[QUOTE=bull market;34064].brv.brv
Gbp/usd shortlanırsa fena olmaz gibi ne dersin?[/QUOTE]
60 dak gore o da short, ben tercıhımı eur/usd den yana kullandım...
Printable View
[QUOTE=bull market;34064].brv.brv
Gbp/usd shortlanırsa fena olmaz gibi ne dersin?[/QUOTE]
60 dak gore o da short, ben tercıhımı eur/usd den yana kullandım...
lehmanla ilgili son haber nedir arkadaşlar şimdi iflas etti alıcı çıkmadımı kesinleştimi
[QUOTE=bozok;34067]lehmanla ilgili son haber nedir arkadaşlar şimdi iflas etti alıcı çıkmadımı kesinleştimi[/QUOTE]
Bu daha bitmez arkadaş, bu hafta başında lehman la yatıp lehmanla kalkmaya devam ederiz gibi geliyor bana, o kadar kolaymı iflas, kolay olsaydı neden dönüp dönüp toplanıyolar anlasana, saygılar.
su an euro/ytl=1.7850'den islem goruyor.!!
sabaha rahat 1.8000'u gorur.
euro/$ paritesi su an 1.4295
$/ytl=1.2546
fdow şuan 2,71 ekside..oy oyyy..
su an euro/ytl=1.7920'ye firladi
$/ytl=1.25640'a firladi.
bu gece iyi para kazanacagim !!! 1/100 kaldiracla
[QUOTE=mbm;34074]fdow şuan 2,71 ekside..oy oyyy..[/QUOTE]
Demekki bizde açılış 46000 civarında olacak, benim tahminim budur:), morgan ın satışlarıda boşa değilmiş anladık, saygılar.
Fakat usd/jpy toparlanmaya başladı sanki?
Lehman tekrar görüşülüyor galiba
Merill teysede görülmüş galiba
Şimdi göüşmelerden sonuç ne çıkacak bakalım, saygılar.
[QUOTE=bull market;34076]Demekki bizde açılış 46000 civarında olacak, benim tahminim budur:), morgan ın satışlarıda boşa değilmiş anladık, saygılar.[/QUOTE]
Bence o rakamdan açılırsa çok iyi. Yarın amerikadan çok dünya piyasasında türkiyenin hali konuşulabilir. Durumlar çok sakat.
[quote=bull market;34076]Demekki bizde açılış 46000 civarında olacak, benim tahminim budur:), morgan ın satışlarıda boşa değilmiş anladık, saygılar.[/quote] haydi iyisiniz hemde cok iyisiniz!!!
yarin sabah uykusuzlugun acisini cikaracaksiniz.!!
imkb yarin cokecek :dü: 32.000lere hizla iner!!
Hayır pariteler geçen hafta bu seviyelere fırladığında bizim piyasa fişekledi yukarı, şimdi aşağıya fişeklerse ne ters bir durum değilmi:)?
Bizim piyasada piyasaymış gibi bahsetttim ama artık idare edin:)