-
[quote=a.kaya;321954]Ali baba nın flat beklemesinin nedeni Ky psikolojisinden dolayı demi (çok çıktı şimdi düşer müşer korku olayı ) :rolleyes:
Ustad BRS nin sinyalinden sonra NK nin onaylaması çok geç kaldı , sanırım bu vd sonu vd başından kaynaklandı :([/quote]
alakası yok kaya,
dün veriler gidince NK ini göremedim ve son gördüğümde NK<0 olduğundan flate geçtim,
yoksa BRS alda idi ve belirttim,
sistemde oluşan aksaklık dahil olmak üzere trade ediyorum,
veriler gidince flate geçmek en doğrusu idi...
şöyle mi deseydim,yok flate geçmedim valla:..:,zaten sistem de alda idi falan...:D:::
dürüst olmak ta bazen suç olabilir...:)
-
[quote=belhal;321956][URL="http://img802.imageshack.us/i/screenhunter2.png/]"][IMG]http://img802.imageshack.us/img802/2029/screenhunter2.th.png[/IMG][/URL]
Saraylu ustad benum ağur abu daha bozumadu kendunu 2000-3000 point verurlerse buzar.
Fukat sabah gosterduğum senun gosteruge sona dayandu bır verume yapabulurlar mu acabu.[/quote]
belhal senin ağır abi de çok ağırmış yaw...:):::
Ben BRS ye bakıyorum ,daha alda o...:)))
-
BRS nin değişik bir versiyonu:tüm işlemler...:)
[IMG]http://img695.imageshack.us/img695/1746/19389633.png[/IMG]
-
Hocam est yani suç da ne demek valla özür dilerim öyle anladıysanız :(
Sadece benim NK nin normalde 300 hadi bilemedin 500 puan sonra mutlaka onaylaması gerek diye düşünmüştüm ve ondan dolayı dedim verilerde problem olabilir diye :rolleyes:
-
[quote=a.kaya;321972]Hocam est yani suç da ne demek valla özür dilerim öyle anladıysanız :(
Sadece benim NK nin normalde 300 hadi bilemedin 500 puan sonra mutlaka onaylaması gerek diye düşünmüştüm ve ondan dolayı dedim verilerde problem olabilir diye :rolleyes:[/quote]
Onu kızumamuştur kaya karudeş ky psıkolujusu dedunya onu alunmuştur belku Saraylu.Buruda psıkoljumuzu eyu tutumaya çaluşuyruk onu ogrenuyuk zatu,onuda kaçurursak tumam dur sonura Allah muhafaza,gumruk muhafuza.birude Sahul muhafuza girurse işun içune ayukla pruncun taşunu kaya karudeş
-
[quote=saraylı;321929][B][I][U][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Pivot ,Destek ve Dirençler:
[/COLOR][/SIZE][/U]4.Direnç : 89.525[/I][/B]
[I][B]3.Direnç : 87.500[/B][/I]
[COLOR=yellowgreen][I][B]2.Direnç : 85.475[/B][/I]
[I][B]1.Direnç : 84.775[/B][/I]
[/COLOR][COLOR=darkorange][I][B]Pivot : 83.450[/B][/I]
[I][B]1.Destek : 82.750[/B][/I]
[/COLOR][I][B]2.Destek : 81.425[/B][/I]
[I][B]3.Destek : 79.400[/B][/I]
[I][B]4.Destek : 77.375[/B][/I]
[I][B]Haftalık Pivot:83.450[/B][/I]
ilk direnç 84.775 ,ilk destek 83.450 gözüküyor.[/quote]
arkalarda kalmasin.
-
şöyle bi 120 liğe bakayım dedim biden ne göreyim yeşil çizgini üstüne atmış bu süper longlar için ama bayağı bi önce açanlar için tabi ki:( Ancak asıl 3 120 lik bar kapanış yapması lazım ve yeşil çizginin altına inmediği sürece de sorun yok gibi görünüyor
-
[quote=belhal;321976]Onu kızumamuştur kaya karudeş ky psıkolujusu dedunya onu alunmuştur belku Saraylu.Buruda psıkoljumuzu eyu tutumaya çaluşuyruk onu ogrenuyuk zatu,onuda kaçurursak tumam dur sonura Allah muhafaza,gumruk muhafuza.birude Sahul muhafuza girurse işun içune ayukla pruncun taşunu kaya karudeş[/quote]
offli emeklum,:)
sen olmasan gülmeycem daa...:..:
-
[quote=saraylı;321970]BRS nin değişik bir versiyonu:tüm işlemler...:)
[IMG]http://img695.imageshack.us/img695/1746/19389633.png[/IMG][/quote] sayın saraylı bu grafikte tüm sinyaller mükemmel görünüyor şunu anlayamadım ali babanın porftföyündeki zararler nereden geliyor????(kardan zarar tabiiki)
-
is...............84.300
:::
-
[quote=maykey;321986]sayın saraylı bu grafikte tüm sinyaller mükemmel görünüyor şunu anlayamadım ali babanın porftföyündeki zararler nereden geliyor????(kardan zarar tabiiki)[/quote]
bu graf son 2,5 aylık işlemleri sıkıştırılmış gösterdiği için,
gözünüze öyle geliyo,
burdaki işlemlerin %45 i zararlıdır...
-
[quote=a.kaya;321972]Hocam est yani suç da ne demek valla özür dilerim öyle anladıysanız :(
Sadece benim NK nin normalde 300 hadi bilemedin 500 puan sonra mutlaka onaylaması gerek diye düşünmüştüm ve ondan dolayı dedim verilerde problem olabilir diye :rolleyes:[/quote]
problem yok kaya aybettin,.brv
durumu izah ettim sadece...:)