-
[QUOTE=mozkan;33981]elin şeyiyle gerdeğe girilmezki sn. jelibon, piyasa ya düşer ya çıkar, kazancı ve kaybı başkasının yorumuna havale etmeyin bence, izleyip de batanlar için de geçerli düşüncem, örnek vereyim geçen hafta cumadan kısaydım pazar gecesi global terorizme maruz kalıp pazartesi günü 1350 puan yukardan stop yaptım, aldığım pozisyon sermayenin %2 sini koruma kuralım nedeniyle 3500 puan stopu kaldırırdı, eğer benim yazımdan etkilenen birisi benim pozisyonumu alsa ve geceye full girse margin call yemişti, diyeceğim şudur, burada yayınlanan görüşler amatör bir ruhla yapılır, profesyoneller bundan etkilenmez, arkadaş düşecek çökecek kaçın diyormuş, desin efenim önce o kaçsın, spottan mal mı taşıyoruz sanki, yaparız stopu bir tekmede biz vururuz long isek, etkileniyorsanız ya sisteminiz yoktur yada sisteminize güveniniz, bu durumda okumayın forumları bence[/QUOTE]
size katılıyorum yazdıklarınızda, ben etkilenmem zaten. Ancak vobda işlem yapmayan birisinin 15 temmuz civarı burada yazdıklarını sanırım siz o günlerde burada aktif katılmlıyordunuz yada yoktunuz, diğer insanları etkilemesinden korkarım sadece. Bu arkadaşımız 15 000 puan artıda hiç yazmadı. umarım birilerin onun yüzünden kaybetmemiştir. beni etkilemesi mümkün değildir. 2000 puan alacağımdan oldum sadece o kadar iç karartmaya. o da kendi hatam, alacağım karı alamadım.
o günleri hatırlıyorum çok iyi, her yer dipte 200 mesaj atmış oradan bir çok kişiyi kısalatmıştır eminim. 15000 puan düşşek her gün yazar ama nasıl bildim diye.
cevap vermeli tam 3 aydır nerdeydi, niye çöküş seneryolarına ara verdi? yoksa art niyet ararım, güvenirliliğide sıfırdır benim gözümde.
sevgiler.
-
Eyvah yine kayahan çıktı ortaya herkezi terse yatıracak.
-
[QUOTE=kayahan;33982]HIC MERAK ETMEYIN BU GECE DANANIN KUYRUGUNUN KOPUP KOPMADIGININ HABERINI VERECEGIM. FORUMU TAKIP EDINIZ.!!
LEHMAN BU GUN KURTULMAZSA (BU GECE ASYA BORSALARI) VE YARIN TUM DUNYA BORSALARINDA BUYUK COKUS OLACAK.!!!
.lelele.dng.dng[/QUOTE]
Sayın kayahan son çöküş yazılarınız 7 ayda idi dün gibi hatırımda 15.30 bekleyin çöküş için dediniz son yazınızdan sonra endeks 12.000 puan çıktı iki gündür çöküş yazılarınızı okuyorum bu sefer ne olacak merak ediyorum ....
-
Evet arkadaşlar çok sorumsuzca ve yanlış yanıltıcı bilgiler vermişti.
Çoğunluğuda terse çevirmek için çok uğraşmıştı.
Çekişme yaşamıştı arkadaşlarla.Çok kesin iddialar la tam ters bilgiler vermişti.
Piyasa çökecek diye beklerken PY yukarı gitti ayazda kaldı dinleyenler.
Ertesi gün yoktu ortalıkta.
Şimdi yine yabancı sitelerden mesajlar yapıştırmaya başladı.
-
[QUOTE=kayahan;22330][IMG]http://www.faz.net/m/%7B48C828BE-D1B1-4C93-8A91-DD8538499D9D%7DPicture.jpg[/IMG][/QUOTE]
şöyle bir eskiye döndüm, Kayahanın bu tablosunu o günlerden hatırlıyordum.
Onca çöküş mesajının arasında bu vardı, Kayahanın 2 gündür ortaya çıkmasında hafta sonuna short olduğunu düşünüyorum gerisi hikaye. ben flatim öğrendim biraz flat kalmayı artık.:..:
Kayahanın gönderdiği bu tabloyu o zamanda yazacaktım sonra kendisi 3 aydır yok olunca yazmadım.
bakın bu tabloyu iyi inceleyin çünkü bu tablo Kayahnın 15 temmuz-16 temmuz Amerika futureları 10850 ye vurduğunda zaten %20 den fazla düşüş olmuştu dowda.
yani onca çöküş mesajının arasında bunu vererek aslında kendini inkar etti. ya da tabloyu çözememiş, anlamamış.
enteresan %20 düşüşten sonra hep artış olmuş, en kötüsünde bir kere yataylaşma olmuş.
komik adam bu Kayahan.
Sevgiler.
-
lehman zaten bitik.
1500 puan her gün kazanılıyor.
bana teknik detay ver, dowda hedef neresidir, dax nereye göçer, ftse ne yapar.
yaptıklarını ne kadar sürede yaparlar.
-
[QUOTE=kayahan;33995]
Yine Son Karar Hur Irade Sizlerin Elinde !![/QUOTE]
Şu konuyu toparlıyalım, tadı kaçtı,
Borsalar göçecek lehman yüzünden yazmak ne anlama gelir,
Burası sohbet alanı, fikirler konuşulur,teknikler konuşulur, Sizin fikrinize saygı duyuyoruz,Siz çökecek yönündesiniz.
Peki bu fikrinizi sürekli temcit pilavı gibi yinelemenin luzumu nedir,Bunu anlayamadım, Yani insanları tedirgin etmek, mutsuz etmek hoşunuza mı gidiyor.
Siz düşer dediniz ben çıkar dedim, buraya kadar her şey normal, ama artık iğfal etmenin, sırf siz tatmin olacaksınız diye sürekli forumdaki dostlarımıza sürtünmenizi anlamış değilim, Yastık bulun ona sürtünün.
Sinir bozucu bir hale getirdiniz ,forumun neşesini,
Teknik konuşmuyorsunuz, temennide bulunuyorsunuz, temenni de bir yere kadar,Habire gagalayıp durmanın alemi nedir bunu çözemedim,
Yani öyle bir hale getirdinizki hafta sonu ,Pazartesi 10.000 puan aşağıdan açacak, kimse stop yapamıyacak,
Düşerse düşer, çıkarsa çıkar, stop diye bir şey var,anlamadım ki nedir gayeniz..
Ne güzeldi buranın havası bir zamanlar, her gün birisiyle uğraşıyoruz.
yastık bulamayan ,sürtünmeye bu topiğe geldi masturbasyon için...
-
[QUOTE=kayahan;33995]Lehman Icin Bu Gece Cozum Cikmazsa.!! Sen Gor !! Yarindan Itibaren Imkb'yi Lehman'nin Batisi Domino Tesiri Yapar.!!
Lehman'in Elindeki 85 Milyar Dolarlik Batik Evrak Var.!!
Lehman Icin Londra(finans piyasasinin) Borsasinin Krali olarak kabul gorurdu...ozellikle londra finans piyasasindan dunya'ya yon verirdi. Turkiye'deki Sicak Paranin sahibleri Londra'daki Tefecilerin;
Yarindan Itibaren Bu Londra Tefecileri Sayet Lehman Icin Bu Gece Cozum Cikmazsa Yarin Imkb'yi Cokertirler.!!
Vob'da Ekim Vade 30 Endex'inde Dusus Yonunde Pozisyon Almaniz Durumunda . Kafadan En Az 1500 Baz Puan Kazanmak Icten Bile Degil .
Tekrar Yaziyorum. Lehman Bu Gece Rahmetli Olursa.!!
Yine Son Karar Hur Irade Sizlerin Elinde !![/QUOTE]
yine yanlış mesajlar bunlar.
bu gece anlaşma olmadı diyelim %3 düşük açtık oradan short açalımmı Sayın Kayahan? Ya dow açılmadan 30 dakika önce çözüm bulundu diyelim o zaman ne yapalım?
Cuma kapanmadan niye yazmadınız bunları Sayın Kayahan.
-
Bence Lehman batmaz . Ya büyüklerden biri satın alacaktır Bear gibi ya da Fannie Freddie gibi hazine el koyabilir bu kuruma. Dünyada ve Amerikada Musevi lobisi illuminati gibidir her şeyi görür ve sağlamdır batıp iflas etmesine izin vermez. Tahvil ve hisse senetlerini bilmem ama elmas ve diğer kıymetli madenler piyasasının onların kontrolünde olduğu söylenir. Muhtemelen büyük köpekbalıkları iyice sersemlemesini bekliyorlar o noktada bir tanesi devreye girecektir satın almak için.
-
[quote=jelibon;33994]
yani onca çöküş mesajının arasında bunu vererek aslında kendini inkar etti. ya da tabloyu çözememiş, anlamamış.
Sevgiler.[/quote]
Gönderdiği mesajların ne anlama geldiği hakkında bırakın başkasını fikir sahibi etmeyi kendisinin bile birşey anlamadığından o kadar eminimki. laf olsun diye yabancı borsalardan haberleri kopyalayıp yapıştırıyor. mesajın bir tanesini tercüme et desen onu bile yapamaz. Açıkcası bu forumda teo nun dediği gibi kendini tatmin ediyor. Olmadığı mevkisi ve oynadığına bile inanmadığım dax borsasını bahane ederek.
-
bir insanın bir yerde yaptıklarından dolayı bu kadar tepki çektiği halde halen ısrarla kendisini düzeltmek bir yana inadına o işleri yapmaya devam ederse . ya amacı buradakilerden tepki çektikçe ve onları kızdırdıkça zevk alan psikolojik sorunlu bir kişidir yada olaki dediği doğru çıkarsa bak ben biliyorum diye bulunduğu ortamda yer edinmek istiyordur.
-
[QUOTE=teo;33997]Yastık bulun ona sürtünün.
yastık bulamayan ,sürtünmeye bu topiğe geldi masturbasyon için...[/QUOTE]
biri bana şurda yanlış söyledin yada eksik söyledin dese iki gün uyku girmez gözüme..
[B]adam yüzsüz.....[/B] [B]ve utanmaz.. aynı zamanda arsız...[/B]
[B]
bizi o kadar meşgul ediyor ama iletişim kuramıyoruz adamla..[/B]
3 defa aynı şeyi istedim.. istediğimide kelime kelime yazdım...
[B]bir cevap ver be adi adam...ben daxdan anlamam de.. anlıyorsanda bir şeyler yaz..[/B]
biz ne diyoruz o hala temcit pilavı gibi yapıştırıp yapıştırıp duruyor....
insanlar senin mesajlarından bir şey anlamadıgını söylüyor sen hala buna açıklık getirecegine ve bizim söylediğimizi anladıgını ifade edecek bir geri dönüşüm verecegine bildiğini yapıyorsun...
birazcık gurur birazcık şeref olsa insanlar niye böyle yazıyor diye düşünürsün...
ve kendi kişiliğini savunmaya çalışırsın...
adam kişiliğini bile savunmuyor ya...varı yoku paste.. lehman düşecek borsalar çökecek...
utanmazlıgın bu kadarınada pes doğrusu.......