-
[quote=jerfin;111213]biraz da paritelere bulaşmak istiyorum..:) paritelerde işlem yapan arkadaşlar, önerebileceğiniz bir kurum var mı ?[/quote]
ODL türkiye. Furkan'ın tavsiyesiyle geçmiştim. gayet memnunum.
[quote=furkan;111312]04.00 tickini bekliyorum olsun yatarı heralde..euro/yen 134,10 ve 134,58 den kısa..usd/chf 1.1062den uzun..endekste uzunum ama hedgeledik fırtınalar kopsada sabaha vobta marjım var[/quote]
Furkan senin sarıkız için pazartesi tahminim tuttu. :)))
USD/CHF'de dikkatli ol derim. o parite için şu yorumu yapabilirim. mavioğlan delisi o kağıt yanında 128 hamle sonrasını düşünen kasparov ağırlığında kalır. tavsiyem, kar gördüğün anda cebe at. :..:
herkese günaydın.bol kazançlar.
-
[quote=adalı54;111321]Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar FDJİ 8472 = - 43 görünüyor bende şu anda[/quote]
Biz kapanirken kacti acaba ?
-
FDJİ 15 dk lık graf ta 8459 17.00 bar öyle gösteriyor 17.15 barı ise 8429 gösteriyor bar kapanışları
-
[quote=adalı54;111324]FDJİ 15 dk lık graf ta 8459 17.00 bar öyle gösteriyor 17.15 barı ise 8429 gösteriyor bar kapanışları[/quote]
o zamanki degerlere itibar edebilirler acilista
bir de bu haber dustu azonce matrikse , beklentilerde anlik degisiyor
GUNUN ERKEN SAATLERINDE KUCUK CAPLI DUSUSLE ACILACAGI ONGORULEN AVRUPA BORSALARINA
ILISKIN BEKLENTILER ENDEKSLERIN GUNE YUKSELISLE BASLAYACAGI YONUNDE DEGISTI.
ASYA PIYASALARINDA YASANAN TOPARLANMANIN ARDINDAN AVRUPA BORSALARININ DA GUNE ALICILI
BIR SEYIRLE BASLAMASI BEKLENIYOR. IG MARKETS ANALISTLERI INGILERE FTSE 100 ENDEKSININ
23.9 PUAN ARTISLA 4486.0 ALMANYA DAX ENDEKSININ 38.1 PUAN ARTISLA 4952.0 VE FRANSA CAC-40
ENDEKSININ 19.4 PUAN ARTISLA 3332.0 PUANDAN GUNE BASLAYACAGINI ONGORUYOR.
-MATRIKS-
-
fdow 8485 [COLOR=red]-0.36[/COLOR]
euro/usd 13630 [COLOR=red]-0.08[/COLOR]
altın 915.10 [COLOR=red]-0.10[/COLOR]
Günaydın bol kazançlar
-
Herkese günaydın bol kazançlar.
-
-
[quote=Astatin;111328]275 sistemli al[/quote]
bol kazanclar benim al sinyali 300 den yukarı gelir .heyk
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;111303]Peki Tevfik abi siz ne namussuz insanlarsınız 7 ytl ye beni soyuyorsunuz da hiç uyandırmadan geçiriyorsunuz bana sanko 1 ytl olunca mı aklınıza geldi 0.84 diyemedin mi?Ben dedim abi senin yerine o kuruma.Daha da ağırlarını dedim.Sen de de sinirin kalmasın vücudunda.[/QUOTE]
Demesine dedim aslında ama yine de ahde vefa yapamadık haklısın, neresi ucuz oraya geçtik...
[QUOTE=Astatin;111320]ENorton cum şahsen Barca'yı tercih ederim ama UEFA'yı alan GS de yeter bana..500-1000 değil ama 1 günde 2300 ü kar görünce insan zaten GS gibi hisseder kendini biraz..Gece GAP i riskini almamak için devasa kardayken flatliyorum bazen..yani sistem AL'da olduğu halde çatır çatır flatleyip karı cebime koyuyorum...Öyle ya BARCA olma hayaliyle yatıp, ne bileyim bir AKP kapatma davası, bir Japon entrikası bir ABD tezgahı, bir ergenekon dalgası bir postal sesi ile uyanıp, Siirt Köy Hizmetler Yol Su Elektrik SPor olarak uyanmaktansa, GS olarak kalmak yeğdir...
[/QUOTE]
Bak burda ayrışıyoruz seninle Barca olmak isteyen zaten sistemini kurmuş ve sermayesinin en fazla 3de 1 i ile pozisyona giriyor demektir. Böyle bir durum olsa bile en fazla 3te 1 i gider. O da giderse tabi. Ben GS gibi bir yıl Uefa şampiyonu olup, geçen süre zarfında 10 dan fazla hoca değiştiriip sistem değiştiriceğime Arsenal gibi 13 yıl Arsen Wenger ile ya da Manchester gibi 23 yıl Alex Ferguson ile çalışmayı yeğlerim. Tabi bunlar kolay olunmuyor, belki biz de hiçbir zaman olamayacağız ama hiç olmazsa hedef bu olmalı...
-
Galatasaray ya da siz 7 yıl şampiyonluk görmeden aynı hocayla çalışabilir misiniz? Cevap burada yatıyor, önemli olan sistem...
[URL="http://tr.wikipedia.org/wiki/Manchester_United_F.C.#Alex_Ferguson"]http://tr.wikipedia.org/wiki/Manchester_United_F.C.#Alex_Ferguson[/URL]
-
[QUOTE=unlimitted;111322]ODL türkiye. Furkan'ın tavsiyesiyle geçmiştim. gayet memnunum.
Furkan senin sarıkız için pazartesi tahminim tuttu. :)))
USD/CHF'de dikkatli ol derim. o parite için şu yorumu yapabilirim. mavioğlan delisi o kağıt yanında 128 hamle sonrasını düşünen kasparov ağırlığında kalır. tavsiyem, kar gördüğün anda cebe at. :..:
herkese günaydın.bol kazançlar.[/QUOTE]
gunaydın...sarı son 1saatte yne yapmış yapıcagını ama tekerlek yakında patlar diye tahmin ediyorum...usd/chf o grafigi goruınce dayanamadım :)
-
[QUOTE=enorton;111331]Galatasaray ya da siz 7 yıl şampiyonluk görmeden aynı hocayla çalışabilir misiniz? Cevap burada yatıyor, önemli olan sistem...
[URL="http://tr.wikipedia.org/wiki/Manchester_United_F.C.#Alex_Ferguson"]http://tr.wikipedia.org/wiki/Manchester_United_F.C.#Alex_Ferguson[/URL][/QUOTE]
Hakemler devreye girsin bu yıl Sivas şampiyon olsun! Bir anadolu takımına gitsin kupa.
-
fULL long.Gny.Spot artı açacak.Farkı kapaycaklar.
-
[quote=VOBiX;111333]Hakemler devreye girsin bu yıl Sivas şampiyon olsun! Bir anadolu takımına gitsin kupa.[/quote]
Bende öyle düşünüyurum da zaman zaman da Avrupada nasıl başarı sağlar diye de kendime soruyorum sonra yine BJK diyorum haa bu arada BJK li değilim
-
Arkadaşlar herkeze günaydın bol kazançlar
-
[quote=GOKHANFINDIK;111334]fULL long.Gny.Spot artı açacak.Farkı kapaycaklar.[/quote]
Ne oldu ani karar değişikliği böyle gerci sen hep böylesin de
-
[quote=GOKHANFINDIK;111334]fULL long.Gny.Spot artı açacak.Farkı kapaycaklar.[/quote]
.brv.brviyi aynı tarafydayız..en azından bu satırlar yazılırken öyleydik :)..iyi vob cu anında satandır :)
-
Sistem Long a dönmek istiyor ama 300 yukarı kıramadı 2 ink ala girdi ama 3 nsü beklede
-
Eksi açmalıydık.Artı açınca işler değişti.
-
işlem cok az spottan sonra hızlanır diye düşünüyorum
-
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Times New Roman][B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial]GÜNLÜK YORUM 11/05/2009 [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=black][FONT=Arial]Endeks 30 Haziran Kontratı[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[FONT=Arial]Direnç 2[/FONT]
[FONT=Arial]42.600[/FONT]
[FONT=Arial]Direnç 1[/FONT]
[FONT=Arial]41.850[/FONT]
[FONT=Arial]Pivot[/FONT]
[FONT=Arial]41.250[/FONT]
[FONT=Arial]Destek 1[/FONT]
[FONT=Arial]40.500[/FONT]
[FONT=Arial]Destek 2[/FONT]
[FONT=Arial]39.900[/FONT]
[B][FONT=Arial]YORUM :Gün içi dar sayılabilecek bir aralıkta işlem gören kontratta 40.500-40.300 seviyeleri ciddi bir destek oluşturmaktadır.Bu seviyelerden uzun pozisyon alınabilir,ancak40.150 altındaki günlük kapanış halinde stoplanmalıdır.yukarı yönde 41.850 ve 42.600 seviyeleri kırıldığı takdirde 43.900 hedef olacaktır.Yukarıdada belirttiğimiz gibi kısa vadeli trendin aşağı dönmesi için 40.150 altında günlük kapanış gerekmektedir.[/FONT][/B]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT][B][FONT=Arial]Dolar/YTL Haziran Kontratı[/FONT][/B][B][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial] [/FONT][/B]
[FONT=Arial]Direnç 2[/FONT]
[FONT=Arial]1,5930[/FONT]
[FONT=Arial]Direnç 1[/FONT]
[FONT=Arial]1,5840[/FONT]
[FONT=Arial]Pivot[/FONT]
[FONT=Arial]1,5740[/FONT]
[FONT=Arial]Destek 1[/FONT]
[FONT=Arial]1,5650[/FONT]
[FONT=Arial]Destek 2[/FONT]
[FONT=Arial]1,5550[/FONT]
[B][FONT=Arial]YORUM :[/FONT][/B][FONT=Arial] [B]Orta ve uzun vadeli trendi aşağı yönde olan kontratta kısa vadeli aşağı hareketin bitmesi ile bir düzeltme olasılığı bulunmaktadır.1,5650-1,5550 aralığınınkırılmaması halinde 1,5820-1,5850 seviyelerine kadar yükseliş olabilir ve bu seviyelerin kırılması1,6000-1,6100 aralığını hedef haline getirir.Bu aralığın ilk denemede kırılması zor olabileceği için buralardan satış denenebilir.Kısa vadeli trendin yukarı dönmesi için 1,6000 üzerinde günlük kapanış gerekmektedir. [/B][/FONT]
[FONT=Arial][B][/B][/FONT]
[FONT=Arial][B][/B][/FONT]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[B][FONT=Arial] pazarlama Birimi :[/FONT][/B][FONT=Arial] [B][FONT=Arial]Tülay Uzunoğlu [/FONT][/B][EMAIL="tuzunoglu@gedik.com"][B][COLOR=teal][FONT=Arial]tuzunoglu@gedik.com[/FONT][/COLOR][/B][/EMAIL] [B][FONT=Arial] Tel : 0 212 270 67 90[/FONT][/B][/FONT]
[B][FONT=Arial] [/FONT][/B]
[/FONT][/SIZE][/FONT]
-
[quote=furkan;111332]gunaydın...sarı son 1saatte yne yapmış yapıcagını ama tekerlek yakında patlar diye tahmin ediyorum...usd/chf o grafigi goruınce dayanamadım :)[/quote]
eheh dikkat et de, flat olan başka birilerinin dayanamayacağı hale getirmek için bi hareket yapmasınlar. :..::..:
-
[QUOTE=Astatin;111320]ENorton cum şahsen Barca'yı tercih ederim ama UEFA'yı alan GS de yeter bana..500-1000 değil ama 1 günde 2300 ü kar görünce insan zaten GS gibi hisseder kendini biraz..Gece GAP i riskini almamak için devasa kardayken flatliyorum bazen..yani sistem AL'da olduğu halde çatır çatır flatleyip karı cebime koyuyorum...Öyle ya BARCA olma hayaliyle yatıp, ne bileyim bir AKP kapatma davası, bir Japon entrikası bir ABD tezgahı, bir ergenekon dalgası bir postal sesi ile uyanıp, Siirt Köy Hizmetler Yol Su Elektrik SPor olarak uyanmaktansa, GS olarak kalmak yeğdir...
"Gece Yönetimi" hadi muzırlığı bir kenara bırakalım, seansımızın kapalı olduğu saatleri ssitemimizle yönetemeyeceğimiz için risk yönetiminin bir parçası olarak geceye hep flt girebilirsiniz, kardaysanız flatleyebilirsiniz, kardayken nasılsa bana komaz diyerek pozda grebilirsiniz, dj hakkında güçlü analizleriniz ve öngörüleriiz doğrultusunda girebilirsiniz v.b. v.b. yani bu sizin yatırımcı profilinizin bir parçası...risk yönetimi eşit değildir sisteme tavaf etmek...para kazanmak eşit değildir barcelona olmak....senin mesaj vasıtasıyla fahri ye demiş olayım...hola enorton :)[/QUOTE]
Kaldıracı gün içi yüksek tutup, gün sonu ayarlamak doğru bir yaklaşım olabilir ama maalesef benim yazdıklarımla ilgili değil. Risk yönetimi herzaman gerekmekte. Yazdıklarımı anlama problemin olduğunu görüyorum.. Sorun burada..
-
-
şimdi cay icmeye kacacağım burasıda kütürdeyecek flat en iyisi
-
kullandığım sistem sat da...
ama işin benim açımdan güzel tarafı haftasonu yaptığım ve ilginç sonuçları olan ,takip aşamasındaki aşşağıdaki sisteminde sat da olmasıdır(41200 den).....bu sistemde max. kayıp 350 puanı gecememiş...
[URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=abkaalim.jpg][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/2348/abkaalim.jpg[/IMG][/URL]
-
Long yapanın anası ağlar.
-
[quote=fahri78;111344]Kaldıracı gün içi yüksek tutup, gün sonu ayarlamak doğru bir yaklaşım olabilir ama maalesef benim yazdıklarımla ilgili değil. Risk yönetimi herzaman gerekmekte. Yazdıklarımı anlama problemin olduğunu görüyorum.. Sorun burada..[/quote]
bense senin tarzından problemlerin olduğunu anlıyorum...kaldıraçı gün içi yüksek tutup gün sonu ayarlamak doğru bir yaklaşım olabiliyor...bravo..kaldıraçın üst ınırı endeksin değerine göre değişiyor ama alt sınırı sıfır...matematika....sorun orada
-
-
-
takas bank, repo oranı nedir acaba?
-
bu arada 41125 duble öekip şort
-
[quote=abka;111353]takas bank, repo oranı nedir acaba?[/quote]
:) simülasyon değer olarak gireceksin değil mi :) boşşver..sisteme disiplinli uyarsan zaten, flat günlerdne gelecek faiz gelirini elinni tersi ile şeettirrisin
-
-
-
40800 altına sarktık,bu seviyenin aşağı ihlali orta vadeli bir sat sinyalini teyid eder bence..
short !
-
jerfin in OBO SU ÇALIŞACAK GALİBA..
-
günaydın perşemebeden kısa devam .... Astatin ne longu patron sabah sabah ... vay anasını
-
[quote=gokhanfındık;111356]acıkca düdüklüyorlar.[/quote]
sabah 150 beni de çarptılar ama özüme döndüm..ayuyum ben ayuyum ayuyum ayuyum :)
-
OBO hedefine mi gidiyoruz ne?