[QUOTE=BULUT;34148]Kardeş müsade etde bizde çizelim. Kaçtan çizeyim :)[/QUOTE]
bak aslanım havamda değilim bulaşma bana
Printable View
[QUOTE=BULUT;34148]Kardeş müsade etde bizde çizelim. Kaçtan çizeyim :)[/QUOTE]
bak aslanım havamda değilim bulaşma bana
[QUOTE=Ardasu;34145]sn.teo fdji değilde niçin fs&p u dikkate alıyorsunuz?açıklayabilir misiniz?
teşekkürler.[/QUOTE]
Bunun nedeni kesin olarak yok,S&P piyasası bana daha çok güven veriyor..
LEHMAN AB deki varlıklarımızı satamiyoruz acıklaması futureslerde
extra satış getirdi.
[QUOTE=semerkandi;34119]günsonu kapanışı kastetmiştim
saygılarımla[/QUOTE]
Sayın Semerkandi hoşgeldiniz..
Sizi buralarda görmek hoş:)
Bol kazançlar
garantiden 3,54 ortalama ile fullenmiştim...şuanda 3,36..kafadan balyozu yedim...260 haftalık ortalama olan 35400 e geldik..son 15 yılda burası sadece anlık sarkmalar olmuştu..bakalım bu sefer ne olacak...
fed uyuma gerekeni yap..bak seçimlerde yaklaşıyor
Fx oynayanlara bir sorum olacak, Fx Platformun da ki veriler hatalı olabilirmi, ben matriks ile kontrol yapıyorum, Matriks dataları ile Ms sat verirken, Foreks de aynı indikator halen al/tut da.
Sanki datalar farklı gibi. Bu konuda sorun yaşayan oldu mu aranızda...
Sevgiler..
uzadım. Hayırlısı bakalım..
hani derler ya''en basit en iyi olandır''...gecenlerde vob un günlük macd ına baktım...4 mayıs-13 agustos arası 17.500 puan kazandırmış..üstelik 3-4 işlemle...13 agustos 52300 den beride sat da...şimdi 45.000 deyiz...alın size 7.300 puan daha....demek istediğim bu kadar basarı acaba sadece tesadüf mü? macd günlükleri geçmişe dönük test eden oldu mu...çünkü başarılı demek için en azından 50 işlemi görmek lazım..iş durumundan dolayı bana günlük sistem lazım da ...selamlar..
60 dakikalıklarda Mass index 26.5 üzerinde, dikkat...
Şimdi baktım usd/jpy,Eur/usd, ve S&P de de MAss index 26.5 üzerinde.... 60 dakikalıklarda...
sn.teo bu trend var anlamına mı geliyordu? neye işaret ediyor mass'in 26,5 üzerinde olması?
[QUOTE=ktasyurek;34165]sn.teo bu trend var anlamına mı geliyordu? neye işaret ediyor mass'in 26,5 üzerinde olması?[/QUOTE]
yönün döneceğini, bu çadır tiyatrosunun biteceğini, en güzel yanı da Kayahan'in yine sıvışıp ortadan kaybolacağını...
Sevgiler...