-
Yav size naptım güzelce anlatayım bugün.Açılışı ben yaptım zaten 47875 e 190 long yolladım tacirler menkul 188 tanesini verdi.Onlar 48100 maliyet flat.48150 short.Sonra bekledim olmadı.48150 flat.Sonra 48050 long 46 adet.Maksimum 200 alabiliyorum.Bunu aracı kurumda sorun oldu azıcık 47900 short yapacaktım.47775 ten verebildim full short düştükçe ekledim.47350 oldu hala devam.En son 214 adetle shortlar baktım duruyor.Sonra malum o uçuş gerçekleşti ben ne olduğunu anlayana kadar 47900 olduk.47900 den aktife 48 e kadar 4 kademe 400 emirle çizdim.Onları da 48050 maliyetle kapattım.Şimdi sabahın köründe olanlara bakın.5000 ytl kara geç.Sonra 12000 ytlye çıksın kar.48000e doğru çizince 12000 ytl buhar olup 395 ytl eksiyegeçti.48025 maliyetle shortladım kaldı öyle.Sonra 48300 lere çıktı 48375 gördük.Ben tam 48350 ye 400 emir girdim.48375 en tepe oldu.48350 ye verdiğim emri iptal ettim.Eğer 4 5 saniye daha beklesem hemen iptal etmesem o 400 adet gerçekleşse saniye 6000 ytl daha girecekti.Sonra neyse short devam ettik.48050 ye geldik.Sonra tekrar 48300 e çıktık ben de sabır gidiyordu artık.Sonra baktım ergenekonla ilgili bir haber falan geldi.48050 olduk.Sonra 47650 ye düştük ben hala short.Düştükçe ekledim.Enson ilk işlem yapmaya abd verisi gelmeden flat olarak başladım 47700 den flat oldum.Ben oldum flat veri bir geldi tek tuş 47400 olduk.Ben al sat derken aslında bekleyecektim ama shortları maliyetini çok kötü yaptık.Sonra 47400 47300 lerde alsat yaptım.Sonra en son 47350 den longladım.47150 den yaklaşık 400 adet şak verdim.47150 shortları 46850 den flat yaptım.46975 maliyetle longladım.Oradan sert verdiler abd açılınca ama ben tabiki yükselişe koymuştum kafayı 46500 olsa belki alırlardı benden malı.46700 oldu en düşük ve ben vermeyecektim zaten de gitti oradan sert şekilde arttı.46700 fiyatında 46975 e göre 275 puan daha girdi bana o anda.Bir baktım 9300 lira kar 2000 ytl lere inmiş.Seans sonu 600 puan bir arttı bu.günü 13500 ytl karla kapattırdı bana seans sonu o artış.6250 işlemim var bugün.Gün sonu Allahın izni ile yine anlımız ak karla kapattık.Allah herkese nasip etsin.Son 60 iş gününde 6 kere yanılmıyorsam kaybettim.Gerisi hep kardı.Bereket versin.Gün sonu 3000 ytl yaklaşık komisyonu da çıkarsak 10500 ytl karla kapattım.Benim koca bir günüm böyle geçti.Kendinize iyi bakın.Follow yazmış haraç sisteminin fikir babasıyım.Ben de şalvarbank sistemini kurdum.Anlayacağınız arkadaşlar burada her halt olur.12000 ytl kardan eksi ol hem de 5 dakikada.Sonra 9000 ytl kara çık.Sonra 2000 ytl ye düş.Sonra günü son 10 dakika da 10500 ytl karlı kapat.Allah çok büyük.Herşey olur burada.Ama para kazanmamın en önemli nedeni kesinlikle stop losssssss.Tabiki Allah da vermeden olmaz.Yürü diyecek kuluna.Ben eğer o 47350 longları 47150 den shortlamasam çok zarar edecektim.47150 ye kadar bile beklemem hata ama en büyük hata zaten orada 1500 puan olmuş vob spot farkı longlamaktı hata.Ama kısmet bize de nasip 10500 müş razı olacaz hepsine.Görüşmek üzere.
-
Yav varya bu hellim kadar kibar forum yöenticisi görmedim ben.Bu şahıs gerçekten redkit gibi ayı değil ya insanın halinden anlıyor.Tek kalem silip atmıyor.Cidden sevmeye başladım beni bile banlamasına rağmen.
-
Yav bakın kardeşim bu mbm varya doğru yazıyor kazanıyor da ama o anda foruma yazma zorunluluğu hissediyor kendinde.Buna gerek yok.Düşüş olabilir artabilir yazsa daha da iyi olabilir.Bence kendini sıkıntıya sokuyor.Bu millete ne kadar iyi şeyler de yapsan yaranılmaz.Yine de rahmani yön yerine şeytani kısmını alırlar.Neymiş en tepeyi dibi buluyormuş diye eleştirenler olabilir.Kardeşim körmüsün adam anında yazıyor.Hele hexen varya o hep ayrı zaten çok iyi işlemler yapıyor adam hep tepeyi dibi buluyor.Bakın ben adamı anında tanırım.Bu piyasada batmayacak üç kişi vardır.Kendileri şahsi problemimi ayrı tutuyorum ama teo,hexen ve mbm bu üç kişi vob piyasasında batmaz.Buna kalıbımı basarım.Bu adamlar psikolojiyi aşmışlar.Bana bir ablam aracı kurumda aynen şunu dedi.Gökhan senin tek kazanma nedenin adamların psikolojiyi çözmüşsün dedi.Ben de diyorum ki.Bu gördüğüm kanaatim teoyu hexeni bilmem de mbm bu psikoloji kısmı atlatmış.Bir insan açılışta 1500 puan terse gelip günü alsat ile artı kapatıyorsa yada az eksi ile bu adam bu işi biliyordur.Neden böyle diyorum biliyormusunuz.Çünkü zamanında ben de 1500 2000 eksi ile başlayıp çok artıya geçirdim aracı kurumdakilerin ağzı açık kalıyordu.Bu mbm nin yazdıklarına çok dikkat edin.Benim düşündüklerimin aynısını yazıyor foruma.Ben seans içinde fazla bakamam buraya.Ama şimdi baktım gün içi yazılanlara da bu adam aynı benim düşündüklerimi yazmış.İşte olay orada biter.Kendisi gerçekten traderdır.Aramızdaki fark o grafikleri kullanır ben ise o grafikleri kullanmadan zaten beynime aynı grafiğe gelen sat veya al sinyalini getiriyor beynim.Bu arada vadelide gerçekten şunu anlamış bulunuyorum.Ciddi şekilde likidite sağlıyorum piyasaya en olmadık yerde 400 adet emir girip pozisyonu kapatacak kişiye likit şekilde tek kademeden kapatma imkanı veriyorum.Ama vadeli bana hala 400 adetime likidite sağlamış değil o ayrı konu.Gerçekten böyle bu.Zaten toplam işlem hacmim yuzde 5 lere yaklaştı.
-
[QUOTE=Ronaldinho;33834]Yav varya bu hellim kadar kibar forum yöenticisi görmedim ben.Bu şahıs gerçekten redkit gibi ayı değil ya insanın halinden anlıyor.Tek kalem silip atmıyor.Cidden sevmeye başladım beni bile banlamasına rağmen.[/QUOTE]
Kibar olduğuma bakmayın sn Ronaldinho görevimi hak geçirmeden yapmam gerekiyor.
Gelen yoğun şikayetler dolayısıyla 2 gün ceza hak etmiştiniz. Şikayetlerin devamında daha önceden 2 gün ceza almış üyeye 2. ceza 7 gün aralıksız yaptırım. 7 gün cezadan sonra tekrar aynı şikayetler olursa üyelik silinmesi gerekiyor. Site kendi kendini yönetiyor ben sadece bana gelen şikayetleri oy olarak değerlendiriyorum ve gereken yaptırımı yapıyorum.Kendi duygularımla hareket etmiyorum.
-
[quote=HeLLiM;33837]Kibar olduğuma bakmayın sn Ronaldinho görevimi hak geçirmeden yapmam gerekiyor.
Gelen yoğun şikayetler dolayısıyla 2 gün ceza hak etmiştiniz. Şikayetlerin devamında daha önceden 2 gün ceza almış üyeye 2. ceza 7 gün aralıksız yaptırım. 7 gün cezadan sonra tekrar aynı şikayetler olursa üyelik silinmesi gerekiyor. Site kendi kendini yönetiyor ben sadece bana gelen şikayetleri oy olarak değerlendiriyorum ve gereken yaptırımı yapıyorum.Kendi duygularımla hareket etmiyorum.[/quote]
Güzellik de orada işte uslüp farklı bunu sezebiliyorum.Neyse kolay gelsin.
-
Yav bu iş yatırıma ne oldu ya böyle müşterilerimi kaçtı acaba.Bugün yine ilk kez gördüm bırakın 2. sırayı 4.sıraya inmiş.Yapı kredi yatırımda oynayanları tanıyorum.Bir ara euro menkulde işlem patlaması yaptıran şahıslar bunlar.Zamanında tera menkule kapak atmak istediler ama gerekli şartları kabul ettirememişler.Görgüsüzler gelmişler yok kanyondan ofis tutun bize dealer kız verin.İstediğmizi yapsın falan demişler direk kovmuş tera tabiki bunları.Kanyonu bilmeyenler olabilir.Leventte metrocity nin yanında ultra lüks bir alışveriş merkezi ve ofis binasıdır.Yapı kredi yatırıma atmışlar en son kapağı.Çoğunu bunlar yapıyor işlemin.Bu arada banka fonları da oynamaya başlamış olabilir.Ama çok kazandılar yakında bunlara kafa tutup tokatlayacaklar emin olabilirsiniz bundan.Vurgunu yaptılar ama para içerde olduğuna göre dışarı kolay kolay kaçamaz.Bunlarla savaş var şu anda vobta.Birbirlerini spottaki güçlerini kullanarak da çarpmaya çalılıyorlar.İş yatırım müşteri kaybı yaşamış olabilir.İki etti bu işlemleri çok azaldı.
-
Sayın Ronaldinho,
Bugünde trader puanınız 10, trend takipçiliğinize 1 puan aldınız benden.Trade ederken yaptığınız hata özeleştirisine de 10 puan.Gönülden tebrikler.
Ben neler olmuş neler bitmiş ancak akşam inceliyebiliyorum.Baktıklarım ise hızlı traderlardan Turkish, Marbas, Tera. Kararlı traderlardan ise Citi, Deutcsche, İş, Yapı Kredi, EFG, Morgan, Garanti.Birde her zaman olmayan HSBC.Büyükler birbirini yemeye çalışırken traderlar çoğunlukla nasipleniyorlar gördüğüm kadarıyla.Ama kararlı kaplumbağaların hızlı traderların ateşlemelerine, hızlı traderların da kararlı kaplumbağaların desteğine ihtiyacı olması ve arada da hepsini beslemeye çalışan kitlelerin olması piyasayı oluşturuyor görünen.
Bol şanslar...
-
[quote=mavi;33840]Sayın Ronaldinho,
Bugünde trader puanınız 10, trend takipçiliğinize 1 puan aldınız benden.Trade ederken yaptığınız hata özeleştirisine de 10 puan.Gönülden tebrikler.
Ben neler olmuş neler bitmiş ancak akşam inceliyebiliyorum.Baktıklarım ise hızlı traderlardan Turkish, Marbas, Tera. Kararlı traderlardan ise Citi, Deutcsche, İş, Yapı Kredi, EFG, Morgan, Garanti.Birde her zaman olmayan HSBC.Büyükler birbirini yemeye çalışırken traderlar çoğunlukla nasipleniyorlar gördüğüm kadarıyla.Ama kararlı kaplumbağaların hızlı traderların ateşlemelerine, hızlı traderların da kararlı kaplumbağaların desteğine ihtiyacı olması ve arada da hepsini beslemeye çalışan kitlelerin olması piyasayı oluşturuyor görünen.
Bol şanslar...[/quote]
Yavf trend takibime 2 bari ver..lelele:DTeşekkür ederim.Size de bol şanslar.
-
Bu arada ben o seans sonu artışta 47250 300 arasında 206 adet longu kapattım geceye flat kaldım.Abd artacağını düşünüyordum ama seans son dakikalarında herşeyi göremezsiniz.Ben longu kapattığıma abd yi böyle görünce üzülsem de baktım ki spotla vob farkı 1500 olmuş.Yani vob pazartesi artacak rakamın 400 500 ünü almış.Pazartesi spot yüzde 1 artar ise vob 1000 üstte olmuş olur hiç artmasa bile.Demekki taş çatlasın 300 belki 400 artı açar o da belki.Ama dow 11500 leri 850 leri delip geçecek.İmkb artarmı o muamma.Arttırmayabilirler.Bu ülkede karabulutlar hiç eksilmez.Kanadoğlunun kanadı kırılmadan zor gider bu bulutlar.Adam be kardeşim meymelettemi olmaz ya.Hep ülke istikrarını bozmak için oturduğu yerden kamunun hakkı olan istikrarı engellemeye çalışıyor.Büyüme rakamı düşük gelir tabi.Galerici arkadaşım bana aynen şöyle dedi dava açıldığında.Dava açıldı araba satışları durdu dedi.Dükkanda sadece temizlik yapıyoruz dedi.İnsanlar dolar alıyor araba almıyor dedi.Akp davası ülkeden boşuna 1 sene çaldı yazık oldu.Milyarlarca ytl faiz boşuna ödedik.Kaç okul yapılırdı o paralarla.Ama şimdi o paraları alanlar başka ülkelerde nasıl soyguna devam edecekler onu düşünüyorlardır paraları ile.Bir not daha galerici arkadaşın işleri açılmış dava sonuçlanınca.
-
Yav arkadaşlar kimse ky likten şikayet etmesin ky lik by likten daha kolay.Siz aktiften bir kademede rahatlıkla pozisyonu kapatırsınız.Anında gerçekleşir işleminiz.Ben emiri görecem de büyük yine öyle verecem.Tek kademeye de veremiyorum.Mecbur kalıyorsun 2 3 kademeye vermeye bazen.O yüzden küçük lot burada büyükten her zaman daha sağlıklı.By nin işinin ne kadar zor olduğunu dün yüzde 5 düşerke hsbc nasıl 4000 lotu kapatamadı gördük beraberce.Nasıl yamulttular adamları.O yüzden ky likten şikayet etmeyin.Hsbc dün tam 4000 lot aldı 4000 de verdi.Çok koydu adama ama mecbur kaldı.
-
[QUOTE=Ronaldinho;33843]Yav arkadaşlar kimse ky likten şikayet etmesin ky lik by likten daha kolay.Siz aktiften bir kademede rahatlıkla pozisyonu kapatırsınız.Anında gerçekleşir işleminiz.Ben emiri görecem de büyük yine öyle verecem.Tek kademeye de veremiyorum.Mecbur kalıyorsun 2 3 kademeye vermeye bazen.O yüzden küçük lot burada büyükten her zaman daha sağlıklı.By nin işinin ne kadar zor olduğunu dün yüzde 5 düşerke hsbc nasıl 4000 lotu kapatamadı gördük beraberce.Nasıl yamulttular adamları.O yüzden ky likten şikayet etmeyin.Hsbc dün tam 4000 lot aldı 4000 de verdi.Çok koydu adama ama mecbur kaldı.[/QUOTE]
evet aslında hızlı hareket konusunda haklısınız para buyudummu zor oluyor
-
[QUOTE=Ronaldinho;33836].Bana bir ablam aracı kurumda aynen şunu dedi.Gökhan senin tek kazanma nedenin adamların psikolojiyi çözmüşsün dedi..[/QUOTE]
Demek sen Osman değil, şu meşhur betoncu Ensfb Gökhan sın.
Bende diyorumki Osman böyle sap yiyip saman sıkmaz..