göstergelerde 150 puanlık gevşeme alarmı :::
mahallenin delisi ünvanını kimselere kaptırmam .lelele
Printable View
göstergelerde 150 puanlık gevşeme alarmı :::
mahallenin delisi ünvanını kimselere kaptırmam .lelele
[quote=a.kaya;259698]Asti hocam nezaket gereği bayanlara hitap şeklinin böyle olması gerektiğini düşünüyorum :))) başka ne yapabilirim sizce jerfin hocam yada jerfin ustad biraz komik olmuyormu sence de :))):rolleyes:[/quote]
Madame Cerphino
:D
[quote=mbm;259700]abıla,bacı,apla
alternatifler arasında...[/quote]
mbm kardeş ne biliyim abla bacı gibi keilmelerde kaba geliyor nedense bana bayan ya da hanım kelimesi daha kibar ve nazik aman be muhabbete bakın borsa forumunda geyik nerelere gidiyor ASTİ hocam gene karıştırdınız ortalığı iyimi :D :D :D
MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİNDE 2. TAKSİT DÖNEMİ BAŞLADI
Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksit
ödemeleri başladı.
Birinci taksiti Ocak ayı içerisinde yatıran motorlu taşıt sahipleri,
verginin son taksitini 31 Temmuz'un Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle 2 Ağustos
Pazartesi mesai saati bitimine kadar vergi daireleri, vergi tahsiline yetkili
bankalar ve gelir idaresi başkanlığının internet sitesinden ödeyebilecek.
Otomobili bulunanlar, motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksiti olarak
22,5 lira ile 7 bin 344,5 lira arasında ödeme yapacak.
Taşıt sahipleri, motor silindir hacmi 1.300 cm3 ve aşağısında olan, 3
yaşa kadarki otomobiller için bu ay 202,5 lira, aynı motor gücüne sahip 16 yaşın
üzerindeki otomobiller için de 22,5 lira vergi yatıracak. 1-3 yaş grubunda, motor
silindir hacmi 4001 cm3 ve üstündeki otomobillerin ikinci taksit vergisi ise 7
bin 344,5 lirayı bulacak.
[quote=Astatin;259709]Madame Cerphino
:D[/quote]
oda biraz firansiz olmuş :::
sistem hala sat da (20 dak)...carsamba sat vermişti..
[QUOTE=mbm;259700]abıla,bacı,apla
alternatifler arasında...[/QUOTE]
he yaa, mahalle esnafları ve pazarcılar sayesinde alıştık bu hitablara zaten..:D
[quote=Astatin;259685]Kaya Bey Kaya Bey,
Forumda hiç bir erkeğe "bey" demezken jerfin hanıma jerfin hanım diye hitap ederek pozitif ayrımcılık yaptığını fark edince bir mıktar karıncalanma oldu zihnimde. Nedir kardeşim bu bağğyanlara "pozitif ayrımcılık" dan çektiğimiz tarih boyunca...
Yiğit mi yiğit, goç mu goç Kerem, Ferhat, Rüstem, Mem telef olmuşlar yengelerin peşinden..[B][COLOR=red]siz hiç duydunuz mu bi erkkkkaaakk için dağ delen telef olan bir bağğğyann kahraman içerir efsane...[/COLOR][/B] peeee...
Neymiş, bağyannlar tarihde hep ezilmiş felan o yüzden pozitif ayrımcılık yapmak lazımmış...Ne ezilmesi arkedaş..ben şahsen bir dağı kazma ile delip şehre su getirmektense evde oturup arada bir dayak yemeyi tercih ederim....lelele.lelele.lelele[/quote]
[U]doğa kanunu[/U]
madde 1:
dişi seçendir, erkek seçilen!
madde 2:
madde 1 değiştirilmediği sürece, alıntıdaki kırmızı cümlede geçen tür bir bağğyan bulunamaz.
madde 3:
yiyosa 1. maddeyi değiştir. :D
[quote=Astatin;259693]Bence selpatros, karadeniz kıyısındaki slav uluslarının yumuşak zeminli mekanlarında serbest stil yer hareketleri icra ederken, aynı zamanda bir miktar yabancı sermaye ayarlayıp, VOB a yatırıma ikna etmiş olabilir sermaye sahiplerini..
Yurtsever bir kardeşimiz selpatros...Sefa için bulunduğu ortamlarda bile memleketin net döviz girdisi parametresini düşünmüş..teprik ederim:::[/quote]
selçuklu reis,
en son Preveze önlerinde kayığının içinde düşmana kılıç sallıyodu..:::
şimdi de slav lara karşı mı kılıç sallıyo??:::
kendisine tüm bu kutsal görevlerinde, başarılar temenni ediyom...:::
[QUOTE=a.kaya;259705]he jerfin hanım isterse hocam yada başka şekilde hitap edilebilir tabi ki bak gene dedim hanım uww ya ne yapayım alışkanlık işte:::bu arada hak veriyorum size de bazı konularda, bakın eskiden yapılan çoğu savaşların ana sebebi bayanlardan kaynaklanıyor.[/QUOTE]
rahat ol kaya.. burada kadın-erkek ayrımı yok, hepimiz bir amaç uğruna bir araya gelmiş savaşçılarız..:D istediğin şekilde hitab edebilirsin..
ve dahi bizim gibi istediğin kadar türkçemizi katledebilirsin..:D en çok da ben katlediyorum di mi..üüwwww üüü:o:))):)))
[quote=saraylı;259716]selçuklu reis,
kendisine tüm bu kutsal görevlerinde, başarılar temenni ediyom...:::[/quote]
Preveze stres yapmış kanaatimce....Zaten kılıç sporunu brakmış..Serbest stil yer hareketleri alanında slavlarla kariyer yapmaya karar vermiş..Kılıçlı:D:D:D
Kılıç Selpatros Paşa...Kılıç Ali Paşa gibi:D:D
şu anda not artırımları mevsiminde olduğumuzdan sanırım bizim notumuzu artırcaklar hemde bayapı iyi bir artış olcak galiba dünyanın bu düşüşüne biz çok az bi düşüşle karşılık verdik .brv
[QUOTE=mbm;259706]he heeee...
aşkım behlül behlül kaçar.......... ha hahaaaaaaaaaaa:D:D:D[/QUOTE]
çok komikti ya o sahne.. hala hala gülüyorum aklıma geldikçe.. tam ''yaban behlül'' olmuş..
ahh bu erkekler işte...boks. kadın onun için canına kıyıyor, o behlül kaçar diyor..üüü:D
aşkları için dağları delen erkekler sadece masallarda yaşıyor artık astitos beyyy..:p:p
[QUOTE=saraylı;259716]selçuklu reis,
kendisine tüm bu kutsal görevlerinde, başarılar temenni ediyom...:::[/QUOTE]
ukreyn kıyılarında görülmüş en son saraylı patron....
yalnız kılıç değil başka bişey sallıyormuş....uzaktan ne olduğunu tam seçememişler..:D
[QUOTE=aviator99;259711]MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİNDE 2. TAKSİT DÖNEMİ BAŞLADI
Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksit
ödemeleri başladı.
Birinci taksiti Ocak ayı içerisinde yatıran motorlu taşıt sahipleri,
verginin son taksitini 31 Temmuz'un Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle 2 Ağustos
Pazartesi mesai saati bitimine kadar vergi daireleri, vergi tahsiline yetkili
bankalar ve gelir idaresi başkanlığının internet sitesinden ödeyebilecek.
Otomobili bulunanlar, motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksiti olarak
22,5 lira ile 7 bin 344,5 lira arasında ödeme yapacak.
Taşıt sahipleri, motor silindir hacmi 1.300 cm3 ve aşağısında olan, 3
yaşa kadarki otomobiller için bu ay 202,5 lira, aynı motor gücüne sahip 16 yaşın
üzerindeki otomobiller için de 22,5 lira vergi yatıracak. 1-3 yaş grubunda, motor
silindir hacmi 4001 cm3 ve üstündeki otomobillerin ikinci taksit vergisi ise 7
bin 344,5 lirayı bulacak.[/QUOTE]
Hatırlattığın iyi oldu unutmuştum ben onu ya sağolasın.
mbm abi kızacak şimdi ama :D:D
üühühühühühühüüh
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/fe265a26.png[/IMG]
mava değmiş satış fırsatı zpotta üwwww köprüden önce son çıkış üwwww
sistem takıldı..dipden 1300 puan arttık..ama hala kısa dşyor..
[quote=jerfin;259722]çok komikti ya o sahne.. hala hala gülüyorum aklıma geldikçe.. tam ''yaban behlül'' olmuş..
ahh bu erkekler işte...boks. kadın onun için canına kıyıyor, o behlül kaçar diyor..üüü:D
[COLOR=red]aşkları için dağları delen erkekler sadece masallarda yaşıyor artık astitos beyyy[/COLOR]..:p:p[/quote]
4 üncü insan medeniyetinin, "kendinde şey" kategorisine yükselip, nesnel durum ile onu temsil eden kavramlar arasındaki uçurumu epistemolojik kopuntu derecesine kadar açacağı, ve sonra buna tepki olarak akıl almaz bir yozlaşmaya doğru meyledeceği, tin'in maddeye yabancılaşacağı, ancak 4 üncü insan medeniyetinin son bulması ve 5 incinin başlamasından takriben 12000 yıl sonra, "kendinde şey" in "kendi için şey" kategorisini aşarak, tin ile materyali buluşturacağı ve böylece zamanın sonuna gelineceği kitapda belirtilmişti:..::..::..::p:p:p:D:D
Masal:mad: Masal diye bir şey yoktur.kom:Dher şey gerçektir...::: akla uygun olan gerçektir gerçek olan da akla uygundur.:::
[quote=mbm;259725]ukreyn kıyılarında görülmüş en son saraylı patron....
yalnız kılıç değil başka bişey sallıyormuş....uzaktan ne olduğunu anlayamamışlar...:D[/quote]
beni kurtarın burdan diye,
atletini çıkarıp sallıyomuş,:)
beyaz bayrak niyetine,:::
uydu fotolarından öyle anladım...:..:
[quote=unlimitted;259707]göstergelerde 150 puanlık gevşeme alarmı :::
mahallenin delisi ünvanını kimselere kaptırmam .lelele[/quote]
tey tey...
te te teyy...lelele
deli lan bu göstergeler. o yüzden seviyorum sanırsam hepsini. :::
EFG ISTANBUL 34,735,968 7.55 882,140 0.19 35,618,108 3.87 33,853,828
yaf efg net alıs yapmıs bayram degil seyran degil hayırdır inşallah..
behlül kaçar.....
13,30 da geldiğimde mümkünatı varsa 70*** rakamları görmek istiyorum...
[quote=Kennym;259733]EFG ISTANBUL 34,735,968 7.55 882,140 0.19 35,618,108 3.87 33,853,828
yaf efg net alıs yapmıs bayram degil seyran degil hayırdır inşallah..[/quote]
öyle deme, 128 kontrat da satmış.
lütfen yani dezenformasyon yapmayalım.kom
Selam arkadaşlar,
Bugun dip calısması yapılır gibi geliyor bana, haftaya da yeni zirvelere yelken acarız kanımca. ben 70,925 ten itibaren uzun pozu koruyorum inatla.. zatane 1 kontrat :)
maaliyete de az kaldı ya..
Gorduklerim piyasa namına sunlar,
ONS la baslayalım da ordaki mesele en onemlisinden , 1040 hedefli dusus dalgası basladı izlenimini veriyor..
paritede 1,30 hedefi gundeme girdi kanımcca.
petrol de dunku sert satısla tam destekte tutundu ancak zayıflıgı soz konusu, sebebine gelince yukarı dogru cok potansiyeli olmadıgından normal karşılanmalı.
usdytl de bugun onemli fiyat ve kırılım gunu idi ve asaga sarktı parite etkisiyle
hedefleri de 1,5389-1,5284-1,4750
Tahvilde 8,58 fiyat seviyelerindeyiz ve bu endeks dususunde hic eşlik etmedi!!!
bu durumda senet bazlı hareketler ve ozellikle bankaları iyi izlemek gerekiyor hareketler onlarda yasanıyor nedense.
vob hedefini unutmusum zirve hedefim 77,500-82,000 arasıdır.
herkese bol kazanclar. sevgiler
[QUOTE=Astatin;259729]4 üncü insan medeniyetinin, "kendinde şey" kategorisine yükselip, nesnel durum ile onu temsil eden kavramlar arasındaki uçurumu komiklik derecesine kadar açacağı, ve sonra buna tepki olarak akıl almaz bir yozlaşmaya doğru meyledeceği, tin'in maddeye yabancılaşacağı, ancak 4 üncü insan medeniyetinin son bulması ve 5 incinin başlamasından takriben 12000 yıl sonra, "kendinde şey" in "kendi için şey" kategorisini aşarak, tin ile materyali buluşturacağı ve böylece zamanın sonuna gelineceği kitapda belirtilmişti:..::..::..::p:p:p:D:D
Masal:mad: Masal diye bir şey yoktur.kom:Dher şey gerçektir...::: akla uygun olan gerçektir gerçek olan da akla uygundur.:::[/QUOTE]
ve ayrıca Kant demiş ki ; evrende hiçbir bileşik şey, yalın parçalardan oluşmaz ve genel olarak evrende yalın hiç bir şey yoktur..:p:p:)))
şimdi oturup Kant ve onun felsefesini mi tartışacağız asti..:..:.dng
[quote=jerfin;259748]ve ayrıca Kant demiş ki ; evrende hiçbir bileşik şey, yalın parçalardan oluşmaz ve genel olarak evrende yalın hiç bir şey yoktur..:p:p:)))
şimdi oturup Kant ve onun felsefesini mi tartışacağız asti..:..:.dng[/quote]
boşver onu, mesaj geldi, fishcard a fabrika da %50 indirim varmış..ben kaçıyım.(ps: Hegel).kom
Piyasa fezaya çıktı,
Long'lar gol oldu,
Şelale yine hikaye oldu,
Gelmedin ey Selpatros...
EW'cilerin gözleri yaşlı,
Projeksiyonun ampulü patladı,
Sistemler sensiz ters köşeye yattı,
Gelmedin ey Selpatros...
Dax'mış pariteymiş anlamam,
Bugün nasıl gap yemedim hala çözemem,
Açgözlüyüm karı alıp çıkamam,
Gelmedin ey Selpatros...
Demek dünkü düşüş komple numaraydı,
Bu fake hareketler artık baydı,
Sensiz topic yetim kaldı,
Gelmedin ey Selpatros...
[quote=Astatin;259750]boşver onu, mesaj geldi, fishcard a fabrika da %50 indirim varmış..ben kaçıyım.(ps: Hegel).kom[/quote]
üwww
patron ramazanda gör esas indirimi üwww işler kesat hep dağıtacaklar bedavaya :)
[QUOTE=Astatin;259750]boşver onu, mesaj geldi, fishcard a fabrika da %50 indirim varmış..ben kaçıyım.(ps: Hegel).kom[/QUOTE]
yoksulluk çok pahalı bir lüks, maliyetini karşılayamayız..(ps: Roosevelt):p:p
[quote=jerfin;259748]ve ayrıca Kant demiş ki ; evrende hiçbir bileşik şey, yalın parçalardan oluşmaz ve genel olarak evrende yalın hiç bir şey yoktur..:p:p:)))
şimdi oturup Kant ve onun felsefesini mi tartışacağız asti..:..:.dng[/quote]
Şimdi efenim, bir vobolog gerek felsefe(arada her inişin bir çıkışı vardır demek için), gerek istatistik, gerek meteoroloji(bu elektrik kesintilerini kestirebilmek için),endüstriyel tasarım(bkz. küskü),anatomi(omuz baş omuz) ve en önemlisi zooloji (ayı,boğa,fare ve bilimum hayvanlar)bilmelidir.
[quote=flexy;259756]Şimdi efenim, bir vobolog gerek felsefe(arada her inişin bir çıkışı vardır demek için), gerek istatistik, gerek meteoroloji(bu elektrik kesintilerini kestirebilmek için),endüstriyel tasarım(bkz. küskü),anatomi(omuz baş omuz) ve en önemlisi zooloji (ayı,boğa,fare ve bilimum hayvanlar)bilmelidir.[/quote]
flexy nin bu gönderisi üzerine ,aniden bi titreme aldı beni,:D
zannedersem, imzamın bi hakikat olduğunu anladım,:rolleyes::eek:.kom
amanınnnnnnn 69040 ema üwwwwwwww
[QUOTE=saraylı;259764]flexy nin bu gönderisi üzerine ,aniden bi titreme aldı beni,:D
zannedersem, imzamın bi hakikat olduğunu anladım,:rolleyes::eek:.kom[/QUOTE]
ne demiş Konfüçyüs; asıl bilgi, insanın cehaletinin sınırlarını tanımasında yatar..:)
[quote=saraylı;259764]flexy nin bu gönderisi üzerine ,aniden bi titreme aldı beni,:D
zannedersem, imzamın bi hakikat olduğunu anladım,:rolleyes::eek:.kom[/quote]
[quote=jerfin;259766]ne demiş Konfüçyüs; asıl bilgi, insanın cehaletinin sınırlarını tanımasında yatar..:)[/quote]
:D:D:D Bende bu yazıdan sonra nasıl diyeyim, böyle bi ışık,bir nirvana,bi aydınlanma yaşadım :..:
69.300 direncine sabahtan beri takıldık,en fazla 69.400 görüldü...:)
yaklaşık 2 sattir yataydayız,biraz güç toplarsak bu direnç geçilebilir belki...:confused:
geçersek sonraki direnç 70.050 de....boks.
[quote=seagate;259765]amanınnnnnnn 69040 ema üwwwwwwww[/quote]
sayın memü bu ne.. ne çıkıntılık yapıyosun kardişim, burası vob topiği, şurda güzel güzel vobluyoruz dediğin lafa bak:..::..:
[quote=jerfin;259766]ne demiş Konfüçyüs; asıl bilgi, insanın cehaletinin sınırlarını tanımasında yatar..:)[/quote]
Zamanında iyi demiş bu lafı:p:p o zaman goguli yoktu..goguli olduğundan beri bilginin de cehaletinde sınırı yok:D:D
ne demiş abd li, In Google We Trust:..::..:
üwww astatin :) 4 milyon dolarlık super trader sistemiyle heyecanlaniyiiim napim üwww
sistem bu boru deel :D:D
[quote=seagate;259778]üwww astatin :) 4 milyon dolarlık super trader sistemiyle heyecanlaniyiiim napim üwww
sistem bu boru deel :D:D[/quote]
nooldu bizim "yırtıleybıl" marka picema pirocesi.lelele
[quote=Astatin;259780]nooldu bizim "yırtıleybıl" marka picema pirocesi.lelele[/quote]
o işte kar yok abi
deep hystemde durumlar nedir taban olurmu vob :D
:)
:cool::::