[QUOTE=oğuzt;34031] bir don kaldı onuda vermeyelim[/QUOTE]
:) heheheh
Printable View
[QUOTE=oğuzt;34031] bir don kaldı onuda vermeyelim[/QUOTE]
:) heheheh
[QUOTE=kayahan;34025]
crashhhhhhhhhhhhh geliyor.!!![/QUOTE]
allahım sen büyüksün , ben küçük, adam orgazm oldu yahu :) heheheh..
Mesut bu Kayahan tam senlik, hocam bir kontrol etsen şunu, prostat ne durumda...Tak eldivenleri...
o dona mukayet ol kardeş:) teo usta bende longtayım az kaldı umarım şu lehman satılırda kurtuluruz
[QUOTE=teo;34034]allahım sen büyüksün , ben küçük, adam orgazm oldu yahu :) heheheh..
Mesut bu Kayahan tam senlik, hocam bir kontrol etsen şunu, prostat ne durumda...Tak eldivenleri...[/QUOTE]
Teo abi aksam aksam gülmekten yaş geldi gözlerimden bende bunun ustune bir sigara iceyim bari :..:
kardeslerim kimse bana falan guvenmesin!!!!
bak millet akp'ye aldandi oy verdi.!!!
canakkale bogazi yol gecen hanina dondu.
akp kibris'ida satti.
din tuccarlari hani hamami goturdu.
milleti akp donsuza cevirdi.!!!!.lelele.lelele
Sevgili Selçuklu
Bizim stoplar nerdeydi? Ben gider mışıl mışıl uykumu uyurum.uyk:
[QUOTE=catedral;34039]Sevgili Selçuklu
Bizim stoplar nerdeydi? Ben gider mışıl mışıl uykumu uyurum.uyk:[/QUOTE]
selçuklunun stopu 52125 de....
kısaldıgı yerde 52025...
sıfır işlemle devam ediyor.......:D helal olsun......
[QUOTE=kayahan;34037]kardeslerim kimse bana falan guvenmesin!!!!
bak millet akp'ye aldandi oy verdi.!!!
canakkale bogazi yol gecen hanina dondu.
akp kibris'ida satti.
din tuccarlari hani hamami goturdu.
milleti akp donsuza cevirdi.!!!!.lelele.lelele[/QUOTE]
Bu arkadaşın formumuzda yazılarının engellenmesini istiyorum. uslübu ile kimseye bir şey kazandırmayacağını düşünüyorum. Bu tür mesajların bitmesi dileğimle.
çküş senaryoları hazırlanmış gördüğüm kadarıyla [URL]http://www.gazeteport.com.tr/EKONOMI/NEWS/GP_285381[/URL]
[B]PİYASALAR GERGİN
[/B]
Lehman operasyonunun başarısız olmasının ardından uluslararası piyasalarda Pazartesi gününün kabusa dönüşebileceği belirtiliyor. Özellikle Türkiye gibi gelişmekte olan piyasalarda hisse senedinden çıkışın yaşanması bekleniyor..dng.dng.dng:dü::dü::dü:
vay be yarın mılat olacak hayırdır sankı hiç dusus görmedık.
[quote=BULUT;34043]Bu arkadaşın formumuzda yazılarının engellenmesini istiyorum. uslübu ile kimseye bir şey kazandırmayacağını düşünüyorum. Bu tür mesajların bitmesi dileğimle.[/quote]yoksa sendemi talibanin onunde diz coken cocuklari curuk raporlu olanin, su deniz feneri soygununun bas aktoru din tuccarlarinin kadayifcisimisin?????!!!!