-
Bu adamların her duruma operasyon planı var..sabah herkes düşüş beklerken al..speedy sistemleri çarp (benimki gibi)...hatta histemleri de çarp...ama speedy sistem dediğin dönüşüde speediliyor..yada ddüklüyor...şelale şelale şelale..haziran uzlaşma 5000 :) taam peki 25000 olsun
-
[quote=abka;111361]OBO hedefine mi gidiyoruz ne?[/quote]
Hedefi neresiydi Abka teşekkürler.
-
[quote=selçuklu;111359]günaydın perşemebeden kısa devam .... Astatin ne longu patron sabah sabah ... Vay anasını[/quote]
sorma patron bir sistemdir takılıp gidiyoruz işte :):)SABAH LONG..15 DK SONRA ŞORT...SONRA ZORT YADA LÖNK..KADER ARTIK
-
[QUOTE=MMO;111363]Hedefi neresiydi Abka teşekkürler.[/QUOTE]
40600 den(boyun çizgisi) ,3000 puan aşşağısı olmalı..37-38000 arası..
-
gut mornik VOBORSA....
çok terso bir açılış oldu.
-
[quote=YAVUZHAN;111357]40800 altına sarktık,bu seviyenin aşağı ihlali orta vadeli bir sat sinyalini teyid eder bence..
short ![/quote]
[IMG]http://i42.tinypic.com/2mxl4if.gif[/IMG]
-
cay bize pahalıya mal oldu 500 600 puan kacırdık
-
[quote=adalı54;111346]şimdi cay icmeye kacacağım burasıda kütürdeyecek flat en iyisi[/quote]
Dedin ve çay içmeye gittin,
Dostum burasını boş bırakmaya gelmiyor anında işi bitiriyorlar.
-
Akıllanacağız cayı yanımıza getireceğiz artık
-
-
[QUOTE=MMO;111369]Dedin ve çay içmeye gittin,
Dostum burasını boş bırakmaya gelmiyor anında işi bitiriyorlar.[/QUOTE]
İyi sen gene çay içmeye gittin cuma 4,20 de lavoboya gidenler oldu onlar ne yapsın döndüklerinde 1000 point tokat vardı
-
LOng olan yokmu 40500 long
-
-
[quote=oguzhan;111372]İyi sen gene çay içmeye gittin cuma 4,20 de lavoboya gidenler oldu onlar ne yapsın döndüklerinde 1000 point tokat vardı[/quote]
Borsacılık zor zanaat cay yok lavabo yok yemek yok :mad:
-
Astatin sen bu düdükleme işini sevdin gibi.Düdüğü bırakmıyorsun elinden.
-
artık yataya bağlarlar işi bi müddet
-
Yön net aşağı ama burada alıcılar çoğalıyor.Düşerken dow düşmüyoruz.
-
-
1000 puan altta şu anda bu seviyeden vob düşmez.O beklenilen tepki işte şimdi gelecek.Tabiki kimse beklemezken olacak.İş yatırımın 3 kademe çizmesi alış için sinyaldi.600 üstünde 800 e gidecez bence.1 saat durması yeterli.
-
Beşir Atalay İskender büyük'ün başında olduğu müsteaşarlığın kuruluşu hakkında açıklama yapıyor. Sonra bu dizi (Kurtlar Vadisi) şiddet içeriyor kötü örnek oluyor diyorlar.
-
-
-
4 İnd bakıyorum şu anda 3 sat 1 ala dönmek üzere
-
5 dklıkalrda ters bayrak hazırlanıyor 40,625 üstünde iptal olur.
-
[quote=MMO;111373]LOng olan yokmu 40500 long[/quote]
2 kere longlayıp ikisinde de cover oldum.
bence 40.300 stoplu long zamanıdır.
-
SHORT ların 1/3 ünü kapattım 550 den kalan 2/3 ü beklesin AL verene kadar...
-
Hareketler kısa vadelidir.Esas yön net aşağıdır.Geceye short time.Dow çöker bu gece.Bugün biz daxtan falan az düşeriz.Geceye de insanlar az düştük güçlüyüz diye long kalır.Sonra yarın ellerine verirler.
-
Düşerken flat isle.Şimdi de düşecek diye bak.Millet de bir enteresan.Burada para kazanmak kolay değil.
-
Şimdi dowa tepki gelince düşmez isek eğer ozaman 800 görecez.Yok düşerse devam aşağı.Ama alacaklar bizi.
-
Vadelide 300 puan fazladan düşüş var o alınmalı geri.
-
Dolar 1.53.90 idi acılışta şimdi 1.55.10 .boks.
-
20 Dk Sistem.
Israrla Flat'ta duruyor.
[URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30r.png][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2595/sistemvob30r.png[/IMG][/URL]
-
[quote=adalı54;111392]Dolar 1.53.90 idi acılışta şimdi 1.55.10 .boks.[/quote]
temmuzda 1,92. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
-
Hem dolar düşüyo hem borsa, biri yalan söylüyo denir ya hep:) aslında borsayı Pazartesileri sevmiyorum, düşeceği yada çıkacağı yere yarım saatte geliyor sonra akşama kadar mıy mıy mıy, neyse herkese bu hafta bol kazançlar, sanırım bikaçgün mıy mıy mıy hareketler olacak, saygılar...
-
alış kademelerini şişirdiler iyice..
bi miktar yukarı tepki gelecek gibi ?
41300 üstüne çıkıklmadığı sürece yükselişleri satış fırsatı olara görüyorum..
-
2nci ind ala girmek üzere yani 4 ün 2 al oldu ama ala girmeyen ind asıl ana ind ler o yüzden cok önemliler
-
selocan birazdan işleme açılacak etkisi ne olur sizce
-
paritelerden gördüğüm kadarıyla kısacıları sıkıştırabililer...
-
-
40500 de dengelendi işlemler..
bi süre daha korunabilirse bi miktar yukarı tepki gelebilir ancak geçen hafta ani gelen sert satışlar akıllarda hala..