-
[QUOTE=bull market;34242]Hadi şuraya yazsa ya herkes Cuma dan kaç kişi sistemine göre kısa pozisyondaydı, yazında görelim, bi kişi tutturmuş kazara iki kişi kısada kalmış o her zaman oluyor.[/QUOTE]
Ben flat girmistim ama oda ayri bi dert bu seferde yanlis yerden longladik (45.025) gun sonuna kadar zarari kurtarsamda kapatsam diye bekliyorum.:mad:
-
Soros LEHMAN daki pozisyonu sıfıra yaptıktan sonra, şimdide
WARREN BUFFET AİG ile ilgileniyorum acıkladı !
Yani Soros dan sonra Buffet ateş ile oynamak mi istiyor ?
-
arkdaşlar benim durumu gördünüz siz dikkatli olun, yanmayın benim gibi bence sistemede çok fazla güvenmeyin bir terse yatırınca işi bitiriyor
-
Şuraya katılanlar pozisyonlarını birebir yazsa buraya anında, akşama kapanışta artıdamıyız totalde eksidemiyiz sırf buna bakarak ne olacağı kabak gibi ortaya çıkar.
-
[quote=ktasyurek;34244]sn.bozok çok geçmiş olsun, ben de uzun süredir longtayım ve terste kaldım. sistemim uzun vadeli olduğu için bugün shorta döndü. margin call'a da az kaldı, ben fed faiz kararının etkisini gördükten sonra duruma göre yayılma pozisyonu açıp sistemim al verene kadar beklemeyi düşünüyorum. böylece hem shorta uymuş olucam, hem mc yemeyeceğim, hem de zararı realize etmemiş olacağım. bu saatten sora bu stratejinin bana ve uygulayabilirseniz size bir faydası olur mu bilemiyorum, bakalım kısmet...[/quote]
sağol kardeş
-
[QUOTE=mozkan;34243]risk getiri oranı bana fazla geldi, flat girdim ve halen flatim, sıfır işlem bugün.
cash is the king[/QUOTE]
Haaa dimi bak, risk getiri oranı fazlaysa bi dolap dönüyor dedin, dahil olmıyım dedin, güzel mantık, tebrikler.
-
BUFFET HABERİYLE BERABER AİG TEKRAR YÜKSELİYOR !
Acılıştan önce -60% kaybeden AİG, tekrar BUFFET haberiyle beraber
yükselmeye başladı.
-
Cuma gününden bir tek mbm kısaydı, bugüne açılışta kaç kişi uzunları kapayıp kısa açtı, üstelik o kadar yazmaya çizmeye rağmen ben bile yapmadım, bile bile, sonrasındada hala millet uzun yapmış, yazdık, artık uzun yapılmaz kısa yapa aşağıdan kapat olur dedik, ama kendim bile bile bunları yapmadım bugün, neden? parasında pulunda değil, psikoloji kalmadı artık, bunu bu şekle sokan çingene çadırındakilere kızıyorum, herşeyin bi ölçüsü vardır, 46000 açıl bi günde, oradan kapanada çıkar alanda çıkar, ama yok gap ile açıl kimse kımıldamasın, kımıldayanı yakarım... iyi iyi, en iyi sistem ucuz komisyonla kısa kısa trade etmek, günlük parayı kapıp akşama flat kalmak, bu iş budur, saygılar.
-
15.09.2008 15:30:07 *abd'de Eylülde New York Fed Imalat Endeksi -7.41 (beklenti +1.75, önceki +2.77)
15.09.2008 15:30:29 *abd'de Eylülde New York Fed Yeni Siparişler Endeksi +4.38 (önceki -2.20)
15.09.2008 15:30:34 *abd'de Eylülde New York Fed Istihdam Endeksi -4.60 (önceki -4.49)
15.09.2008 15:30:43 *abd'de Eylülde New York Fed ücret Endeksi +24.14 (önceki +32.58)
-
sayin bullmarket, sistem diye tabir ettiginiz sey nedir, belki yanlis tarafa bakiyorsunuzdur.
-
[QUOTE=fc;34256]sayin bullmarket, sistem diye tabir ettiginiz sey nedir, belki yanlis tarafa bakiyorsunuzdur.[/QUOTE]
Grafikteğe uygulanan bi takım formüller işte, siz ne tarafa bakıyorsunuz peki?
-
15.09.2008 15:42:16 RAPOR-İMKB 100 VE HİNDİSTAN SEN SEX TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım ([url]www.anadoluyatirim.com.tr[/url]) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"İmkb-100
Ve Hindistan Sen Sex
Gun sonunda tepki veren Hindistan borsası ve imkb-100
Son dönemin güçlü duran iki borsası. Ve neredeyse benzer seyir
süreci gösteren iki borsayı detaylandırıdığımızda
Son dört iş gununde İmkb-100 % -14.5 kayıp gerçekleştiriken
Hindistan Sen Sex ise bugun açılışta % -6 gerilemesine rağmen gun
kapanışında %-3 lük kısmını toparlayarak %-3 tepki vererek kapattı.
Ve son dört iş gununde ise % -13.2 gerileyen borsada son 2.5-3
ayda imkb-100 endeksi ile benzer hareketlilikler gözlemlendiğinde ise
bu borsaya gun sonunda gelen tepkinin imkb-100 e de gelmesi normal
olacaktır.
En düşük noktayı 34.650 olarak dikkate aldığımızda imkb-100
endeksinin gun sonu kapanışının 36.000 seviyesinden veya yakın bir
seviyeden kapanış yapması beklenebilir."