lem adamı hasta etmeyin basın işte...alla alla ne o öyle 2 kademe çizmeler falan...
Printable View
lem adamı hasta etmeyin basın işte...alla alla ne o öyle 2 kademe çizmeler falan...
Millet ayıkamadı galiba hala.Borsanın tepe olduğu belli 43900.
abka ,41000 altında ek long yapar..ammeee sistem sat derse beni kimse tutamaz..
[QUOTE=misafir;111923]sayın vobix hangi periyotta obo gördünüz ?[/QUOTE]
5 dklıkalrda vardı ama benim dedeiğim zaman daha baş yeni bitmişti.
Annayı anyayı konyayı bıimem.Bildiğim birşey var dow dönüş günü ve short günü.
[IMG]http://i41.tinypic.com/axkvo3.png[/IMG]
ANNA ZIESTENOVA dalga yarıvının dibi 40800
Kapanış tahmini yapıyorum:) 41325
[QUOTE=GOKHANFINDIK;111942]Annayı anyayı konyayı bıimem.Bildiğim birşey var dow dönüş günü ve short günü.[/QUOTE]
itiraf et annayı seviyosun :D ben yakalayamadım gacıyı barem sen yakala
sistemli 41.150 maliyetle(ortalama oldu) full long...
[QUOTE=selçuklu;111809]yeni beyzbol sopası aldım .. öğleden sonra kullanacağım .. . :D:D hahahhahahah :D
kapanışa görüşürz .. bu borsa eksi kapatır bence ..
[IMG]http://cox.az/uploads/posts/2008-06/1213799079_dnyann-en-byk-beyzbol-sopas.jpg[/IMG][/QUOTE]
bu sopa iyiymiş .. tam vadelinin kafasına göre .... artık bu sopayı kullanacağım .. hahhahahha :D:D:D:D:D
bu pozla uzlaşırım ben haziranda .. kısa devam geceye ...
vay anasını ....... hahahaha :D:D:D
Longg...
40950 / 41100 aç-kapa !
geceye kısa !
[quote=abka;111946]sistemli 41.150 maliyetle(ortalama oldu) full long...[/quote]
sistem paçal yapmamalı..
2 sistem :yü: 3 sistem :dü:
İsc garan çok iyi gece de longum sanırım.
Hayatımın riskini allıyorum geceye en fullunden [B]"[/B][B][COLOR=White]fla[/COLOR]t"
"Bazen risk almamak en büyük risktir"
[/B]
[QUOTE=YAVUZHAN;111950]sistem paçal yapmamalı..[/QUOTE] 41300 maliyetin altına gelince ve sistem hala al ise,[B]sat verince hepsini boşaltmak şartıyla [/B]paçal olabilir..
[quote=VOBiX;111951]2 sistem :yü: 3 sistem :dü:[/quote]
2+3=5, 5-3-2=0, 3-2=1, 2-3=-1 [IMG]http://i43.tinypic.com/30hwx2f.jpg[/IMG]
[QUOTE=VOBiX;111951]2 sistem :yü: 3 sistem :dü:[/QUOTE]
Sistemlerinize göre 1/5 kısa olmalısınız....
[QUOTE=hilm;111956]Sistemlerinize göre 1/5 kısa olmalısınız....[/QUOTE]
Ssitemelri birleştirerek portföyde kullanmak portföye zarar verir. bu yüzden sadece bir sistem seçip Adan Zye onu uygulamak gerek.
geceye 41.475 ten SHORT...neyse yafu en azından sabah yukarı GAP olursa biraz marjımız oldu...
geceye en cafcaflısından bir long,,,, ensem kalın ne de olsa :D :D
MS dilini bilen arkadaşlar seans sonu şu sorumu lütfen yanıtlayın...
Al : Görülen en düşük değerden 500 paun yükselirse al
Sat: Gördüğü en yüksek değerden 500 puan düşerse sat
Şu şartları nasıl yazabiliriz ?
Short gece.
Geceye en fulunden long dj bu gece artı kapatır.Yarın gapli açılış olabilir diye düşünmekteyim.
vay anasını. işlem adedi rekorumu kırmış bulunuyorum.
geceye full short
ee bu işler böyle
sabah 40300den 40400den longlamazsan gidip tepeden 41500-41800den longlarsan adamı çarparlar
geceye fullu long..en güzelide dow şu saate kadar ,dünden beri %2.2 eksi iken(2 günlük) long girmektir..gerçi ben sisteme göre girdim..
[QUOTE=VOBiX;111957]Ssitemelri birleştirerek portföyde kullanmak portföye zarar verir. bu yüzden sadece bir sistem seçip Adan Zye onu uygulamak gerek.[/QUOTE]
5 ayrı hesapta 5 ayrı sistem düşünün, kazandıran kazandırır kaybettiren kaybettirir...
Toplamda sistemlerinizin sonucunu verir...
Kapanışta 5 dk lık sistemde sat sinyali oluştu ve geceye kısa kaldım, saygılar...
[quote=MMO;111962]Geceye en fulunden long dj bu gece artı kapatır.Yarın gapli açılış olabilir diye düşünmekteyim.[/quote]
katılıyorum. yarına yukarı gapli açılış var.
anarşist ruhu beslemek adına sooon derece cüzi long.
o bişey diil, cüzi cüzi gittiğimde her seferinde tutuyor.
biliyorum ki fullesem kafama 500 puan yiyeceğim açılış gapiyle. :D
41.300 maliyet kısa.
Geceye flat kaldım.Allah bereket versin 6000 lira zarardan 500 lira net karla kapattım.Hadiyin kuzucuklarım sevgilerle.Vobta alış baskısı oluştu seans sonu.Ben flatım kolay gelsin herkese.İsc ve garanti iki kademe kalktı.Longlar avantajlı.Yola gitmesem long kalırdım.Dow daha altta iken biz daha üstteyiz.İsc ve garan aldılar.
[quote=hilm;111960]MS dilini bilen arkadaşlar seans sonu şu sorumu lütfen yanıtlayın...
Şu şartları nasıl yazabiliriz ?[/quote]
500 puan ne, neye gore 500 puan dow mu
parite mi
cümleten iyi akşamlar !
kısa kaldım geceye..
[quote=GOKHANFINDIK;111971]Geceye flat kaldım.Allah bereket versin 6000 lira zarardan 500 lira net karla kapattım.Hadiyin kuzucuklarım sevgilerle.Vobta alış baskısı oluştu seans sonu.Ben flatım kolay gelsin herkese.İsc ve garanti iki kademe kalktı.Longlar avantajlı.[/quote]
son saniyeye kadar short ( don gomlek )
kapaninca flat..
hehe
.dng
[QUOTE=hilm;111960]MS dilini bilen arkadaşlar seans sonu şu sorumu lütfen yanıtlayın...
Şu şartları nasıl yazabiliriz ?[/QUOTE]
AL: when(C>=llv(C,X)+0.5)
SAT : when(C<=hhv(C,X)-0.5)
X yazan yer son kaç bardaki görülen en düşük ya da en yüksek değeri dikakte alacaksanız odur.
MSe 41.025 şeklinde geldiği için 500 yerine 0.5 yazılmıştır.
C= yazmak doğrudur fakat boşluklu zaman denk gelebilir diye < ve > işaretleri kullanılmıştır. ..... en az 500 puan yükselirse ya da en az 500 puan düşerse şeklindedir.
[QUOTE=hilm;111967]5 ayrı hesapta 5 ayrı sistem düşünün, kazandıran kazandırır kaybettiren kaybettirir...
Toplamda sistemlerinizin sonucunu verir...[/QUOTE]
Ayrı hesapta doğru fakat ben aynı hesaptan bahsetmiştim bu yüzden "sistemleri birleştirerek" dedim.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;111971]Geceye flat kaldım.Allah bereket versin 6000 lira zarardan 500 lira net karla kapattım.Hadiyin kuzucuklarım sevgilerle.Vobta alış baskısı oluştu seans sonu.Ben flatım kolay gelsin herkese.İsc ve garanti iki kademe kalktı.Longlar avantajlı.Yola gitmesem long kalırdım.Dow daha altta iken biz daha üstteyiz.İsc ve garan aldılar.[/QUOTE]
Alttan anna kovalıyo onları gokan ondan [IMG]http://i43.tinypic.com/30hwx2f.jpg[/IMG]