[quote=bull market;34219]Stop çalıştırsaydı bu seferde düşmezdi bu meret, yükselirdi, buna eminim:))), saygılar.[/quote]
Benim 15 dk lıkta geçen gün al geldi arkadan stop tekrar sat o zamandan beri shortta pozisyon stoplamadan zarar çok büyüyor.
Printable View
[quote=bull market;34219]Stop çalıştırsaydı bu seferde düşmezdi bu meret, yükselirdi, buna eminim:))), saygılar.[/quote]
Benim 15 dk lıkta geçen gün al geldi arkadan stop tekrar sat o zamandan beri shortta pozisyon stoplamadan zarar çok büyüyor.
Vob açıldığından beri gerek diğer forumda gerek bu forumda, çok kimse vobda poz aldı şikayetler naralar falanlar filanlar, sistemlileride gördüm, hepsi bişekilde zarar yazdı ve bir müddet sonra baktım ortadan kayboldu, bende aynı şeyleri yaşadım, kazançlar zararlar, ama şu var, kazançlar fazla elde kalmıyor, zararlar ise çıkmıyor, burayı oynatan şerefsizlerin parası yokki bize para yedirsin, üstelik kendi paralarıylada oynatmıyolar, öyle biyer olduğuna kanaat getirdim, bu aracı kurum çalışanlarına mutlaka çok dikkat edin, saygılar.
51-44=7000 puan
3 tane olsa 2 100
30 tane olsa 21 000
300 tane olsa 210 000 ytl zarar yapar kabaca, sn. bozok geçmiş olsun.
stopu çoğumuz yanlış algılarız ve kullanırız, stop yanlış yönden doğru yöne dönmenin maliyetidir aslında, stop hayat kurtarır neredenmi biliyorum 22000 puana stop yapmayıp işi inadına bindiren her gün aracı kuruma para havale eden, sonrasında ise başabaşa gelince piyasadan çıkan biriyim, kaçırdığıma mı üzüleyim hareketi kaybetmediğime mi sevineyim? halen her işlemde aklıma gelir o günlerim, her işlemde elim azıcık titrer, yaklaşık 1 yıl piyasaya ara vermiştim. ne olursa olsun yarınlardaki harekete katılacak sermayeniz olsun, fırsatlar asla bitmez.
Sayın bull market,
Sorun sistemlerde değil. Sisteme uygun kaldıracı ayarlayıp duygusallığa yer vermeden sistemi uygulayamamakta. DAXı dowu S&Pyi kenara bırakıp sadece sistem sinyallerine göre işlem yapanlar sistemlerin mükafatını görürler. Duygularımıza yeniliyoruz trend kaçınca sistem sorunlu oluyor. Yok öyle bir şey. Önce duygularımıza gem vurup kendimizi disipline edebilmemiz gerekiyor. Bir de stoploss uygulanmalı. Margin call gelen kadar beklememk lazım bence.
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/6614/69894693ig9.jpg[/IMG]
geçen gün yaptıkları numara ama sisteme kesin uyarsan çok güzel kar bile yazıyor.
[QUOTE=VOBiX;34226]Sayın bull market,
Sorun sistemlerde değil. Sisteme uygun kaldıracı ayarlayıp duygusallığa yer vermeden sistemi uygulayamamakta. DAXı dowu S&Pyi kenara bırakıp sadece sistem sinyallerine göre işlem yapanlar sistemlerin mükafatını görürler. Duygularımıza yeniliyoruz trend kaçınca sistem sorunlu oluyor. Yok öyle bir şey. Önce duygularımıza gem vurup kendimizi disipline edebilmemiz gerekiyor. Bir de stoploss uygulanmalı. Margin call gelen kadar beklememk lazım bence.[/QUOTE]
Yav allahını seversen, benim yakalandığım şu durum ne, 46975 stop, 47125 al, kapanış 47300, uzlaşma 47175, gelde çık işin içinden, haliyle uzunda kalıyorsun, sabahki düşüş anında 45500, fark 1800, hemde sabahın köründe, 1500 puana mc yeniyor burada, bu nasıl hareketmiş?geçen haftada 1500 puandan fazla yukarıda açmalar falan, ne piyasası, resmen çingene çadırı olmuş bu vob başka bişey değil. saygılar.
Evet, bu akşam [B]çingene çadırında [/B]neler olacak tahin edelim, al da gelebilir, satda gelebilir, haliyle öyle olacak, ama sen hangi pozisyondayken al gelecek, hangi pozisyondayken sat gelecek, mesele burada:)
arkadaşlar resmen bittim 6000 puan yedim başıma gelen umarım kimsenin başına gelmez bugün dönecek yarın dönecek derken buralara geldim yaklaşık yüzde 80 gibi kayıp vermişim:(:(:(
asla full oynama
asla geceye poz taşıma
asla stopsuz işlem yapma
asla ortalama yapma
seni kimse yıkamaz
[QUOTE=belhal;34227][IMG]http://img136.imageshack.us/img136/6614/69894693ig9.jpg[/IMG]
geçen gün yaptıkları numara ama sisteme kesin uyarsan çok güzel kar bile yazıyor.[/QUOTE]
ne guzel iste birde bu isin sistemi yok diyordun. iste onemli olan ona uymak bu olmuyor. kendim icinde boyle tabi. zaten tam dogruyu gosteremeyen sistemlere sahibiz birde onun isine karisinca bir de duygu ekleyince is corba oluyor. ayni durum benim icinde gecerli.
[quote=bozok;34230]arkadaşlar resmen bittim 6000 puan yedim başıma gelen umarım kimsenin başına gelmez bugün dönecek yarın dönecek derken buralara geldim yaklaşık yüzde 80 gibi kayıp vermişim:(:(:([/quote]
Gerçekten çok üzüldüm arkadaşım.
Sistemin sistemini kursanda sonuç değişmiyor, kurdum inanın, yok yok yok, bi yerde geliyor çarpılıyorsunuz, vede sistemle ben para kazandım ahanda bak gör diyen adam görmedim diyorum size, internette değil, canlı canlı görmedim, boru değil, fakat şurada çok kişinin kızdığı delikanlıları gördüm, al sat al sat, komisyon düşük, 40 ykrş al 40 ykrş sat, oh ne ala, binlerce al sat daha ne olsun, inanamadım başlarda, ama şimdi hak veiyorum gençlere, bu işin başkada yolu yoktur, bunuda topiklerde ben öğreteceğim nasipse millete, kafaya koydum, saygılar.