kayahan aracı kurumda çalışıyorum diyorsun...
madem öyle
dax ile ilgili bir yorum alsak.......
teo kardeş yukarı olur diyor.grafiklerde fena durmuyor.. belkide tobo olacak...
ne dersin.......
türkçe olsun.......vede kendi görüşün.....:)
Printable View
kayahan aracı kurumda çalışıyorum diyorsun...
madem öyle
ne dersin.......
türkçe olsun.......vede kendi görüşün.....:)
[QUOTE=kayahan;33943]
sana helal olsun. boyle uyanik kalacaksin!!!!!![/QUOTE]
Uyanık Catedral diyeceğim sana bundan böyle, uyuma hep uyanık kal...Kayahan index yükseliyor, gelsin 1000 puan , 3000'e bakarız sonra...
[QUOTE=teo;33945]Uyanık Catedral diyeceğim sana bundan böyle, uyuma hep uyanık kal...Kayahan index yükseliyor, gelsin 1000 puan , 3000'e bakarız sonra...[/QUOTE]
Kayahan indeks yükseliyor ama negatif uyumsuz:) Kaybedeceksinn.kom
Çökeceğiz, okey benide inandırdınız,imkb yeniden 10.000 olacak ama bunlar için bazı şartlar lazım, en klasik bilinen teknik analiz kuralı,
Aşağı trendin kuvvetlenmesi için eğer çamaşır ipi gibi aşağı gitmeyecekse (şelale), emasına 3 noktada değmesi gerekir ki, trend güçlensin.
Ema ya daha hiç geri çekilmemiş, önce 1 degecek, sonra 2 degecek, sonra 3 degecek, ve aşagı gidecek.Trend bu şekilde kuvvetlenir,
Bas aşağı 20.000 puan salla ipi, ne güzel iş, teknik falan da hikaye demekki, oku Almanca haberleri pozisyonu al, keriz gibi aylarca teknik öğrenmeye ne gerek var.
9:31 de tüm malı boşaltıyorum ,shorta geçiyorum, Kayahan dostumuzun iyi haber göndermesi ile yeniden longa geçerim,Haberdir benim geleceğimi emanet ettiğim.
Bul karayı al parayı...
Sevgiler...
[QUOTE=mbm;33944]kayahan aracı kurumda çalışıyorum diyorsun...
madem öyle
ne dersin.......
türkçe olsun.......vede kendi görüşün.....:)[/QUOTE]
ben diyorumki
madem aracı kurumda çalışıyorsun..türkçe dax yorumu alalım..
sen yine o anlaşılmaz, kendinin olmayan ,ingilizce veya almanca mesajları gönderiyorsun..
kızmaya başlıyorum bak sana...
[B]ya ben o istediğinizden anlamam de.. [/B]
veya beni alıntı yapıp ,saçma sapan cevap gönderme bana
[quote=mbm;33949]ben diyorumki
madem aracı kurumda çalışıyorsun..türkçe dax yorumu alalım..
sen yine o anlaşılmaz, kendinin olmayan ,ingilizce mesaj gönderiyorsun..
kızmaya başlıyorum bak sana...
[B]ya ben o istediğinizden anlamam de.. [/B]
veya beni alıntı saçma sapan cevap gönderme bana[/quote]
bugun lehman icin bir cozum cikmazsa yarin tum borsalar cokecek!!!
sayet bu gun lehman icin bir cozum cikarsa tum borsalar saman alevi gibi kisa vadeli olarak hizli yukselecek.!!
fakat orta ve uzun vadede tum borsalar cokecek.!!
[QUOTE=kayahan;33950]bugun lehman icin bir cozum cikmazsa yarin tum borsalar cokecek!!!
sayet bu gun lehman icin bir cozum cikarsa tum borsalar saman alevi gibi kisa vadeli olarak hizli yukselecek.!!
fakat orta ve uzun vadede tum borsalar cokecek.!![/QUOTE]
bu seferde sn catedralin yazdıgını göndermişşsin..
[B]uyanık seni.....[/B]
aracı kurumda çalışıpda teknikten anlamıyormusun yoksa...
[B]isteğim net.....daxla ilgili teknik bir yorum senden.......[/B]
bilmiyorsan bilmiyorum de..ama o mesajlarından gönderme...
[QUOTE=kayahan;33946].
The authorities don't want to be accused of encouraging excessive risk-taking by bailing out another yet another investment bank.
But they also cannot afford to let a blow-up of Lehman paralyze the financial system and deepen the credit crisis.[/QUOTE]
Sevgili Kayahan, benim ingilizcem yetmiyor, şurayı anlayamadım, gönderdiğiniz haberde, bir tercüme edermisin lütfen...
yok bu adam
adam olmaz....
[B]yarın seans içide böyle uzun anlamsız mesajlar gönderip bizi sabote edersen
küfürü basarım haberin olsun...[/B]
[B]sakın sabote etme bizi...[/B]
biz ne diyoruz ,ne istiyoruz senden..
sen hala ne gönderiyorsun....
ben çıkar....
[quote=mbm;33951]bu seferde sn catedralin yazdıgını göndermişşsin..
[B]uyanık seni.....[/B]
aracı kurumda çalışıpda teknikten anlamıyormusun yoksa...
[B]isteğim net.....daxla ilgili teknik bir yorum senden.......[/B]
bilmiyorsan bilmiyorum de..ama o mesajlarından gönderme...[/quote] bak kardesim bilmeden fikir yurutme!!!
catedral neyi nereden yazmis veya neyi ben nereden yazmisim iyi ogren emi. bak burada son dakika haberi olarak dunya'nin ve abd'nin en buyuk ciddi medyasi boyle haber geciyor.!!! iste o haberin orginal ingilizce metninden alinti!!.lelele
But this time, U.S. Treasury Secretary Henry Paulson is adamant that taxpayer funds not be used, a source familiar with his thinking said on Friday.
The talks on Saturday ended without an announcement, but the final outcome could include hiving off Lehman's bad assets into a "bad bank", in which rival banks would acquire stakes, or even allowing it to file for bankruptcy, people briefed on the matter told Reuters earlier.
The crisis presents a delicate balancing act for Paulson and the Federal Reserve, who have urged Wall Street chiefs to come up with their own solution.
The authorities don't want to be accused of encouraging excessive risk-taking by bailing out another yet another investment bank.
But they also cannot afford to let a blow-up of Lehman paralyze the financial system and deepen the credit crisis.
.boks.Investors said that if nothing is done by Monday, global financial markets could plunge, because of fear that the U.S. government will have to prop up more financial institutions. .boks.
Lehman ile ilgili haberleri bugun Dealbreaker.com dan ulasabilirsiniz
[quote=parma;33959]Lehman ile ilgili haberleri bugun Dealbreaker.com dan ulasabilirsiniz[/quote][url]http://www.mmnews.de/index.php/International/[/url]