-
credit suisse, İş bankası'nın görünümünü nötrden piyasanın üzerinde getiriye,
vakıfbank'ın görünümünü ise piyasanın altında getiriden piyasa üzerinde getiriye çevirdi.
credit suisse, akbank'ın fiyat hedefini de 7.30 ytl'den 7.75 ytl'ye, yapı kredi'nin fiyat
hedefini de 3.90 ytl'den 3.95 ytl'ye, halk bankası'nın fiyat hedefini 8.50 ytl'den 9.09 ytl'ye yükseltti.
-------------------
Seni gidi seni, elindekileri satmak mı istiyorsun?. Ver bana teyzesi :)
-
44.650 flat.. İzlemek lazım biraz tepebiliriz
-
[quote=BULUT;34103]Günaydın,
Kardeş 46500 ü mü kaldı bu günde. Onun 1000 puan aşağısı bile satış fırsatı bana göre.
Almanya bile % 3.2 aşağıdan başlayacak gözüküyor.[/quote]
günsonu kapanışı kastetmiştim
saygılarımla
-
dicek tek kelimem yok pis girdi. zarar büyük. takılın.
-
FS&P 10 ticki ile beraber al vermiştir, longları tutmaya devam...Sabredeceğiz..Mükafatı güzel olacak...
-
dışardan para geçsin ölümüne uzicam
-
[QUOTE=selçuklu;33746]longör avımı yoksa gerçektenmi aldılar anlamadım ... 47000 altında kendimi zor zapdettim uzuna dönmemek için .. kısa girdim geceye... herkrse iyi haftasonları ...[/QUOTE]
günaydın.... bol kazançlar ..1 haftadır taşıdığım 52025 short pozu... biraz önce 44875 ten flatledim ... :cool:
-
[QUOTE=selçuklu;34125]günaydın.... bol kazançlar ..1 haftadır taşıdığım 52025 short pozu... biraz önce 44875 ten flatledim ... :cool:[/QUOTE]
helal selçugum....+.+.
ben yarım kısaya devam...
işler yoğun..bakamıyorum...
-
pis kızdım bugün varım yoğum çevrem eşim dostum herkesiş operasyona davet ettim. para geçti geçecek eğer fortisden tam hesapladım 687 adet biri tek tuş uzunu patlatırsa bilinki vob traderdir.
-
[QUOTE=selçuklu;34125]günaydın.... bol kazançlar ..1 haftadır taşıdığım 52025 short pozu... biraz önce 44875 ten flatledim ... :cool:[/QUOTE]
canım tebrik ederim, güle güle harca...
-
45.000 uzun denedim .. stoplossum 44,750...
-
[QUOTE=Vob Trader;34124]dışardan para geçsin ölümüne uzicam[/QUOTE]
Uzaaa, Uzaaaaa :)