herkese günaydın...
bakalım str bugün napcak,dün gapten dolayı biraz verimsizdi.:)
günde 500 puan hikayesini çok tuttum.:)))
Printable View
herkese günaydın...
bakalım str bugün napcak,dün gapten dolayı biraz verimsizdi.:)
günde 500 puan hikayesini çok tuttum.:)))
Cümleten günaydın , umarım mutlu bir gün geçirir herkes...
[QUOTE=aviator99;259578]Analistler, bugün uluslararası piyasaların ABD'de açıklanacak tarım
dışı istihdam verilerine odaklanacağını, veri öncesinde yatırımcı
tutumlarının ihtiyatlı olabileceğin vurguluyorlar.[/QUOTE]
bana hiç inandırıcı gelmiyo bu analistler .. paso sallıyolar :)) finans piyasasının falcıları uheueh
STR alda
ema 68,658
Bu vesile ile saraylı abime tekrardan saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.:)
[quote=Lefter;259583]STR alda
ema 68,658
Bu vesile ile saraylı abime tekrardan saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.:)[/quote]
est. lefter kardeşim,:o
benden hepinize sevgiler....brv;)
[quote=Kennym;259582]
bana hiç inandırıcı gelmiyo bu analistler .. paso sallıyolar :))[/quote]
Bu sözkonusu analistlerin çoğu işe otobüsle gidip gelmiyorsa benim de adım Stro olmasın... :..:
(Yawf şimdi işe otobüsle giden, Ferrari'yle giden analist tartışması çıkmaz di mi... Geyik yapıyom ha... üvvv....)
İlk barsonu itibariyle ağustos vadede görüntü bu..amma imzamı okuyunuz lütfen..ayrıca, MTX sıkça açılış barının fiyat değerlerini sıkça değiştirir..durum budur..
[IMG]http://i45.tinypic.com/c8hm0.png[/IMG]
[quote=unlimitted;259577]kerten abi senin avatarla benimki çok benzemiş.
hem de ha at ha silah di mi ya. :)
kerte kerte bize bırakmadın abi biz hep kertiliyoz. :D
piff sabah sabah çekilmiyorum bea üvvvvüüü[/quote]
Selam unlimitted abi :))) gün gelir biz kert me işlemini yaparız abi .dng
işe ferrarı ıle gıden analıst war mıdır acaba...:))
hele ıstanbulda...o maslak trafıınde dur kalklarla,3000 devır rolantıyle,hem de raatsız ferro ıle...:))
günaydın,hayırlı işler !
günaydın....
sankim rallimi oluyor ne.... :D
[QUOTE=Strategist;259589]Bu sözkonusu analistlerin çoğu işe otobüsle gidip gelmiyorsa benim de adım Stro olmasın... :..:
(Yawf şimdi işe otobüsle giden, Ferrari'yle giden analist tartışması çıkmaz di mi... Geyik yapıyom ha... üvvv....)[/QUOTE]
metroyla giden bi tane tanıyom ben :) hemide akbil dolduruyo haftada bir :) ueheuhu hatta ve hatta gecen hafta ıstıfasını verdı ..
üwww gnydın :D zayıf açtular ema sürekli alacaklar biz gariban kylar shortladıkça alacaklar -3000 apsd üwwww :D neyseki bu numeroları yemiyoruk :D ühühüühüh
Günaydın...
[quote=seagate;259601]üwww gnydın :D zayıf açtular ema sürekli alacaklar biz gariban kylar shortladıkça alacaklar -3000 apsd üwwww :D neyseki bu numeroları yemiyoruk :D ühühüühüh[/quote]
Avatarındaki adam yemiş görünüyo... :..: Benimki de öyle... :)
[quote=Strategist;259589]Bu sözkonusu analistlerin çoğu işe otobüsle gidip gelmiyorsa benim de adım Stro olmasın... :..:
(Yawf şimdi işe otobüsle giden, Ferrari'yle giden analist tartışması çıkmaz di mi... Geyik yapıyom ha... üvvv....)[/quote]
stro,
arasıra ben de otobüse biniyorum yani,heryere otoyla gidemiyosun istanbulda malum,
özel araba,taksi,otobüs ne bulursam...
akbilim var ,itiraf ediyorum...:..:hatta bazen otobosta bile analiz yapıyom...:..:
günaydın daytraderler..
haftaya salı gününe kadar 71.000 istiyorum.. gideriz değil mi patronlar.. biriniz he gideriz deyin..:D
MERHABA Forumun GÜZEL İNSANLARI!
:D:d aahahah avatardaki adama baktıkça poz alırken 3 kere düşiniyim iyi bişi :D:D bu arada dow sayımlar fena üwwww sp 8 10 daha çıkıp düşüş senaryoları var üwwwww
[IMG]http://2.bp.blogspot.com/_TwUS3GyHKsQ/TCz4mStS7DI/AAAAAAAAGIg/hmjfGPI1r0I/s1600/spx15.png[/IMG]
[quote=Astatin;259593]İlk barsonu itibariyle ağustos vadede görüntü bu..amma imzamı okuyunuz lütfen..ayrıca, MTX sıkça açılış barının fiyat değerlerini sıkça değiştirir..durum budur..
[/quote]
asti,
dün sen al verdi dedin,
aldık ,:p;)
sonra da dedin ki,sinyal gitmiş,:..:
biz de stopladık hep beraber ,:D:rolleyes:
nlacak abi şimdi???:::
:rolleyes::eek:.kom
STR ye göre 68,700 long.lelele
para yönetimi ve stratejiye göre 68,975 flat :..:
[QUOTE=saraylı;259606]stro,
arasıra ben de otobüse biniyorum yani,heryere otoyla gidemiyosun istanbulda malum,
özel araba,taksi,otobüs ne bulursam...
akbilim var ,itiraf ediyorum...:..:hatta bazen otobosta bile analiz yapıyom...:..:[/QUOTE]
halkçı saraylı yoldaş........ :D:D (saraylı patron pek uymadıda)
o içimizden, bizden biri......
[QUOTE=seagate;259610]:D:d aahahah avatardaki adama baktıkça poz alırken 3 kere düşiniyim iyi bişi :D:D bu arada dow sayımlar fena üwwww sp 8 10 daha çıkıp düşüş senaryoları var üwwwww[/QUOTE]
ben de panik halinde bir borsacı kadın avatarı istiyorum üüwwww..üüü:o
[quote=ATHLON;259595]işe ferrarı ıle gıden analıst war mıdır acaba...:))
hele ıstanbulda...o maslak trafıınde dur kalklarla,3000 devır rolantıyle,hem de raatsız ferro ıle...:))[/quote]
Analistleri bilmem ama imkb istinye oto parkı [U]istanbuldaki en iyi araclara dolu[/U] diyebilirim. İmkb calişanlari sagolsun
[quote=jerfin;259614]ben de panik halinde bir borsacı kadın avatarı istiyorum üüwwww..üüü:o[/quote]
Şu nasıl? :..: :..: :..:
[IMG]http://consumerist.com/images/31/2008/09/panicface.jpg[/IMG]
[quote=saraylı;259611]asti,
dün sen al verdi dedin,
aldık ,:p;)
sonra da dedin ki,sinyal gitmiş,:..:
biz de stopladık hep beraber ,:D:rolleyes:
nlacak abi şimdi???:::
:rolleyes::eek:.kom[/quote]
Bana kızabilirler isteyenler:D:D:D Ben pala dan komisynu aldım sorun değil:..::..:
selçuklu reis gece karadeniz seferindeymiş...:)
harap ve bitap bir haldeyim çarpışıp furuşmaktan ,seansa geçikecem diye elçi göndermiş
[QUOTE=Strategist;259618]Şu nasıl? :..: :..: :..:
[IMG]http://consumerist.com/images/31/2008/09/panicface.jpg[/IMG][/QUOTE]
nasıl olmuş..:cool: korku filmi izler gibi değil di mi..:..::o
[quote=jerfin;259623]nasıl olmuş..:cool: korku filmi izler gibi değil di mi..:..::o[/quote]
küpe güzelmiş...anglosakson bı hanım için fazla güzel..:)
[quote=Strategist;259618]Şu nasıl? :..: :..: :..:
[IMG]http://consumerist.com/images/31/2008/09/panicface.jpg[/IMG][/quote]
Stro ne yaptın yaw..Mındar ettin parça pinçik ettin güzelim kızcaaazı yaww..ü[url]www..CAnı[/url] yanmıştır kuzucuğun..tilifonu felan varsa versene bana teselli edeyim biraz.Tıbbi danışmanlık da veririm hem..üwwww
Günaydın hayırlı işer
Hayırlı Cumalar arkadaşlar
[QUOTE=ATHLON;259624]küpe güzelmiş...anglosakson bı hanım için fazla güzel..:)[/QUOTE]
küpe, görüntünün dehşetini kurtarıyor diyosun yani athlon..:D
[quote=jerfin;259626]küpe, görüntünün dehşetini kurtarıyor diyosun yani athlon..:D[/quote]
bence asıl o dehşetin sebebi o küpe jerfinos...iletken olmuş gayri..:)
[QUOTE=jerfin;259623]nasıl olmuş..:cool: korku filmi izler gibi değil di mi..:..::o[/QUOTE]
[IMG]http://consumerist.com/images/31/2008/09/panicface.jpg[/IMG]
maşallah ağızda bi karış.....:D:D
Günaydın.hayırlı cumalar, bol kazançlar,
68950-69200 ne öne kırılırsa oraya hızlanırız bence.
[quote=ATHLON;259624]küpe güzelmiş...anglosakson bı hanım için fazla güzel..:)[/quote]
ATLOPATRO,
Benim gözüme çarpan güzel ilk 3 arasında küpe yok valla,
1) Burun (gercekten cool design) :)
2) Çene-Ağız kombinasyonu (tek başına çene ve tek başına ağız olarak aldığında çok yüksek not almaz ama kombinasyon olarak iyi not alır..1+1=3 sorunsalı)
3) Dİşler takma değilse gayet başarılı
Sadece kaşlara geçer not vermedim..insna fotograf cekilirken bi inceltir en azindan rengini açar...ula fotografçı hadi kız paspal avrupalı formatında, senin fotoşopun uyuyormuydu.....eüüüzüüüüüüüüüü
saraylı abi,
birşey soracağım STR ile ilgili.diyelim EMA 55 geçildi yukarı WMA lar zaten kesişmiş ama fiyatın ema 55 i kestiği yerde STOCH aşırı alıma girmiş.burada nasıl LONG olunuyor?çünkü longlarsak gömebilirler :D
tam tersi SHORT içinde sordum farzet abi :D
[QUOTE=mbm;259631][IMG]http://consumerist.com/images/31/2008/09/panicface.jpg[/IMG]
maşallah ağızda bi karış.....:D:D[/QUOTE]
Patron bu kızın 20lik dişi daha yeni mi çıkyo pek iyi göremedim.
[quote=TÜRKOĞLU;259638]saraylı abi,
birşey soracağım STR ile ilgili.diyelim EMA 55 geçildi yukarı WMA lar zaten kesişmiş ama fiyatın ema 55 i kestiği yerde STOCH aşırı alıma girmiş.burada nasıl LONG olunuyor?çünkü longlarsak gömebilirler :D
tam tersi SHORT içinde sordum farzet abi :D[/quote]
girişi yaparken sto ya bakma türkoğlu,
sto trend varken yanıltabilir,yatay hareketi iyi verir,
wma lar kesişmiş fiyat ta ema55 i yukarı kırmışsa gir,stobun cebinde olsun tabi,
önemli olan ho lar bu sistemde ;sto+boll ile sırf reALİZe etmek için kullanıyoruz...:cool:
bugün tarımdışı istihdam var, pazartesi günü ise ABD piyasası kapalı..
sonuç; ralli için pazartesi daha uygun gibi gibi..:)
Stochastic'i, özellikle de Stochmomentum ve StochRSI ve kendi türettiğim benzelerini çok kullanan biri olarak şunu söyleyeyim ki Stoch ve benzerlerinin aşırı alımda olması satış değil alış sebebidir. Jake Bernstien buna "Stochastic Pop" der.
Stochastic'in aşırı alımda olması piyasanın gücünü gösterir. Eğer gidip de aşırı alım bölgesinden aşağı düşmeye başlarsa ancak o zaman zayıflık göstergesi olur.
Mesela Dow amcadan bir örnek. Şimdi Stoch yukarıda diye long'lamayan olduysa burada müthiş bir ralli kaçırdı.