1000. sayfamız hayırlı olsun .brv nice 1000 lere
Printable View
1000. sayfamız hayırlı olsun .brv nice 1000 lere
lehman ın haberi pazar akşamı mı yoksa pazartesi akşamı mı açıklanacak acaba??
[quote=mbm;33718][B]bugun olayı abarttım..aynı şeyleri çok sık yazdım..[/B]
[B]arkadaşlara takıldım...stopun neresi diye...[/B]
[B]sebebide , arkadaşları indirekt olarak uyarmak içindi....[/B]
[B]göz göre göre her şey aşagı gösteriyordu...[/B]
[B]o kadar barizki......[/B]
[B]çokda ısrar ettim kısada[/B]
[B]kusurumuz olduysa affedin......[/B][/quote]
Helal 1 numarasın.Stopu 48 yapınca 48000 gördük o zaman yazsaydın ya bariz düşecez diye.Tabi o zaman yusuf formasyonu oluşuyordu.Anlamadığım o kadar hergün kazançla nerdeyse gözümüzün önünde milyarlar kazandın.En az 100 000 ytl ye erişmen lazımdı.Bir de kac adet dönüyorsun onu da öğrensek ya.Şu full falan yazıyorsun ya arada meraklandım.Çünkü en az 1e 5 yaptın gözümün önünde.
[quote=follow;33728]Bu Isler Iyice Daraltti ,guneyde Guzel Bir Sahil Kasabasinda Ev Alip Inzivaya Cekileyim Diyorum :):):) Bu Tarzda Bir Yer Tavsiye Edebilecek Varmi??[/quote]
Antalyada güzel kasabalar var hemen yakınlarında gedik yatırımla global menkul var uyarmı?:o
[QUOTE=Ronaldinho;33821]Helal 1 numarasın.Stopu 48 yapınca 48000 gördük o zaman yazsaydın ya bariz düşecez diye.Tabi o zaman yusuf formasyonu oluşuyordu.Anlamadığım o kadar hergün kazançla nerdeyse gözümüzün önünde milyarlar kazandın.En az 100 000 ytl ye erişmen lazımdı.Bir de kac adet dönüyorsun onu da öğrensek ya.Şu full falan yazıyorsun ya arada meraklandım.Çünkü en az 1e 5 yaptın gözümün önünde.[/QUOTE]
yaww Ronaldi
47900-48000 aralığı çalışırken 48.300 dü stopu. Daha önceleri 48.500 dü. Önceki sayfalara gidersen göreceksin:)
Ayrıca bize ne kime ne kimin kaç kontratla yaptığından 1>0
[quote=jelibon;33747]havadan 600 puan alınırdı bugün son dakka. he he.[/quote]
Tam o dediğini aldım yazacam birazdan.200 adet nasıl 12 kağıt kazandırdı anlatacam.
[QUOTE=efor;33820]lehman ın haberi pazar akşamı mı yoksa pazartesi akşamı mı açıklanacak acaba??[/QUOTE]
Pazar akşamı deniyor:)
[quote=bull market;33751]Aracı kurumdaki kimse ona, fabrikatöre edilen lafa benziyormu?[/quote]
Aracı kuruma kendini soyduran * adam napsın.80 kuruşa yer varken 5ytl ye çalışan 2 ytl ye çalışan * olunca adamlar soymayı bıraksın mı?Suç aracı kurumda değil kendini soyduran * .Bas bas bağırıyoruz burada tera alan sanko diye bedava fiyata işlem yapıyorlar adamlar.Hala garantiden gedikten çalışan akıllılar var.Ee haliyle batmaya mahkumlar.* diye bir zatı muhterem var adam 5 ytl veriyor.* olunca semer vuran çok olur.Sonra vobta niye zarar ediyorum diye hayıflanıyorlar.Sen kendi memleketin olan adama Gaziantepli sankoya geçme gidip gedikte kendi kanını emdir.Geçmeme nedeni de matriks yokmuş sankoda.Ben forex kullandım orada foreks de süper sistem.* * triyonları var ya matriks kullanması lazım arkadaşın.Bu adama çok emek verecektik ama kendini bir halt sandı bu muhterem.Ee Allah büyük o zaman bunda para şimdi bizde para.Büyüklenenler yamulurlar hem burada hem ötelerde.
[quote=catedral;33826]Pazar akşamı deniyor:)[/quote]
teşekkür ederim. açıkcasını isterseniz dow un grafiğini hiç beğenmedim. gerek dow gerekse yen grafiği zoraki çıkış ve kesinlikle gel gel yapıp çakılacak gibi duruyor.:confused:
[quote=bull market;33756]Boşver bunu konu sen değilsin , esas kızdığım nokta, aracı kurumdakilerin bu tip forumlarda yazı yazmaları, bikaç tane tanıyorum, direk yasak olamaz onlara bu ortamlar tabii, hep seyrediyorlar zatende, yazdılarmı syrettikleri aklıma geliyor ya ona bozuluyorum, açıkça böyle, saygılar.[/quote]
Bak varya öyle haklısın ki şu yazında.Adam kardeşim nasdaqta brokerlık yapmış sankoburakfx diye gitmiş hissenette dilencilik yapıyor bize gelin diye reklam yapıyor.Ben dilenci olmak için mi o kadar masterlar brokerlık dealerlık yaptım ya.İkinci kalite adamlar havalarından geçilmiyor.Nasdaqta brokerdım falan filan Newyorktan geldik falan filan.Doğru aç kalınca döner adam Newyorktan.Hissenet sankoya bilerek yasaklamıyor bu tarz reklamlarını.Çünkü sanko ile anlaşmalılar önceden reklam vermişti sanko ve iyi patlama yapmıştı.Neyse yazılacak çok şey var.
[quote=mbm;33757]imamı var.. anlamadım....
varsa pozisyon yazmayacagım bundan sonra
uzun peşindeydim zaten..vadeli her peryotta uyumsuzluktan..
750 aldım...
dow 5 ve 15 daklık destegindeydi tam o sırada
tırstım 775 verdim...kararsız kaldım
sonra 725 bir daha denedim alış.... çevirselerdi orda ,verirdim geri...
sonra foruma yazmaya başladım.. msn deki arkadaşlarada..
fiyatta 47000 oldu bu sırada...yazarken.....
sonrada dokunmadım.....
yazıdan sonra aynı yerde çevirselerdi verirdim geri...aynı yerden veye bir iki kademeye.......
[B]dediğim gibi ima varsa açık söyleyin..bizde yazmayalım aldıgımız sattıgımız yeri...[/B]
[B]ciddiyim ben...[/B]
hatta sn jelibon mesaj çekti 750 uzunu niye erken verdin diye.....ilkinde 775 den geri vermiştim..
onu kasdederek[/quote]
Bana orada sana ima yapmamış gibi sezdim ama kimi de kelimesinde de bağlacını kullanmaması lazımdı.İma olabilir.
[quote=catedral;33824]yaww Ronaldi
47900-48000 aralığı çalışırken 48.300 dü stopu. Daha önceleri 48.500 dü. Önceki sayfalara gidersen göreceksin:)
Ayrıca bize ne kime ne kimin kaç kontratla yaptığından 1>0[/quote]
48000 yazdığında bir kere daha gördük 48000i ama kapanmadı.Belki az daha izlemek istemiştir.Belki 48025tir.Bariz düşüşü görebilmiş güzel.