-
[QUOTE=bozok;34230]arkadaşlar resmen bittim 6000 puan yedim başıma gelen umarım kimsenin başına gelmez bugün dönecek yarın dönecek derken buralara geldim yaklaşık yüzde 80 gibi kayıp vermişim:(:(:([/QUOTE]
Bozok kardeşim. İnan çok üzüldüm. Bundan bence drs çıkar. Prensiplerin olsun ve onlardan taviz verme. Ayrıca sağlığına dikkat et. O sağlam olduktan sonra nice kazançlar sağlarsın inş.
-
konuyu değiştireyim, bu vobaş teminatları değiştirmeyecek mi
-
[QUOTE=mozkan;34236]konuyu değiştireyim, bu vobaş teminatları değiştirmeyecek mi[/QUOTE]
yani nerye kadar gidicek bu boyle dimi
-
Benim sistemim var, bilgisayarın başına geçicez alıcam satıcam parayıda kazandığımı göreceksin diyen biri varmı?, varsa onun yanına gelicem gözlerimle görmek için, sistemi lazım değil bana, nasıl ekstrede artı yazdıracak onu görmeliyim, eksteryi gösterecek ekstreyi, onu görmedikten sonra gerisi hikaye, bendede var bi ton sistem, al veriyor sat veriyor falan filan, ama olmuyor işte, uygulasanda olmuyor, uygulamasanda olmuyor, denenmiştir, zararınada etsem uyguladım, kazancınada uyguladım, olmaz kardeşim, bana olur diyen yalan söyler kendini kandırır, hem ne sistemler denedik çatladım bazen, fakat samimiyim bu iş sistem işi değil, kesinlikle değil, buna kanaat getirmemeiş olsaydım hala sistem derdim ama artık kesinlikle olay sistem de ne yaa şeklindedir, son kararım, saygılar.
-
40.000de değişmeyen teminatlar 44,000de hiç değişmez.
AL SAT AL SAT güzel görünüyor da bir terse yakalanma 10 AL SATın karını götürebilir. O da riskli. AL SAT da çözüm değil.
mozkanın belirttiği gibi beirli kurallarınız olsun. Kaldıraç ayarı bu işin can damarı!
-
[QUOTE=mozkan;34236]konuyu değiştireyim, bu vobaş teminatları değiştirmeyecek mi[/QUOTE]
Hah işte, çingene çadırındaki planlardan bi taneside bu zaten, bundan eminim, yoksa sen zırt pırt uzlaşma değiştirecen, ondan sonra gerekli teminat büyüklüğünü düzenlemeyecen, ben bu işte art niyet olduğuna kalıbımı basarım, resmen çadırda toplanıp yapılan işe benziyor, saygılar.
-
[QUOTE=mozkan;34231]asla full oynama
asla geceye poz taşıma
asla stopsuz işlem yapma
asla ortalama yapma
seni kimse yıkamaz[/QUOTE]
+.+.
Katılıyorum. Bu piyasada başka türlü varolmak mümkün değil.
-
Hadi şuraya yazsa ya herkes Cuma dan kaç kişi sistemine göre kısa pozisyondaydı, yazında görelim, bi kişi tutturmuş kazara iki kişi kısada kalmış o her zaman oluyor.
-
[quote=bull market;34242]Hadi şuraya yazsa ya herkes Cuma dan kaç kişi sistemine göre kısa pozisyondaydı, yazında görelim, bi kişi tutturmuş kazara iki kişi kısada kalmış o her zaman oluyor.[/quote]
risk getiri oranı bana fazla geldi, flat girdim ve halen flatim, sıfır işlem bugün.
cash is the king
-
sn.bozok çok geçmiş olsun, ben de uzun süredir longtayım ve terste kaldım. sistemim uzun vadeli olduğu için bugün shorta döndü. margin call'a da az kaldı, ben fed faiz kararının etkisini gördükten sonra duruma göre yayılma pozisyonu açıp sistemim al verene kadar beklemeyi düşünüyorum. böylece hem shorta uymuş olucam, hem mc yemeyeceğim, hem de zararı realize etmemiş olacağım. bu saatten sora bu stratejinin bana ve uygulayabilirseniz size bir faydası olur mu bilemiyorum, bakalım kısmet...
-
Şu anda vob da işlem yapanların büyük bir kısmı, aynen uzunda yakalanmış vaziyette bekleşiyor, [B]yukarı gitsede kapatsam[/B], nerden biliyorum, pozisyonda yakalan en az üç kişi tanıyorumda ondan, olay budur, demekki herkez yakalanmış, insan psikolojisi işte, ala sat sinyalleiryle olmuyormuş demekki, saygılar.
-
Citigroup, Lehman Icin Fiyat Hedefini 9 Dolardan Sifira Indirdi
-matriks-