yüksek olduğu için bu seans taban olmasına rağmen artı oldu. ıkinici seans tabanı 87 falan olur galiba...[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;21500]dün ağırlıklı ortalaması yüksek kaldı. tavan civarından tabana kitlediler o sebeple[/QUOTE]
tamamdır cool1 test ettim bakalım bilyomusuuz diye .kom
43bin kusur dan yuzde 10 mu o zaman 40 binler olmazmi nerede taban oldu anlayamadim bir de 87 nedir.
43bin kusur dan yuzde 10 mu o zaman 40 binler olmazmi nerede taban oldu anlayamadim bir de 87 nedir.
Bugun Spotta Gercekten Hacim Dusuk Ben Bunu Tepki Hereketinin Yorulmasi Olarak Algiliyorum.
Bugun Spotta Gercekten Hacim Dusuk Ben Bunu Tepki Hereketinin Yorulmasi Olarak Algiliyorum.
bende hafiften içe dogru tıçma durumu başladı korkuyorum :)
bende hafiften içe dogru tıçma durumu başladı korkuyorum :)
[QUOTE=nyse-dj;21502]43bin kusur dan yuzde 10 mu o zaman 40 binler olmazmi nerede taban oldu anlayamadim bir de 87 nedir.[/QUOTE]
FENER hissesinden bahsediyoruz...
[QUOTE=nyse-dj;21502]43bin kusur dan yuzde 10 mu o zaman 40 binler olmazmi nerede taban oldu anlayamadim bir de 87 nedir.[/QUOTE]
FENER hissesinden bahsediyoruz...
Garantide Mal Veriyolar Sanki Alici Satici Durumunu Gonderebilecek Varmi??
Garantide Mal Veriyolar Sanki Alici Satici Durumunu Gonderebilecek Varmi??
525 uzun........
525 uzun........
ışlemlerin ağırlıklı ortalaması şu anki 96 nın %10 üsünde olmuş dün. Mesela 105. O yüzden ağırlıklı ortalamanın yüzde %10 altı olan 96 taban olarak belirlemiş. Dünkü taban mesela 95 ama bugukü 96. Bir sonraki seansın tabanı ilk seansın aortunun %10 aşağısı olacak yani 86.
ışlemlerin ağırlıklı ortalaması şu anki 96 nın %10 üsünde olmuş dün. Mesela 105. O yüzden ağırlıklı ortalamanın yüzde %10 altı olan 96 taban olarak belirlemiş. Dünkü taban mesela 95 ama bugukü 96. Bir sonraki seansın tabanı ilk seansın aortunun %10 aşağısı olacak yani 86.
bir temel analiz yapayim petrol 140 dolarin altinda + da ama iyi,usd/yen paritesi artida iyi, eur/usd ekside,fdow artida iyi evet artabiliriz hersey gulluk gulistanlik ne kadar guzel.
sp/dow 52 haftalik en dusukleri gormus kimin umrunda.
beyler ne gulu ne gulistani domino effect ten bahsediliyor burada. 1 trilyon dolar(yanlis yazmadim gerekli imis) fed kurtarsa US notu dusecek kurtarmasa piyasalar devrilmekten beter olacak. paradoks
bir temel analiz yapayim petrol 140 dolarin altinda + da ama iyi,usd/yen paritesi artida iyi, eur/usd ekside,fdow artida iyi evet artabiliriz hersey gulluk gulistanlik ne kadar guzel.
beyler ne gulu ne gulistani domino effect ten bahsediliyor burada. 1 trilyon dolar(yanlis yazmadim gerekli imis) fed kurtarsa US notu dusecek kurtarmasa piyasalar devrilmekten beter olacak. paradoks
[QUOTE=nyse-dj;21518]bir temel analiz yapayim petrol 140 dolarin altinda + da ama iyi,usd/yen paritesi artida iyi, eur/usd ekside,fdow artida iyi evet artabiliriz hersey gulluk gulistanlik ne kadar guzel.
beyler ne gulu ne gulistani domino effect ten bahsediliyor burada. 1 trilyon dolar(yanlis yazmadim gerekli imis) fed kurtarsa US notu dusecek kurtarmasa piyasalar devrilmekten beter olacak. paradoks[/QUOTE]
sevgli haguan haftalık dow grafiği gondermisti. o grafik asaya kırılmadı diye saglamız herhalde
[QUOTE=nyse-dj;21518]bir temel analiz yapayim petrol 140 dolarin altinda + da ama iyi,usd/yen paritesi artida iyi, eur/usd ekside,fdow artida iyi evet artabiliriz hersey gulluk gulistanlik ne kadar guzel.
beyler ne gulu ne gulistani domino effect ten bahsediliyor burada. 1 trilyon dolar(yanlis yazmadim gerekli imis) fed kurtarsa US notu dusecek kurtarmasa piyasalar devrilmekten beter olacak. paradoks[/QUOTE]
sevgli haguan haftalık dow grafiği gondermisti. o grafik asaya kırılmadı diye saglamız herhalde
40500 maliyetli longları 43000 kırılırsa vercem
40500 maliyetli longları 43000 kırılırsa vercem
uzlasma degiscek
uzlasma degiscek
sn. haguan sizin tatilinizde ne uzunmus:) ozledik yahuu.
sn. haguan sizin tatilinizde ne uzunmus:) ozledik yahuu.
amma sıktılar
43725-750de uzlaşma değişecek
orada kapatcam longları
amma sıktılar
43725-750de uzlaşma değişecek
orada kapatcam longları
sistemim en son 3de2 sattı 1 tanesi sat vermemisti . simdi 3de2 al 1 taneside al vericek ama kısayım
sistemim en son 3de2 sattı 1 tanesi sat vermemisti . simdi 3de2 al 1 taneside al vericek ama kısayım
600 kısa tekrar... piyasa lar yönünü bulamadı..bizde........
aşagı beklesemde yine piyasa ne derse o.........
atamıdır nedir geleni gideni alıyor... elinde patlatacaklar....
600 kısa tekrar... piyasa lar yönünü bulamadı..bizde........
atamıdır nedir geleni gideni alıyor... elinde patlatacaklar....
[QUOTE=mbm;21527]600 kısa tekrar... piyasa lar yönünü bulamadı..bizde........
atamıdır nedir geleni gideni alıyor... elinde patlatacaklar....[/QUOTE]
Bende aksine long hazırlığı yapıyorum.Piyasayı gene terse getirecekler düşüncesindeyim.bir sinyal bekliyorum gelsin elim tuşta!
Bende aksine long hazırlığı yapıyorum.Piyasayı gene terse getirecekler düşüncesindeyim.bir sinyal bekliyorum gelsin elim tuşta!
bu sefer zararla 650 den uzuna döndüm...
adamlar bir kademe gevşetmeden yavaş yavaş çıkartıyorlar...
5 daklık 650 den ala geldi .......
ne salakça piyasa var bugün..... bir yöne kırılsada otursak pozisyonda.........
bu sefer zararla 650 den uzuna döndüm...
adamlar bir kademe gevşetmeden yavaş yavaş çıkartıyorlar...
5 daklık 650 den ala geldi .......
ne salakça piyasa var bugün..... bir yöne kırılsada otursak pozisyonda.........
[QUOTE=AMON RA;21528]Bende aksine long hazırlığı yapıyorum.Piyasayı gene terse getirecekler düşüncesindeyim.bir sinyal bekliyorum gelsin elim tuşta![/QUOTE]
piyasada bir hazırlık yapıyorda .. çözemedim ben..
kısa vadeli teknikte bişey demiyor....
[B]yalnız 5 daklık ve 15 daklık alda vadelide....
yurtdışında ise 15 dakikalıklar satta...[/B]
kafam bu yüzden karışık....
bizimkiler sabahtan beri güçlü durma sevdasındalar...çok yorumlayamadım.
5 daklık ala gelince uzuna döndüm bende....... 650 den....
iki yönde süpriz olmaz...
saygılar....
[QUOTE=AMON RA;21528]Bende aksine long hazırlığı yapıyorum.Piyasayı gene terse getirecekler düşüncesindeyim.bir sinyal bekliyorum gelsin elim tuşta![/QUOTE]
piyasada bir hazırlık yapıyorda .. çözemedim ben..
kısa vadeli teknikte bişey demiyor....
[B]yalnız 5 daklık ve 15 daklık alda vadelide....
yurtdışında ise 15 dakikalıklar satta...[/B]
kafam bu yüzden karışık....
bizimkiler sabahtan beri güçlü durma sevdasındalar...çok yorumlayamadım.
5 daklık ala gelince uzuna döndüm bende....... 650 den....
iki yönde süpriz olmaz...
saygılar....