82900 önemli destek kırılırsa şelalecik gelebilir yoksa :o:o:o
Printable View
82900 önemli destek kırılırsa şelalecik gelebilir yoksa :o:o:o
ABS ve BRS endekste satta....boks.
iyiki NK ini beklemeden girdim,
bazen karlı trade de çok gecikiyor,
.brv
Noel baba bana selale resmi getirdi .brv.brv
Amma Long yapmislar galiba bu longlar 77000 de filan acilmis
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=red][B][I]Evet efendim,:rolleyes:[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=red][B][I]İyi kötü bir yılı bitirirken,:confused:[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=red][B][I]hepinize aileleriniz ve sevdiklerinizle beraber güzel bir gece .lelele[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=red][B][I]ve güzel bir yıl temenni ediyorum,+.[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=red][B][I]Bilgi'nin ışığında ve Sevgi'nin sıcaklığında yaşayın....brv[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Endeksle vadeli arasinda buyuk makas var. makasin kapanmasi icin pazartesi buyuk gabli dususle acilis olabilir.
Herkese yeni yıl önce sağlık sonra bol kazaçlar getirsin.
tüm topiğin yeni yıllarını kutlar yeni yılda sağlıklı, mutlu ve kazançlı bir yıl geçirmelerini dilerim,...
Herkesin yeni yilini kutlar yeni yilin saglik mutluluk ve bol kazancli gecmesi dilegiyle,
iyi seneler temennilerim.
Hocam şöyle bir baktım 15 lik sistem ne yapmış son 3 ayda :rolleyes:
Ekim 25 işlem 7900 net kar 12 si işlem zararlı 5350 puan zarar
Kasım 22 işlem 7850 net kar 14 si zararlı işlem 7025 puan zarar
Aralık 35 işlem 7700 net kar 20 si zararlı işlem 10450 puan zarar
yani zararlı işlemlere NK uygulasam kar ne kadar artardı vede karlı işlemlerde ne kadar kayıpla poza girerdim bunu hafta sonu inceleyecem saraylı hocam :(
[quote=a.kaya;321557]Hocam şöyle bir baktım 15 lik sistem ne yapmış son 3 ayda :rolleyes:
Ekim 25 işlem 7900 net kar 12 si işlem zararlı 5350 puan zarar
Kasım 22 işlem 7850 net kar 14 si zararlı işlem 7025 puan zarar
Aralık 35 işlem 7700 net kar 20 si zararlı işlem 10450 puan zarar
yani zararlı işlemlere NK uygulasam kar ne kadar artardı vede karlı işlemlerde ne kadar kayıpla poza girerdim bunu hafta sonu inceleyecem saraylı hocam :([/quote]
zararlıları ayıklarsan kaya,:confused:
piyasayı söğüşleyecekmişsin gibi bi halin var,hehehe....::::D
iyi bir çalışma olur,
yalnız gece 24.00 te yapma da,:rolleyes::eek:
yoksa bütün yıl sistem testi yaparsın....:D:D:..::..::..:
2011 yılının tüm dünyaya özellikledeT..C ülkemize,, T..Cülkemizin vatandaşlarına mutluluk dolu huzurlu,sağlıklı,bol bereketli hayırlı bir yıl olması dileğiyleeee,herkesin yeni yılı kutlu olsun.....