-
[QUOTE=bozok;34193]arkadaşlar destek nerde hala tutuyorum 51 bin maliyetli uzunlarımı buraya kadar tuttum veremiyorum[/QUOTE]
Sn bozok
44300 ler kırılırsa pek hayırlı olmaz... Fakat bu Amerikalılarada güven olmaz. 15:30 civarı tuhaf açıklamalar yaparlarsa toparlayabilirde..
Fakat faiz indirimi hoş olmayacaktır. Piyasa nasıl tepki gösterir bilemiyorum. Petrolün düşüşü de iyi değil. 15:30 itibariylede veri var.
USD Empire İmalat Endeksi (Eyl) 15:30 1,3 2,8 Yüksek
USD Sanayi Üretimi (Ağu) 16:15 -%0,3 %0,2 Yüksek
USD Kapasite Kullanım Oranı (Ağu) 16:15 %79,6 %79,9 Yüksek
Bu aşamada fikir vermek gerçekten çok zor. Allah sabır ve kolaylık versin.
-
[QUOTE=bozok;34193]arkadaşlar destek nerde hala tutuyorum 51 bin maliyetli uzunlarımı buraya kadar tuttum veremiyorum[/QUOTE]
Buraya kadar tuttuysanız, bir evvelki dibe kadar da (40000 ler )tutabilirisiniz demekki, nasılsa bir evvelki dplerden aşağıya hemen inmez.
Şimdi vermeye başladılar, bunların niyeti kötü, kısa poz aç kazanca kapa yapmalı, akşamada flat kalmalı, neden, çünkü güniçi yukarı poz almak tehlikeli olmuşta ondan:) saygılar.
-
Şu anda teorik fiyat 43.977..
-
tşk ederim arkadaşlar ama 3.30 verilerini görmek gerek zaten düşmüş düşeceği kadar şu aşamada satmamak mantıklı geliyor
-
[QUOTE=catedral;34196]Şu anda teorik fiyat 43.977..[/QUOTE]
SPOT 30 43180 e göre teorik fiyat 43963 olması gerek evet, saygılar.
-
Buralardan tepki gelebilir
-
[QUOTE=bozok;34197]tşk ederim arkadaşlar ama 3.30 verilerini görmek gerek zaten düşmüş düşeceği kadar şu aşamada satmamak mantıklı geliyor[/QUOTE]
Bende kımıldamaya niyetlendim ama olmadı, yemedi, bundan sonrada yemez: ama mc yedim bu gidişle yarına nakit lazım olur kesin, dibe kadar yolu var a.asını sa.ayım, zaten pokere dönmeli artık bu işte para yok:) bayramdan sonra yeni adres bulurum heralde, saygılar.
-
44350 den kısalar kapandı..yeter bu kadar..
aynı yerden yarım uzun denedim..stopum yakın..
tepkiye...
-
44.350 yarım pozisyon uzun denemesi.. 44.300 stop
-
Bu işte para var ama nası var?
Gökhan gibi Osman gibi sürekli al sat yapacaksın, komisyon 1 kademe kurtaracak hatta stopajı düşünce para bırakacak, öyle olursa gün boyu yukarı aşaşağı ver al evr al, en iyi böyle kazanılıyor, başkada kazanıyorum diyen yalan söyler, ben bunu bilirim, kimse kendini kandırmasın, ve zatende bunlardan başka ekstre göstermeye merak eden olmadı hiç, gösteremez ki, saygılar.
-
Yaaa bide vobtrader ı bilirim, gözlerimle gördüm delikanlıyı helal olsun, ilk seans beş kez girdi piyasaya parayı vurdu çekildi kenara çayını içti benimle sohbet etti, öğlen dolaşmaya çıktı akşaa kadar, daha ne olsun, bir günde vur çekil ye parayı, en kral sistemin canı cehenneme, çok uğraştım, uğraşıpta yaptım diyen birisini canlı canlı tanımadım, yüz yüze oturup konuşamadım, internette söylemesi kolay, gerçekte ise bu gençler dışında parayı kazananını canlı canlı görmedim tanımadım henüz, hadi herkeze bol kazançlar, saygılar.
-
ben ikinci mc yemek üzereyim geçen sefer para buldum ama bu sefer yok