-
925 de geçici SAT geliyi 3 dk var bakalım ne olacak mecburen açacam şortu netleşirse Nk yi beklemeyeceğim aralık ayında baktım NK'siz kom hariç 7950 puan getirmiş bence iyi NK uygulasam 6800 puan zararlı sinyali uygulamayarak belkide 14750 puan kar olurdu ama fazla da aç gözlü olmamak lazım Bu arada 950 de gidiyor ve kayboldu 925 de geliyor ufff Sat gitti bakalım diğer barda gelicekmi ??
-
[quote=padişah;321445]saraylı üstadıma selam ve saygılar sunarım.
yeni yılınız kutlu olsun.[/quote]
tşk ler padişahım,
ben de tüm arkadaşların ve sizin yeni yılını şimdiden kutlarım...+.
-
[quote=a.kaya;321447]925 de geçici SAT geliyi 3 dk var bakalım ne olacak mecburen açacam şortu netleşirse Nk yi beklemeyeceğim aralık ayında baktım NK'siz kom hariç 7950 puan getirmiş bence iyi NK uygulasam 6800 puan zararlı sinyali uygulamayarak belkide 14750 puan kar olurdu ama fazla da aç gözlü olmamak lazım Bu arada 950 de gidiyor ve kayboldu 925 de geliyor ufff Sat gitti bakalım diğer barda gelicekmi ??[/quote]
kaya iyi sistemin var...:eek::eek:
.brv.brv
-
Sayın Saraylı yeni yılınızı kutlar, 2011 de mutluluk,sağlık,başarılar diler, bu vesile ile paylaşımlarınız için bir kez daha çok teşekkür ederim.
-
Araci kurumla gorustum birazdan yuklu emirler girilecekmis
-
[quote=raymonda;321453]Sayın Saraylı yeni yılınızı kutlar, 2011 de mutluluk,sağlık,başarılar diler, bu vesile ile paylaşımlarınız için bir kez daha çok teşekkür ederim.[/quote]
tşk ler raymonda,;)
rica ederim...:)
-
İS................83.225
NK<0
flat devam....:)
-
cümleten hayırlı seneler olsun arkadaşlar..
-
875 de geçici sat geliyi 900 de gidiyi son 6 dk bakalım bu 2.geçici sat gelişi hadi hayırlısı ;) İÇİMDEN Bİ SES BU SEFER ONAYLAYACAK DİYOR
-
Dax ortalığı karıştıracak gibi duruyor.. bizimkiler bozuntuya vermesede yeni yılda yukarı trend başlamadan sert bir aşağı var gibi..adamlar not artırımı ancak seçimden sonra diyor ama not artırımı dilden hiç düşmüyor..
-
-
[quote=a.kaya;321466]875 de geçici sat geliyi 900 de gidiyi son 6 dk bakalım bu 2.geçici sat gelişi hadi hayırlısı ;) İÇİMDEN Bİ SES BU SEFER ONAYLAYACAK DİYOR[/quote]
o sinyal daaaa 750 de yeniden çıktı ve onayladı bu sefer NK siz daldım hadi hayırlısı :rolleyes: