-
saygideger eliotcularin bile uzerinde uzlasamadiklari bir yerdeyiz. asagimi yukarimi. bir cok analist ongorusunu her iki tarafada kullanmis. bizede piyasayi izlemek duser. bu arada sarayli ustat iyi bir sistemci oldugu kadar iyi bir eliotcudur.belliki oda piyasanin yon bulmasini bekliyor. bence.:)
-
bolinger ortabandi 60 dak yukari kirilacak gibi . 83.000.kirilirda uzerinde kalirsa uzunlarin onu acilir rahatlarlar.
-
[QUOTE=saraylı;321715]is....................83.050[/QUOTE]
ulan pala de get işin gücün mü yok, bırak bu forumu okumayı :::.dng
-
is.................83.125
-
Yeni yılın ilk günü, hem USDTL hem borsa yukarı gidiyor, biri yalan bakalım hangisi...
Al sinyalini pas geçtim flat izliyorum...
-
[quote=tutku;321724]saygideger eliotcularin bile uzerinde uzlasamadiklari bir yerdeyiz. asagimi yukarimi. bir cok analist ongorusunu her iki tarafada kullanmis. bizede piyasayi izlemek duser. bu arada sarayli ustat iyi bir sistemci oldugu kadar iyi bir eliotcudur.belliki oda piyasanin yon bulmasini bekliyor. bence.:)[/quote]
yok ben sadece BRS 'ye bakıyorum,:)
hiç öngörüm yok şu anda,:::
yalnız İS ' ı bekliyorum,:cool:
masumum...:D:..::D
-
inaTçılık hiç iyi bi şey değilmiş 700 gelsin illa dedik 725 den açmadım.dng.dng.dng 825 den açtık anca :(:(
-
[quote=saraylı;321730]is.................83.125[/quote]
is................83.200
NK<0
NK'nde negatif durum devam ediyor.
Ama; biz NK 'siz girdik cuma günü...:)
-
X30 GÜNLÜK HALA SATTA ANCAK V30 İSE AL DA ŞİMDİ GENEL YÖN TAYİNİ İÇİN KARARSIZ KALDIM İKİSİDE AYNI YÖNDE OLMASI LAZIM :confused: :rolleyes: SİSTEM İÇİN DEĞİL TABİ Kİ...GENELDE ŞÖYLE Bİ İZLENİM OLUŞTU BENDE GÜNLÜK AL İKEN 15 LİKDE GELEN ŞORTLARIN % 70 İ ZARARLA SONUÇLANIYOR TERSİNDEN DE AYNI DURUM LONGLAR İÇİN GEÇERLİ BUNUN İÇİNDE GÜNLÜKTEKİ SİNYALE ÖNEM VERİYORUM.
-
Bu forumda şimdiye kadar yaptığım yorum ve analizlerim grafik ve resimlerim şahsi yorumum olup yatırım
tavsiyesi değildir. zarar görülmesi halınde sorumluluk kabul edilmez o şahsın kendisini bağlar.
kendimce geliştirdiğim yorumlar olup yatırım kararı almayınız.
bi daha yorum yapan da O olsun..
-
SARAYLI HOCAM NK ONAYLAMIŞ GÖRÜNÜYOR BENDEKİ LONGU
NE DERSİNİZ:rolleyes: GRAFİĞİN SON YERİNE BAKARSANIZ LONG BURDA GELMİŞTİ
[URL="http://www.yukle.tc"][IMG]http://img368.yukle.tc/images/2368NK.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=SU-TE;321740]Bu forumda şimdiye kadar yaptığım yorum ve analizlerim grafik ve resimlerim şahsi yorumum olup yatırım
tavsiyesi değildir. zarar görülmesi halınde sorumluluk kabul edilmez o şahsın kendisini bağlar.
kendimce geliştirdiğim yorumlar olup yatırım kararı almayınız.
bi daha yorum yapan da O olsun..[/quote]
hayrola sute?:confused:
tabi ki öyle...;)